chorke1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak ted jsem z toho taky docela zmateny. Ja jsem pochopil, ze staci update z tech dvou kintec her. A ze kdyz vlozim teda Assasina tak to vyhodi nejakou hlasku ze se nema menit wave a hra se rozjede. Ale vy tady zase pisete, ze se ma jeste pouzit treti update a to ten z Assasina. Ale to v tom navode neni!!!! citace:Vlozte DVD Assasins do mechaniky zapnete bude to chtit potvrdit update ale mela by vyskocit nasledne chybova hlaska Nemente wawe jinak nebude moct nainstalovat aktualizace ktere jsou na disku ( tzn nepatchovat hru na jinou wawe) To je vsechno. Je to neuplne! Co potom kdyz naskoci ta chybova hlaska???? Pak se normalne ma provest update z DVD Assasina? To by v tom navode melo byt taky napsane je to nejasne! ano ale v případě když máš FW 1.6, my se tu bavíme o FW 1.5 a nižším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Nemám DB 12611 - konečný je 12416 !!jo já to opravil...a tu hru jsi už spouštěl patchnutou?? a hra už ti nenabízí update?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 co je to: Assassins Creed La Hermandad (nepatři to tu ale jen co to je a je tam ta nova ochrana?) je to stejne jako AC Brothehood? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchji Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravim omlouvam se za tuto otazku budete si myslet ze jsme dement a tak , ale jak poznam FW ? Mohu vam rict ze napr na spusteni assassins creed 2 pouzivam active iso . Tudis by me zajimalo jestli mam predem toho assassina predelat an nizsi wawe abych to zbytecne nepalil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Assassins Creed La Hermandad je to stejne jako Assassins Creed Brothehood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Když si tam nainstaluju už i to 12416 , tak se hra spouští rovnou bez nabídky update . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 MAM dash verzi 12416.po upgradu ktery si vyzadala hra NFS. Chtel jsem staci udelat krok 1 a krok 2 z titulni stranky a pak vlozit hru NFS nebo si musim stahnout assassins a spustit jeste tuto hru. Jak je rozdil v postutpu pro fw 1.5 a 1.6 v prvnim krocich??Jde jen o to ze u fw 1.6 musim prevest hru na wave 2?? Dekuji za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Assassins Creed La Hermandad je to stejne jako Assassins Creed Brothehood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 MAM dash verzi 12416.po upgradu ktery si vyzadala hra NFS.Chtel jsem staci udelat krok 1 a krok 2 z titulni stranky a pak vlozit hru NFS nebo si musim stahnout assassins a spustit jeste tuto hru. Jak je rozdil v postutpu pro fw 1.5 a 1.6 v prvnim krocich??Jde jen o to ze u fw 1.6 musim prevest hru na wave 2?? Dekuji za vysvetleni Když máš FW 1.5 musíš pomocí flash nahrát 2x kinect a potom 12416 BETA poté můžeš pouštět již patchnuté hry. FW 1.6 2x kinect a poté spustit neupraveného assasina pomocí active ISO (možná to půjde i pomocí NFS ale to tu nikdo nenapsal). Ale pokud již máš 12416 dash tak v čem je problém?? A ani ti asi update s bodu 1 a 2 nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 chtěl bych se zeptat když mám nejnovější dash spustím to nějak, nebo budu muset počkat na LT+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 U videa na Youtube to týpek rozjel se Samsung mechanikou a fw 1.6 a psal že tohle musím mít abych rozjel ACB s Activation disc, co vy nato? FAKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 A jak je to s xbox Live?Mam LT 1.1 a od 1.11 jsem ofline a cekam na novej flash.Kdyz si udelam tohle a budu furt ofline nez bude novej flash bude to pak v pohode nebo ten dash je nejak oje*anej ze to hned poznaj?thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Dík moc vše funguje NFS Assassin i Harry a hlavně děkuju TORO že mě po icq navedl jak na to děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj já jsem updatnul z dsh 9199 rovnou na 12416 tak mi to asi nepojede,mám pravdu???