Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak ted jsem z toho taky docela zmateny. Ja jsem pochopil, ze staci update z tech dvou kintec her. A ze kdyz vlozim teda Assasina tak to vyhodi nejakou hlasku ze se nema menit wave a hra se rozjede. Ale vy tady zase pisete, ze se ma jeste pouzit treti update a to ten z Assasina. Ale to v tom navode neni!!!! citace:Vlozte DVD Assasins do mechaniky zapnete bude to chtit potvrdit update ale mela by vyskocit nasledne chybova hlaska

Nemente wawe jinak nebude moct nainstalovat aktualizace ktere jsou na disku ( tzn nepatchovat hru na jinou wawe)

To je vsechno. Je to neuplne! Co potom kdyz naskoci ta chybova hlaska???? Pak se normalne ma provest update z DVD Assasina? To by v tom navode melo byt taky napsane je to nejasne!

ano ale v případě když máš FW 1.6, my se tu bavíme o FW 1.5 a nižším.

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
MAM dash verzi 12416.po upgradu ktery si vyzadala hra NFS.

Chtel jsem staci udelat krok 1 a krok 2 z titulni stranky a pak vlozit hru NFS nebo si musim stahnout assassins a spustit jeste tuto hru.

Jak je rozdil v postutpu pro fw 1.5 a 1.6 v prvnim krocich??Jde jen o to ze u fw 1.6 musim prevest hru na wave 2??

Dekuji za vysvetleni

Když máš FW 1.5 musíš pomocí flash nahrát 2x kinect a potom 12416 BETA poté můžeš pouštět již patchnuté hry.

FW 1.6 2x kinect a poté spustit neupraveného assasina pomocí active ISO (možná to půjde i pomocí NFS ale to tu nikdo nenapsal).

Ale pokud již máš 12416 dash tak v čem je problém?? A ani ti asi update s bodu 1 a 2 nepujdou

Odesláno
Když máš FW 1.5 musíš pomocí flash nahrát 2x kinect a potom 12416 BETA poté můžeš pouštět již patchnuté hry.

FW 1.6 2x kinect a poté spustit neupraveného assasina pomocí active ISO (možná to půjde i pomocí NFS ale to tu nikdo nenapsal).

Ale pokud již máš 12416 dash tak v čem je problém?? A ani ti asi update s bodu 1 a 2 nepujdou

DASH 12416 se mi nahral s hry NFS.Dal jsem update pri spusteni hry a nahralo mi to tento dashboard.Potom jsem spustil hru a hra mi nejde.Necitelni disk.

Tak proto se ptam jestli muzu provest jeste krok 1 a 2 kdyz uz tam mam das 12416-Diky

Odesláno
to Susperian: za hodinu to vyskousim taky mam tez Lite ON LT 1.1 takze esi to pujde tak super.... si moje nadeje :D :D :D :D :D ....

a toho assasina si patchnul na nizsi wave nebo si nechal 9 ???

Nene nic jsem nepatchoval. Jen vypalil klasicky i s wave 9. Akorat jsem nemel flesku tak jsem to normalne vypalil na dvd klasicke 4,7 GB. Teda na dve DVD. Kazdy ten update zvlast. Nejdriv adventure update a potom animal. Jo akorat u toho animal mi to hodilo nejdriv chybu, ze to nemuze precist to DVD atd...lekl jsem se,ale asi 3 x jsem to restartnul a dal tam DVD a nakonec se to dokoncilo. Takze finalni verzi budes mit 12416 potom jsem vlozil Assasina a normalne mi nacetl, ale update to nechtelo. Zase jsem se lekl. Ale nacetl se a dokonce jsem ho nejdriv nainstaloval na HDD pak jsem dal spustit a hle ted to teprve po me chtelo update dal jsem OK a provedl se update restartovalo se to podival jsem se jakou mam verzi a zustala stale verze 12416. Pak uz se hra normalne spustila...takze neboj urcite ti to bude fungovat. Jen nepoplet ty update nejdriv 12413 pak 12416 drzim palce :-))

Odesláno
aktualizovan prvni prispevek
No kolego ted uz to vypada lip kdyz jsi to dokoncil .-) Ale ten bod 3 je myslim zbytecny. Ten beta dash se updatuje z toho DVD Assasina je to jednodussi. A taky v tom originalnim postu anglickem to tam tak je. Staci ty dva updaty pak vlozit Assasina potvrdit update a je to...to jen pro ty co se nechteji zdrzovat tim tretim update. Staci DVD Assasina tot vse .-) Ale jinak dobra prace.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu