toro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak odzkoušeno a funguje : Flash FW 1.4 , DB 9199 , mechanika lite-on , AC B patchovaný na wave 2 . Postup : 3 x update fleškou podle návodu . Spuštěno i nainstalováno na HDD a hra jede z HDD . Jedou i starší hry i předtím nainstalované na HDD . Vypaluji NFS - potom doplním . Takže normálně spuštěno , nainstalováno na HDD a jde hrát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 A co toto?Muže to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 už ste to někdo zkoušel s lt 1.1 ??? par lidi na jinem foru potvrdilo funkcnost na LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To opravdu nikdo nevi,jak oddelat dashboard,smazani system updatu.Uz se ptam asi popate ty jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To opravdu nikdo nevi,jak oddelat dashboard,smazani system updatu.Uz se ptam asi popate ty jo ne ze by to nikdo nevedel ale bohuzel to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mazec, ono to fakt jede (1.6) :) A jdou mi i avataři, kteří mi nešli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g. hero Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mazec, ono to fakt jede :) A jdou mi i avataři, kteří mi nešli :) Mě taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 pokud vam to jede dejte thanks aby bylo jasne ze to neni fake a je to overeny ten navod diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 chci se zeptat kdyz to udelam podle toho navodu mam benq 1.61 db8955 budu moct hrat kinect hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak odzkoušeno a funguje :Flash FW 1.4 , mechanika lite-on , AC B patchovaný na wave 2 . Postup : 3 x update fleškou podle návodu . Spuštěno i nainstalováno na HDD a hra jede z HDD . Jedou i starší hry i předtím nainstalované na HDD . Vypaluji NFS - potom doplním . Jak třikrát co si měl předtím za daschbord a co máš tedka díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Vy jste asi všichni závisláci to nemůžete počkat cca dva týdny na nový fw LT+?:roll: Radši si tím poserte xbox, aby jste si o pár týdnu mohli (jenom hrstka z vás, kteří to možná podle návodu rozchodí) zahrát AB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzedna Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 takze pokdu mam nejnovejsi db a updaty mi nejdou tak musim pockat na lt +? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Taky mám nejnovější DB 2.0.12611.0 ,takže se nechytám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Rada, ti co ví, že mají FW, na kterém to ostatním jede, tak do toho jděte, ostatní čekejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=314319 tady je udajně nějakej navod s beta daschbordem 12416 nebo se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Vy jste asi všichni závisláci to nemůžete počkat cca dva týdny na nový fw LT+?:roll:Radši si tím poserte xbox, aby jste si o pár týdnu mohli (jenom hrstka z vás, kteří to možná podle návodu rozchodí) zahrát AB. tady nejde o to rozchodit jen assassins spousta lidem na tom funguje i NFS a je mozne ze dalsi hry pomoci tohoto postupu budou fungovat bez nutnosti noveho flashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=314319 tady je udajně nějakej navod s beta daschbordem 12416 nebo se pletu tezko rict nejsou tam zadne ohlasy ze to funguje ale ten soubor se mi zda moc velky zatim jsem ho nestahl mam pomale pripojeni:) takze nemuzu rict co to vubec je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jinak ty updaty byly celkem 3 že?? První dva z flashky a ten poslední z Assassina?? Takže teď, kdybych tam strčil NFS, tak to pojede a nemusím už nic dělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jinak ty updaty byly celkem 3 že?? První dva z flashky a ten poslední z Assassina??Takže teď, kdybych tam strčil NFS, tak to pojede a nemusím už nic dělat?? Dělal jsem všechny tři přes flešku . Teď když jsem vypálil i NFS , tak jsem ho jen vložil do mechaniky a hra se mi normálně spustila. Nainstaloval jsem ji i bez problémů na HDD a jde hrát . Takže možná půjdou spouštět i další hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 UPOZORNĚNÍ !!!!! K obou hram Vám vyskočí chybove hlaska ze update nejde nsaledne nainstalovat a nasledne bude dash bez avataru ale ukladani atd bude fungovat tak jak ma Tak tohle se mi prave stalo. Divne je ze mam FW LT 1.1 ale podle navodu jsem pochopil, ze se to ma stat jen u verze FW 1.5, nebo k cemu to upozorneni patri? Me se to stalo a ted nemam sveho Avatara, ale nekdo pise, ze Avatara ma to nechapu. Preci beta verze Dashe Avatary nema tak kde je vzali? Zatim nevim jestli je to funkcni na LT 1.1. Mam ted udelany update podle navodu 1 takze mam verzi 12416, ale cekam jeste hodku na stazeni a vypaleni Assasina pak napisu. Ale zarazi mke ze mi to napsalo tu hlasku ze to nejde dodelat ten a zmizel Avatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jak třikrát co si měl předtím za daschbord a co máš tedka díky za info Měl jsem DB 9199 , teď mám 12416 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Dělal jsem všechny tři přes flešku . Teď když jsem vypálil i NFS , tak jsem ho jen vložil do mechaniky a hra se mi normálně spustila. Nainstaloval jsem ji i bez problémů na HDD a jde hrát . Takže možná půjdou spouštět i další hry . tzn. 2x kinect a na závěr BETU rozumím správně jo?? vše přes flashku a hru jsi už jsi spouštěl patchnutou na wave 2 jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 tzn. 2x kinect a na závěr BETU rozumím správně jo?? vše přes flashku a hru jsi už jsi spouštěl patchnutou na wave 2 jo?? Nemám DB 12611 - konečný je 12416 !! 1. http://www.mediafire.com/download.php?2h1zx562vedp5y7 2. http://www.mediafire.com/download.php?dpmh5k0np2p6xo4 3. download.digiex.net/Consoles/Xbox360/Dashboards/20124160_BETA.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak ted jsem z toho taky docela zmateny. Ja jsem pochopil, ze staci update z tech dvou kintec her. A ze kdyz vlozim teda Assasina tak to vyhodi nejakou hlasku ze se nema menit wave a hra se rozjede. Ale vy tady zase pisete, ze se ma jeste pouzit treti update a to ten z Assasina. Ale to v tom navode neni!!!! citace:Vlozte DVD Assasins do mechaniky zapnete bude to chtit potvrdit update ale mela by vyskocit nasledne chybova hlaska Nemente wawe jinak nebude moct nainstalovat aktualizace ktere jsou na disku ( tzn nepatchovat hru na jinou wawe) To je vsechno. Je to neuplne! Co potom kdyz naskoci ta chybova hlaska???? Pak se normalne ma provest update z DVD Assasina? To by v tom navode melo byt taky napsane je to nejasne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ja jsem mel 9199 liteon fw1.6 takze nejdrive update kinect adventure potom kinect animal obeje pres fhlasku potom jsem dal instalovat nfs hp pres active iso kde se nainstaloval dalsi update a probehl restart od te doby jede nfs i assasin opatchovane na wawe 3 bez nutnosti active iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.