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 3.nainstalovat tenhle update download.digiex.net/Consoles/Xbox360/Dashboards/20124160_BETA.rar Odkaz nefunguje, nemohl byste ho prosím někdo reupnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 jak to otevrel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mazec funguje to! Potvrzuji funkcnost na Lite ON LT 1.1 naisntaloval jsem 2x update pak jsem vlozil DVD Assasins chtelo to po me update dal jsem OK nainstaloval se update a hra jede! A i Avatar mi zustal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 to Susperian: za hodinu to vyskousim taky mam tez Lite ON LT 1.1 takze esi to pujde tak super.... si moje nadeje :D :D :D :D :D .... a toho assasina si patchnul na nizsi wave nebo si nechal 9 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Když máš FW 1.5 musíš pomocí flash nahrát 2x kinect a potom 12416 BETA poté můžeš pouštět již patchnuté hry.FW 1.6 2x kinect a poté spustit neupraveného assasina pomocí active ISO (možná to půjde i pomocí NFS ale to tu nikdo nenapsal). Ale pokud již máš 12416 dash tak v čem je problém?? A ani ti asi update s bodu 1 a 2 nepujdou DASH 12416 se mi nahral s hry NFS.Dal jsem update pri spusteni hry a nahralo mi to tento dashboard.Potom jsem spustil hru a hra mi nejde.Necitelni disk. Tak proto se ptam jestli muzu provest jeste krok 1 a 2 kdyz uz tam mam das 12416-Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Takze kdyz jsem si nainstaloval BETA dash, který se tu objevil na foru, tak mam smulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Nejspíš ano...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 DASH 12416 se mi nahral s hry NFS.Dal jsem update pri spusteni hry a nahralo mi to tento dashboard.Potom jsem spustil hru a hra mi nejde.Necitelni disk.Tak proto se ptam jestli muzu provest jeste krok 1 a 2 kdyz uz tam mam das 12416-Diky Tak to budeš mít nejspíš smůlu...nižší dash nenainstaluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 aktualizovan prvni prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 to Susperian: za hodinu to vyskousim taky mam tez Lite ON LT 1.1 takze esi to pujde tak super.... si moje nadeje :D :D :D :D :D ....a toho assasina si patchnul na nizsi wave nebo si nechal 9 ??? Nene nic jsem nepatchoval. Jen vypalil klasicky i s wave 9. Akorat jsem nemel flesku tak jsem to normalne vypalil na dvd klasicke 4,7 GB. Teda na dve DVD. Kazdy ten update zvlast. Nejdriv adventure update a potom animal. Jo akorat u toho animal mi to hodilo nejdriv chybu, ze to nemuze precist to DVD atd...lekl jsem se,ale asi 3 x jsem to restartnul a dal tam DVD a nakonec se to dokoncilo. Takze finalni verzi budes mit 12416 potom jsem vlozil Assasina a normalne mi nacetl, ale update to nechtelo. Zase jsem se lekl. Ale nacetl se a dokonce jsem ho nejdriv nainstaloval na HDD pak jsem dal spustit a hle ted to teprve po me chtelo update dal jsem OK a provedl se update restartovalo se to podival jsem se jakou mam verzi a zustala stale verze 12416. Pak uz se hra normalne spustila...takze neboj urcite ti to bude fungovat. Jen nepoplet ty update nejdriv 12413 pak 12416 drzim palce :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 aktualizovan prvni prispevek No kolego ted uz to vypada lip kdyz jsi to dokoncil .-) Ale ten bod 3 je myslim zbytecny. Ten beta dash se updatuje z toho DVD Assasina je to jednodussi. A taky v tom originalnim postu anglickem to tam tak je. Staci ty dva updaty pak vlozit Assasina potvrdit update a je to...to jen pro ty co se nechteji zdrzovat tim tretim update. Staci DVD Assasina tot vse .-) Ale jinak dobra prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.