Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mechanika rachtá (FAT)


Hawkie

Recommended Posts

Čau,

mám PS3 FAT 80GB a mám ho na naležato stole (Což je důležitý). Když nepočítám to, že na PS poslední dobou něják nic nejde, tak můžu říct že jde všechno jak má. Dokud nebouchnu do stolu. Když bouchnu do stolu asi půl metru od PSka, ale fakt jemně, tak PSko bzukne, jakoby zabzučí mechanika, ale jenom jednorázově. Ale když bouchnu do stolu trošku víc (Asi jako když zabíjíte komára), tak začne PSko bzučet tim samym zvukem, ale trvá to tak dlouho, dokud nebouchnu znova. Ten zvuk je asi jako když se kutálí železná kulička po stole. Nebo jako kdyby chrochtalo nějáký malinkatý robotický prasátko. Prostě zvuk jako když se asi půl kilometru od vás po chodníku kutálí pet lahev.

Takže bouchnu jednou- bzukne to.

Bouchnu víc- bzučí to.

Když už to bzučí, tak jsou dvě možnosti:

Když bouchnu víc, přestane to bzučet.

Když bouchnu míň, začne to bzučet ještě víc, dokud nebouchnu potřetí.

Asi to nahraju jako video, hrozně blbě se to popisuje. Myslim, že se něják vychyluje disk v mechanice, a když bouchnu, tak se buď vyosí nebo zaskočí zpátky. Ale když už to bzučí, tak stačí i fakt překvapivě jemnej otřes aby to přestalo bzučet, stačí se konzole fakt jenom dotknout buď nad mechanikou, nebo zboku.

Trochu se bojim, že mi to zmrví BRayka.

Má s tim někdo zkušenost? Začlo to dělat teď, měsíc po záruce.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus. Jenže ono to jinak popsat nejde!:D Hele včera večer sem to zkoušel, a když to nečte, tak to nebzučí. Asi proto, že se ten disk netočí. Když hraju demo z hdd tak to nedela, ledazeby se pri hrani z hdd netocil vetrak.. no, ale to bych mel asi jiny potize nez to, ze mi tam neco bzuci:)

Btw nemohlo mi sony zabanovat vetrak za spatne nastavenej region v uctu?

Taurus: Myslim, že by to bylo ještě horší hele :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jako pořád bádám, zkoušim různě bouchat do stolu a furt to nebzučí. Čili nějákejch šest hodin bez bzuku. Ale tim imbusem to asi nebylo, protože sem ho teď na zkoušku hodil zpátky pod konzoli, a nebzučí to. Tak buď tam byl ten imbus jinak, nebo to bylo něčim jinym, prostě už je to v cajku. Musim to otestovat několika hodinama soustavnýho hraní, jestli se ten problém nevrátí, takže ráno podám report. Vlastně mě teď mrzí, že sem ten imbus vyndal, protože to byl zajímavej modding..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu