exist Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 no ja ti to dovolim :D la euz si to tam dal, tak nvm rpoc se ptas :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 hele kluci nebude vam vadit kdyz budu pridavat vase XMB do seznamu XMB na foru.?? ;) to je přece jasné že jo... je to tady pro všechny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 no ja ti to dovolim :D la euz si to tam dal, tak nvm rpoc se ptas :/ proc bys mu to nedovolil? lol.. btw: uz sem skusil skoro vsechny takze muzes smazat to "prvnich 6 odskouseno" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 yeah opravdu to theme neni k zahození jinak vycházejí samé lepší jak z wallpaperem tak v theme z wejvkou vypadá fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 pěkný zkusím určitě:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ten side je hodne hustej...asi ho zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 stary tema, nekteri si ho jeste pamatuji... ja ho jenom skonvertoval... nevim jestli bude vsechno fungovat.. 90° by Vibestar 3.52 M33 http://www.edisk.cz/stahni/17144/90--.zip_581.88KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 stary tema, nekteri si ho jeste pamatuji... ja ho jenom skonvertoval... nevim jestli bude vsechno fungovat..90° by Vibestar 3.52 M33 http://www.edisk.cz/stahni/17144/90--.zip_581.88KB.html moc dobrej nápad...ale nedodělané...doufám že to dotáhne do konce protže to vypadá hustě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 moc dobrej nápad...ale nedodělané...doufám že to dotáhne do konce protže to vypadá hustě... tady nekdo necetl, je to dodelane, uz je to hrozne dlouho, puvodne to bylo na 3.03 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 stary tema, nekteri si ho jeste pamatuji... ja ho jenom skonvertoval... nevim jestli bude vsechno fungovat..90° by Vibestar 3.52 M33 http://www.edisk.cz/stahni/17144/90--.zip_581.88KB.html ty voe! to je ulet :D jsem to nejak prosvihnul, ale jako hustej napad... mit ho na psp, pripadal bych si jako s PDA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 hele existe zarad i to kompletni sidebar,nejenom betu,kdyz uz to vyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Hele chtel sem tam dat Vectorix a asi i 3 dalsi ale nefungujou nevite cim to je nahraju do flash0 a pak restartuju psp a nic se nenacita jenom do recovery se dostanu proste semi-brick pls pomoc co delam spatne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 a já chci zase todle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tyjo kdes tohle vzal,na forums.qj.net? to vypada krute sci-fi :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tyjo kdes tohle vzal,na forums.qj.net? to vypada krute sci-fi :shock: jj přesně tam ale kdo vý kdy to bude si asi ještě počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 tady nekdo necetl, je to dodelane, uz je to hrozne dlouho, puvodne to bylo na 3.03 :roll: aha...no nidky jsem to nevyděl:blink: škoda...že to je jenom část udělaná 90 a zbytek normál:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrisss Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 To je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Další zajímavé xmb na stažení dHAPPY XMB 3.52 M33 ONLY! DOWN: http://www.megaupload.com/?d=TS6LC8ZF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 BTW: rysuje se nam novy XMB :) Zkoušel jsem a je to hn*s:angry: Další zajímavé xmb na stažení dHAPPY XMB 3.52 M33 ONLY! DOWN: http://www.megaupload.com/?d=TS6LC8ZF tohle vypadá hustě!!! EDIT:Tak jsem to zkusil...a je to dobře udělané...i když ta pitomá baterka:( zas těch 100% 66% 33%:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 ani mne sa nepaci tento system baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 tak si tam dejte jinou baterku a máte to :) jasně také se mio více líbý normalně nějaká graficky udělaná baterka... ale né ta mega velká:D musí bejt malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 podstata je v tom ze baterka tvori tu spodnu listu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 podstata je v tom ze baterka tvori tu spodnu listu.... to by bylo moc velké to by se mi nepáčilo líbylo by se mi kdyby to taky třeba místo 66% a 33% ukazovalo přesné procenta baterky to bych pak ty procenta snesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 to by bylo moc velké to by se mi nepáčilo líbylo by se mi kdyby to taky třeba místo 66% a 33% ukazovalo přesné procenta baterky to bych pak ty procenta snesl šlo by to udelat, pres batery % plugin... ale bylo by to tezky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 to sa neda urobit.. jedine ako PRX modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.