novies Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ahoj, můj notebook (ACER aspire 5535) je skoro furt přehřívá, nevim co mam dělat........chvíli běží normálně ale po nějaké době začne strašně řvát větrák, to mi nevadí....ale vadí mi že se přiom nedá nic hrát...jakmile se ten větráček ozve, tak se hra začne EXTRÉMĚ lagovat a to je konec....nevíte o nějakém programu co by mohl ovládat rychlost větráčků? Chtěl bych to dát na max, aby se mi PC nepřehříval. btw - 32bit system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Ty větráky ale běží protože se ti zahřívá pc, takže rychleji ti zřejmě nepojedou. Nemáš v tom notebooku prach? Vyčištění by mohlo pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novies Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 na to bych nepřišel xD Nechci to rozebírat, páč se mi pak pojebe záruka.....ale větráky chci aby běželi furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 ale zase kdyby běžely furt tak si je můžeš zlikvidovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Speedfan umí nastavovat rychlost větráků, ale nevim jestli jde nastavit aby běžely pořád. Ale to že to začně lagovat určitě neznamená nic pěknýho, takže když to nechceš rozebírat tak to dej reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zkus odšroubit zadní kryty a podívej se, jestli to nemáš zaprášený jak psal kolega víš. Záruku tím neponičíš, pokud to nemáš nějak zablombovaný. Jinak do změn rychlosti větráků bych se v žádném případě nepouštěla. Pokud to máš ještě v záruce, raději to tam odnes. Přes speedfun se ten počítač tá docela solidně odvařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novies Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 oukec doukec :D Koupim si chladicí podložku a konec xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.