Dupenka Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Toro kde najdu (nebo jak se jmenuje) program na patchování her, který přidá do hry AP2,5 SS. Nebo to už automaticky udělá ABGX? Ps: Už vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ano , půjde .Včera jsme to odzkoušeli . ASSASSIN vypálený s patchem přes ABGX autofix level 3 spuštěný na konzoli přes návod ( bez LT + ) Ahoj, nejak jsem prehledl, da se udelat PATCH na AC a NFS a spustit to na DB verzi 416 bez LT+ a bez predehranych kinect her Kinect Adventures... ? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj, nejak jsem prehledl, da se udelat PATCH na AC a NFS a spustit to na DB verzi 416 bez LT+ a bez predehranych kinect her Kinect Adventures... ? Dekuji za odpoved. Nedá - jedině tím postupem . Čtěte http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam jen takovej hloupej dotaz, jak predelam Dash na svem Xboxu???? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Tato otázka není jasná . Jestli myslíš směrem na menší - tak to nejde žádným způsobem . Jinak postup je uvedený třeba zde : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masakr222 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Čau, je tady někdo kdo by mi vysvětlil jak mam ACB rozchodit, kdyby někdo byl tak ochotný tak prosím napište na icq 492857021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Tato otázka není jasná . Jestli myslíš směrem na menší - tak to nejde žádným způsobem . Jinak postup je uvedený třeba zde : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Super, dekuji moc ... vse funguje i NFS. jeste jednou diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daneczek1468622742 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Čau, je tady někdo kdo by mi vysvětlil jak mam ACB rozchodit, kdyby někdo byl tak ochotný tak prosím napište na icq 492857021 Hned nad tvim postem je odkaz na to jak to ams udelat ((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 cest,hele nainstaloval jsem updaty a nfs nejede a teď nevím jak tam vrátit ten starý dash protože mi tato úprava samozřejmě brání při vstupu na live :D poraďte mi někdo prosím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 cest,hele nainstaloval jsem updaty a nfs nejede a teď nevím jak tam vrátit ten starý dash protože mi tato úprava samozřejmě brání při vstupu na live :D poraďte mi někdo prosím :( stary dash NEJDE vratit ted ti jedině zbyva LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 hmm kurva takže další prachy v píč* , a šlo NFS HP všem ??? protože já tam mám všechny updaty nahrané akorát mi nejede NFS a píše mi to Unreadable disc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 hmm kurva takže další prachy v píč* , a šlo NFS HP všem ??? protože já tam mám všechny updaty nahrané akorát mi nejede NFS a píše mi to Unreadable disc. Jde to všem o kterých vím , že to udělali správně . Dodržel jsi přesně postup updatování ? Jaký máš FW flashe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Update Kinect Adventure- nejde ani jeden odkaz...mohl by to někdo znovu nahodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Update Kinect Adventure- nejde ani jeden odkaz...mohl by to někdo znovu nahodit? http://www.uloz.to/6986035/update-kinect-adventures-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Sorry, že otevírám staré téma, ale k xboxu jsem se vrátil cca. po 3 měsících... Mám LT1,1 Dash 9199 a potřeboval bych rozchodit AP2.5 hry, mám to udělat pomocí těch updatů jak je to v tom prvním postu nebo víte někdo jak na to jiným způsobem? Díky za odpovědi A kdybych to dělal podle návodu, toho Assassina mám patchovat nějak nebo ho mám nechat jak je jen to prostě vypálit dát do xka a hrát? Potřeboval bych to zjistit do neděle a navíc mám jen 1 DVD takže potřebuju jistý postup :/ Mechaniku mám BenQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Jediné dvě možnosti jsou : 1. http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup 2. flash LT + 1.1 zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Jediné dvě možnosti jsou :1. http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup 2. flash LT + 1.1 zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Děkuji ti moc, nějak to snad rozjedu :) ještě mám dotaz... nevíš jestli to mám patchovat? assassin brotherhood je hra s wave9 (jestli se nemýlím) a já mám LT1.1 tak nevím jestli to mám patchovat nebo nechat bez patche... dřív sem nic nepatchoval jenže to byly hry s menší wave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Sorry za double post ale chci to hodit ^UP^ Teď se chci zeptat je možné, že mám LT1.1 a ne LT+1.1? Existuje takový? Myslím, že mám ten poslední před LT+ asi... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 LT 1.1 je pred LT+...to nevies? ci sa neorientujes v problematike? trochu ma zarazaju otazky clenov uz registrovanych pred vyse 2 rokmi...nemozem za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Děkuji ti moc, nějak to snad rozjedu :)ještě mám dotaz... nevíš jestli to mám patchovat? assassin brotherhood je hra s wave9 (jestli se nemýlím) a já mám LT1.1 tak nevím jestli to mám patchovat nebo nechat bez patche... dřív sem nic nepatchoval jenže to byly hry s menší wave... Na rozjetí her s AP25 ti žádné patchování nepomůže . Už jsem ti psal - jedině ty dva způsoby jak jsem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Na rozjetí her s AP25 ti žádné patchování nepomůže . Už jsem ti psal - jedině ty dva způsoby jak jsem napsal Jojo, teď budu dávat ty updaty na xko a pak teda jen projedu to iso ABGXem a vypálím... dám vědět jestli to jede dík LT 1.1 je pred LT+...to nevies? ci sa neorientujes v problematike? trochu ma zarazaju otazky clenov uz registrovanych pred vyse 2 rokmi...nemozem za to. Je mi líto, že se v tom nevyznám, ale co začala škola tak jsem na xboxu skoro nehrál a hodně se od tý doby změnilo.... Dík za vysvětlení já jen četl některý příspěvky jakože maj LT+1.1 tak mě to zmátlo Edit: Díky moc funguje to svkěle... Dal jsem postupně všechny 3 updaty a pak vypálil Brotherhood po projetí s autofix 0 pak 3 a pak ještě 0 abych se podíval jestli ok a v pohodě Respekt a kudos příteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 kam mam hodit ty věci na flashku ? nebo jde to na dvd dl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 kam mam hodit ty věci na flashku ? nebo jde to na dvd dl ? Normálně obyčejně na ni nakopírovat - naformátovaná ve FAT 32 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Normálně obyčejně na ni nakopírovat - naformátovaná ve FAT 32 . nakopirovat soubory nebo cele ze složkou a jak to spustim dik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 nakopirovat soubory nebo cele ze složkou a jak to spustim dik ? Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.