tekken90 Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 zdravim. vse probehlo dle navodu. vse funguje. jen mam jako zacatecnik dotaz zda je mozne se nejak vratit k 1.50fw. jako kdyz jsem mel devhook ze jsem mel 1.50fw a kdyz jsem spustil devhook mel jsem 2.71 tusim. dik moc tutoriály > Easy recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 jsem docela zmateny, chci uploadovat z 3.40 OE-A na tuto 3.52 M33, ale v tutorialu se pise: 1) Spusťte archív a zadejte cestu do X/PSP/GAME150 (X/PSP/GAME pro fw 1.50) to ale nemuzu udelat, kdyz mam v PSP cf 3.40 OE-A, ne? jak v teto situaci spravne flashovat, abych si nevyrobil brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 v závorce je cesta pro instalaci z 1.50 FW, před závorkou z nižšího CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 jo jasne, jsem z toho cely nervozni :-) abych neco nepokaknul. hele, ted kdyz mam 3.52 M33 verzi, tak stale nemuzu preflashovat na 3.90 M33, protoze je pozadovana 3.52 M33-3, ale na tu tady navod nikde nevidim :-( co ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 koukni se trochu níž do návodu máš tam všechny updaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 koukni se trochu níž do návodu máš tam všechny updaty tekken90: fakt se omlouvam, mel jsem dneska dlouhy den (uspesne jsem vykonal statnici z ekonomie), ale jak se koukam, jak se koukam, tak nikde níž návod na FW: 3.52 M33-3 nevidim. jak prevedu 3.52 M33 > 3.52 M33-3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 UpdatyUpdate 2 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/04906/M33UPDATE2.rar_306.48KB.html Update 3 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/34998/3.52-M33---3.rar_430.43KB.html složky PSP a seplugins nakopírujte na kartu x:/ novinky: Recovery Menu přidána rychlost CPU 75mHz a 133mHz přístup k flash2 a flash3 přidáno "vshmenu" pro dump UMDéček do PCXMB přidána možnost spouštět UMD video Image (konečně :D ) jak spustit UMD Video ISO se dozvíte TADY Update 4 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/62929/3.52-M33---4.rar_430.69KB.html nebo http://rapidshare.com/files/58204060/3.52-M33---4.rar novinky: z psp.novinky.org opravena chyba způsobující CRC error při zápisu do flash přes USB z XMB doplněny nové rychlosti do vshmenu a jádra POPSloader nyní podporuje také POPS 3.10/3.11 (pozor na nekompatibilitu "savedata" z 3.10/3.11 s verzemi 3.40+) přidáno "vshmenu", které se zobrazí po stlačení HOME v XMB (možno zakázat v Recovery) přidána podpora pro UMD VIDEO ISO (ISO se kopíruje do adresáře ms0:/ ISO / VIDEO / a vyžaduje vložené UMD v mechanice) POPSloader nyní podporuje také POPS 3.30 (pozor na nekompatibilitu "savedata" z 3.30 s vyššími verzemi) opravena chyba, která způsobovala pád PSOne hry kvůli souboru Document.dat Document.dat nyní nevyžaduje stejné Game ID jako PSOne hra vyřešena kompatibilita s iR Shell 3.6 při hraní převedených PSOne přes USBhostFS a NetHostFS Změny v Recovery menu: - v menu CPU Speed přidána možnost nastavit rychlost CPU na 20, 75, 100 a 133MHz - v menu Configuration přidána možnost aktivace vshmenu "Use VshMenu" - v menu Configuration přidáno nastavení USB zařízení, ke kterému se připojíte z XMB "XMB Usb Device" - v menu Advenced přidán USB přístup k flash2 a flash3 - v menu Advenced -> Advanced Configuration bylo odstraněno nastavení "Use isofs on UMD inserted" - v menu Advenced přidána položka "Format flash1 and restore settings" - nyní, když je v Recovery menu aktivováno USB, tak nelze vypnout PSP opravena chyba nefunkční čínštiny a koreištiny v XMB vylepšen M33 Driver v UMD módu Instalace FW 3.52 M33 je možná pouze na FW 1.50 a na všech SE, OE a M33 vše na vlastní riziko ;) ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 dik, jsi hodny, cenim si tvoji trpelivost! ted uz posledni otazka... na update 4 staci do psp nakopcit jenom link z updatu 4 a ty predchozi updaty (update 2, update 3) tam kopirovat nemusim, ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 ne stačí nejnovější Update - obsahuje i starší updaty ;) nakopíruješ na kartu/spustíš update/hotovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 ne stačí nejnovější Update - obsahuje i starší updaty ;)nakopíruješ na kartu/spustíš update/hotovo ;) jeste jednou diky za trpelivost a za pomoc, panbuh ti to oplat na detech :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 kdyz mam 3.03 OE-C tak mam rovnou stahnout easy installer 3.52? dik za odpoved EDIT: jo uz sem to nasel beru z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MYownSUICIDE Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ahoj mám dvě PSP. PSP Slim s 3.70 M33 a PSP Fat s OF 3.52.. Chtěl bych to flashnout. Jel jsem podle návodu v Tutorialu, ale po vložení Karty a Baterie do PSP s OF má naskočit Pandora Battery. Ta mi nenaskočí. Kde je chyba? Ten týpek co to měl si nainstaloval OF ze hry a pak amatérsky dle návodu zkoušel CF nahrát sám. Pomůže mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StouPa9321 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 co kdyz mam fw2.71 pujde to taky?? zkousel sem to a kdyz spustim ten KXploid tak se mi ukaze ta znelka s PSP chvilu tam je a pak se mi psp vypne jeto normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StouPa9321 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 dobry uz to mam ... dokonce uz i 3.90 M33-2 delam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosa Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 lidi muzu si na 3.52 M33 downgradovat z 3.90 M33?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vektor Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Pomohl by mi někdo z mím psp buď to podle návodů nechápu nebo mám blbí psp. Chtěl bych tam rozchodit iso hry ale nejde mi to. Napište mi prosím na icq:342-692-372 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 vektor zalezi jake mas psp a jaky mas firmware , pokud slim a nebo FAT s firmwarem 3.60 a vyse tak urcite ne downgrader ale despertar del cementerio ... u me v podpisu je mapa flasheru , klikni .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkdivh Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Bude tenhle custom fw fungovat na 3.30OE-A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkdivh Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 musim tam neco pred tim instalovat kdyz mam fw 1.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 na starym PSP mam 3.40 OE-A + XMB a cestinu muzu tam hodit 3.52M33? Nebo tomu ta cestina a XMB vadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 muzes to tam normalne dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 muzes to tam normalne dat Díky :D Ale nemusíš mi to pořád opakovat :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cimba Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 funguje to fpoho sice sem to delal dneska skoro cely den ale stalo to za to :[] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 cus a ten m33update mam dat do ty slozky game150 ? a nepotrebuju kt tomu pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Nejlepší bude když to vyzkoušíš, jednou v GAME podruhý v GAME150, nemáš co ztratit, nejhůře ti to v jednom nepojede. Víš vůbec co je to pandora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.