hellboy666 Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Zdravím, mohli byste mi poradit nějaký dobrý obchod na netu, kde by se dali sehnat hry pro ps3? Jde mi hlavně o dobrou cenu a serióznost. Díky moc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja nejcasteji pouzivam Xzone.cz ty sou hodne seriozni a maj hry jako jedni z prvnich ale o dobry cene se neda moc mluvit, maj uplne normalni ceny co sou v obchode ale je jasny ze na tom maj stejne prd tagze se ani nedivim ze tam jeste nedavaj 20,- kc slevu jak jinde na hrach se totiz nejvic namasti vydavatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellboy666 Odesláno Srpen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 A nemáte někdo zkušenosti s obchodem www.hry-konzole.cz ? Jsou seriózní? Podle všeho by tam mělo fungovat jako jakási půjčovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 www.hry-presto.cz to je podle me nej obchod na hry vseho typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 www.playcentrum.cz nebo www.gameline.cz anebo u známého ve skladu(to je ta nejlepší varianta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 to hellboy666: www.hry-konzole.cz není žádná půjčovna...to je jen se zárukou na vrácení...takže si koupíš nějakou hru a když tě nebaví tak jí můžeš vrátit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellboy666 Odesláno Srpen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 to hellboy666: www.hry-konzole.cz není žádná půjčovna...to je jen se zárukou na vrácení...takže si koupíš nějakou hru a když tě nebaví tak jí můžeš vrátit ;) No a není to to samé? :) V každém případě tam chci v pondělí objednat Ridge Racera a pak poreferuji, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellboy666 Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Tak jsem měl na týden toho Ridge Racera a s www.hry-konzole.cz nebyl žádný problém, teda peníze zpátky ještě nemám, ale posílali mi mail, že jim hra dorazila a je v pořádku a že peníze pošlou v nejkratším možném termínu, tak doufám, že to bude OK. Celé mě to vyšlo na nějakých 140kč+poštovné, což se mi zdá celkem slušné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoudina Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 alza.cz surtep.cz gameexpres.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigmarian Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Asi blba otazka ale jsou hry na PS3 region free??? Kamos se me ptal nato, protoze chce si donist s hong kongu PS3 (skodo zadara) a proste nevi ci mu pujdou hry. Ja, ze ano. Muze tam byt jeste niaky problem pri dovozu PS3?. Si myslim, ze NTSC cez HDMI to je v pohoda, dvd prepalene pujdou, blue ray movies nepujdou to vim, zaruka ne ale von je pilot takze tam lita pravidelne. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Ano jsou region free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigmarian Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 supr. A jeste se zeptam ci tam je nekde niaky problem. HDMI, BLUE ray, napeti atd???? P.S placek nemas nahodou niake xboxy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Zdravím, mohli byste mi poradit nějaký dobrý obchod na netu, kde by se dali sehnat hry pro ps3? Jde mi hlavně o dobrou cenu a serióznost. Díky moc všem. jinak ebay a aukro taky možnost jak docela ty hry koupit levně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H3D_kRu Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 www.jrc.cz + gold card :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 alza.cz mě celkem dostala že má kolikrát nižší cenu na hry než speciál obchody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordCloud Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 No já věřím www.hry-presto.cz . Hry tam maji krasně zabalený v orig. obalech, slušný ceny a dobrý výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Stačí jen hledat akce jsou všude na něco jinýho. playcentrum.cz surtep.cz a další ve vyhledávači :) a i ty co jsou uvedený v příspěvkách ... musí se hledat Edit Včera jsem objednal z esuba.eu MGS4 + MGS saga 2.0 za 1461 i s poštou. Když přišel potvrzující mejl tak jsem zjistil, že obchod zprostředkovává surtep.cz ... tak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Ja nakupuji zde :arrow: http://www.1game.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šťastný Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Z našich obchodů mám nejlepší zkušenosti s Playcentrem co se týká ceny a novinky mají jako první. GT5 Prologue 970 Kč, ostatní to střílí přes 1000 Kč, Alza to měla dokonce za 1600, a pak 1game je taky dost dobrý. Jinak si vybírám na Amazon. com a kamarád mi to sem bere letadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 nakupujem vsetko cez ebay, novinky na PS3 najdete v prepocte uz za 1300 Sk aj s postovnym. Sice si musite pockat 7-14 dni, ale tovar pride s 100 percentnou istotou a za takmer polovicnu oficialnu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klinecvoku Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ja nakupujen tu:http://www.progamingshop.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ja uvazuju o nakupovani pres eBay. Chtel bych se ale zeptat tech, co s tim maj zkusenosti, platili jste clo? Kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirma Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 ebay.co.uk clo neplatíš je to EU. Pokud ti vyjde dobrá aukce tak se tam dá koupit originálka i za půl toho co tady. :-) Občas na co.uk prodávají číňani co bydlejí v uk a posílá to kámoš s Honkongu - tam je problém jak to pošlou, pokud normální air poštou tak se to obvykle neproclí, ale když to pošlou DHL nebo FEDEXem tak ten to proclí vždy :-) (a to podle deklarované hodnoty nebo když je to deklarovaný jako gift tak to otevřou a ocení :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 A z ty Ameriky je to jak? Tam urcite clo je, ale jak vysoky nevis? Hra v prepoctu na 1200 Kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Mr Crazy stačí si vybírat aukce kde posílají Air Mail..tam sem Clo ještě neplatil ;)..nebo kupovat na tom ebay.co.uk h¨jak píše jirma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.