Ice Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Zdar lidi.Potřebuju poradit.doted sem bez problémú hrál Fable 3.3el v pohodě.Papk sem ssi stáhnul Assasins Creed Brotherhood.upravil,flashnul vypálil.Dal sem dívko do xka a naběhl my obrázek Assasina a že to mám spustit.a nic.A od té chvíle my nejde Fable 3.Ostatní starší hry my jdou.Mám novej dash.mechaniku Beng.A flash ,echaniky prý ten starej to je asi 1.5 protože doted pathuju hry.Byl bych rád za každou pomoc.Předem moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Fable3 ma ochranu AP2.5 a wave6 -DB 8955. Na DB 8955 a 9199 hru spustis. Na novom kinect DB uz nie, pretoze tento DB detekuje AP2.5. Uz je flash LT+, LT+1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Fable3 ma ochranu AP2.5 a wave6 -DB 8955. Na DB 8955 a 9199 hru spustis. Na novom kinect DB uz nie, pretoze tento DB detekuje AP2.5. Uz je flash LT+, LT+1.1. Co umi navic LT+1.1 proti LT+ :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Co umi navic LT+1.1 proti LT+ :idea: Spustit hry z původního xbox1 ( to LT + neumí ) a vylepšené načítání DVD . http://www.xbooster.cz/page/2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ale umi ja mam lt+ a jedou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ale umi ja mam lt+ a jedou . Dobrý ...Tak zase jsem o něco chytřejší . Já ho nemám , tak to nemám z vlastní zkušenosti - jen co o tom píší zasvěcení : http://www.xbooster.cz/page/2/ Teď jde o to , jestli to jde náhodou jen tobě a nebo všem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Toro ma pravdu a na LT+ hry z puvodniho xbox1 nejdou. Jdou az s LT+ 1.1. Takze tom84cz ma uz asi verzi 1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 mam beng a lt+ od kanalizatora a doom3 mi jede i medal.nemam urcite 1.1 v tu dobu jeste nebyla.mam to delany 27.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superman25 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Fable3 ma ochranu AP2.5 a wave6 -DB 8955. Na DB 8955 a 9199 hru spustis. Na novom kinect DB uz nie, pretoze tento DB detekuje AP2.5. Uz je flash LT+, LT+1.1. No ja nevym ale aky se updatnulomyleman novej dash a ted uz mi nejde ten figl s updatem z fleskyale fable 3 mi mnormalne jede taze asi botak nebude jinak jense chci zeptat mam asi flash 1,6 co mam teda presne udelat aby mi to slo ? kdyz jsemto dojebal? napr nfs mam patchout jen agbx? nebo i wawe patcherem? umi to vobecwawe patcher? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 No ja nevym ale aky se updatnulomyleman novej dash a ted uz mi nejde ten figl s updatem z fleskyale fable 3 mi mnormalne jede taze asi botak nebude jinak jense chci zeptat mam asi flash 1,6 co mam teda presne udelat aby mi to slo ? kdyz jsemto dojebal? napr nfs mam patchout jen agbx? nebo i wawe patcherem? umi to vobecwawe patcher? diky FABLE 3 ještě spustíš ( to je výjimka - AP25 sice obsahuje , ale neblokuje hru ) , ale žádné další hry s AP25 už nespustíš . Žádný jiný způsob už neexistuje kromě nového FW flashe LT + 1.1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 vysel LT+ 2.0, pujdou na nem AP25 (fable3, ac brthood) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 vysel LT+ 2.0, pujdou na nem AP25 (fable3, ac brthood) ? Jestli to nejsou staré vypálené , ale vypálené nyní tak půjdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Jestli to nejsou staré vypálené , ale vypálené nyní tak půjdou . upřesnil bych to. musíš isa znova projet v programu abgx360 a vypálit. staré dvd můžeš vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ehm.. abgx360 je už trochu zastaralej a dasbordí verze nám pokročily. Byl bych radši kdyby se vyjádřil někdo kdo má LT+2.0 a zkusil to, tohle jsou jenom doměnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 víš co... trhni si ;) chtěl sem ti poradit, ale ty si chytrák chytráků... já to teďka zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Super! To jsem chtěl vědět. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.