fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 toro napsal: Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku .Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . naformatoval sem ji na fat32 a dal jsem tam tu složku a nic se mi po zapnuti neukaže :( Citovat
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 fatalis napsal: naformatoval sem ji na fat32 a dal jsem tam tu složku a nic se mi po zapnuti neukaže :( A jaký máš v xku momentálně DB ? Jestli stejný a nebo vyšší , než tam dáváš , tak se ti nic neukáže . Podívej se i na tento návod : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 toro napsal: A jaký máš v xku momentálně DB ? Jestli stejný a nebo vyšší , než tam dáváš , tak se ti nic neukáže .Podívej se i na tento návod : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup vubec nic se neukaže :( mam Dashboard 2.0.12416.0 a rad bych si zahral AC:B neviš co stim :( Citovat
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 fatalis napsal: vubec nic se neukaže :( mam Dashboard 2.0.12416.0 a rad bych si zahral AC:B neviš co stim :( A ktory DB vlastne chces dat? Odkial si ho stiahol? P.S. Ak si updatol 12416 tym postupnym updatovanim dashboardov od 9199, potom 12413 a nakoniec 12416, tak by ti mal ist aj AC:B. Aky mas flash? Citovat
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 trezzor napsal: A ktory DB vlastne chces dat? Odkial si ho stiahol?P.S. Ak si updatol 12416 tym postupnym updatovanim dashboardov od 9199, potom 12413 a nakoniec 12416, tak by ti mal ist aj AC:B. Aky mas flash? pravě že nevim jaky mam flash a neupdatoval jsem to podle postupu jde to ještě nějak :( ale myslim že mam Lite on ale nevim jaky :( no chcu tam dat takovy aby se mi rozjel ac:b Citovat
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 fatalis napsal: pravě že nevim jaky mam flash a neupdatoval jsem to podle postupu jde to ještě nějak :( ale myslim že mam Lite on ale nevim jaky :(no chcu tam dat takovy aby se mi rozjel ac:b Ty si z ustavu? ja som sa pytal, ze aky dashboard tam chces dat, ked tu stale vypisujes, ze ti nic neukaze, ked ten dashboard mas na USB kluci :lol: P.S. ked uz mas v konzole DB 12416 a nesiel si podla toho postupu DB Bug, tak ti zostava jedine si preflashovat konzolu na LT+. Citovat
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 trezzor napsal: Ty si z ustavu? ja som sa pytal, ze aky dashboard tam chces dat, ked tu stale vypisujes, ze ti nic neukaze, ked ten dashboard mas na USB kluci :lol:P.S. ked uz mas v konzole DB 12416 a nesiel si podla toho postupu DB Bug, tak ti zostava jedine si preflashovat konzolu na LT+. stim jedině za flasherem že ? Citovat
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2011 fatalis napsal: stim jedině za flasherem že ? Skus mozno aj na hrad za Klausom... Citovat
fatalis Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 trezzor napsal: Skus mozno aj na hrad za Klausom... drž pysk ptal sem se slušně na takove odpovědi nejsem zvědavy ;-) Citovat
trezzor Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2011 fatalis napsal: drž pysk ptal sem se slušně na takove odpovědi nejsem zvědavy ;-) Co si cakal??? Na hlupu otazku hlupa odpoved :lol: P.S. a ti maju podla teba drzat pysk, ktori ti pomahaju sa zorientovat v X360??? :D Mal by si si to skor vazit! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.