fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku .Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . naformatoval sem ji na fat32 a dal jsem tam tu složku a nic se mi po zapnuti neukaže :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 naformatoval sem ji na fat32 a dal jsem tam tu složku a nic se mi po zapnuti neukaže :( A jaký máš v xku momentálně DB ? Jestli stejný a nebo vyšší , než tam dáváš , tak se ti nic neukáže . Podívej se i na tento návod : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 A jaký máš v xku momentálně DB ? Jestli stejný a nebo vyšší , než tam dáváš , tak se ti nic neukáže .Podívej se i na tento návod : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup vubec nic se neukaže :( mam Dashboard 2.0.12416.0 a rad bych si zahral AC:B neviš co stim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 vubec nic se neukaže :( mam Dashboard 2.0.12416.0 a rad bych si zahral AC:B neviš co stim :( A ktory DB vlastne chces dat? Odkial si ho stiahol? P.S. Ak si updatol 12416 tym postupnym updatovanim dashboardov od 9199, potom 12413 a nakoniec 12416, tak by ti mal ist aj AC:B. Aky mas flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 A ktory DB vlastne chces dat? Odkial si ho stiahol?P.S. Ak si updatol 12416 tym postupnym updatovanim dashboardov od 9199, potom 12413 a nakoniec 12416, tak by ti mal ist aj AC:B. Aky mas flash? pravě že nevim jaky mam flash a neupdatoval jsem to podle postupu jde to ještě nějak :( ale myslim že mam Lite on ale nevim jaky :( no chcu tam dat takovy aby se mi rozjel ac:b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 pravě že nevim jaky mam flash a neupdatoval jsem to podle postupu jde to ještě nějak :( ale myslim že mam Lite on ale nevim jaky :(no chcu tam dat takovy aby se mi rozjel ac:b Ty si z ustavu? ja som sa pytal, ze aky dashboard tam chces dat, ked tu stale vypisujes, ze ti nic neukaze, ked ten dashboard mas na USB kluci :lol: P.S. ked uz mas v konzole DB 12416 a nesiel si podla toho postupu DB Bug, tak ti zostava jedine si preflashovat konzolu na LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Ty si z ustavu? ja som sa pytal, ze aky dashboard tam chces dat, ked tu stale vypisujes, ze ti nic neukaze, ked ten dashboard mas na USB kluci :lol:P.S. ked uz mas v konzole DB 12416 a nesiel si podla toho postupu DB Bug, tak ti zostava jedine si preflashovat konzolu na LT+. stim jedině za flasherem že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 stim jedině za flasherem že ? Skus mozno aj na hrad za Klausom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Skus mozno aj na hrad za Klausom... drž pysk ptal sem se slušně na takove odpovědi nejsem zvědavy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 drž pysk ptal sem se slušně na takove odpovědi nejsem zvědavy ;-) Co si cakal??? Na hlupu otazku hlupa odpoved :lol: P.S. a ti maju podla teba drzat pysk, ktori ti pomahaju sa zorientovat v X360??? :D Mal by si si to skor vazit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.