Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

• 3 months later...
  • 1 year later...
Odesláno
Alza.cz? Můžeš mi říct proč tam nakupuješ hry, když jinde je najdeš za polovinu?

Co koukám tak maj jedny z nejdražších her v ČR - na hardware jsou OK, ale na hry?

Když už z ČR, tak - Gamehut.cz

Odpovim, alza ma ceny novinek vetsinou az o stovku levnejsi nez doporucenou MOC, pobocky temer vsude a dodani prakticky okamzite. Navic se tam daji najit hry za velmi zajimave ceny... Kdyz chci nejakou hru rychle tak ji koupim na alze...

Odesláno

Ja ted poprve nakoupil zde: http://gameoutlet.cz/ Sehnal jsem tam totiz GT5 neplatinum za 599Kc, posta 49Kc, pokud to neni dobirka, dodani do 2 dnu, GT5 by melo prijit ve ctvrtek a pro me neuveritelna vec, pokud nemate dobirku, prijde vam hra a s ni i slozenka, no a pak mate na zaplaceni slozenkou nebo prevodem 2 tydny co uz mate hru u sebe! Jestli vse vyjde v pohode, nemuzu nic jineho nez doporucit! Ceny sice nejsou u vseho nejlepsi, ja proste vetsinou hledam a pak nekde neco vyberu :-) No a samozrejme pak pany tady :-)

Odesláno
Odpovim, alza ma ceny novinek vetsinou az o stovku levnejsi nez doporucenou MOC, pobocky temer vsude a dodani prakticky okamzite. Navic se tam daji najit hry za velmi zajimave ceny... Kdyz chci nejakou hru rychle tak ji koupim na alze...

Když koukám na Zboží.cz, tak tam maj u některej her kolem 1.000 rozdil třeba i 500 oproti konkurenci.

Na HW je to super, obchod to určitě, i když už taky nejsou nejlevnější. Ale na hry... to si radši fakt počkám 500 za to abych to mohl hrát o pár dnů dřív je pro mě krutá daň...

Odesláno

Jak rika Deepthroat, je to o tom co shanis, maji akce kde koupis hru dost vyhodne, zalezi na tom co, v kazdym obchode maji neco drazsi a neco levnejsi, ale hlavne je to o tom ze na tu hru necekas, kolikrat pisou na eshopech "skladem" a pritom to skladem nemaji, to se na Alze moc nestava...

Jinak ja beru hry hlavne z Anglie, ZAVVI ma celkem slusny ceny a za postu neplatim nic :-)

Odesláno

Díval jsem se tam a mají tam celkem dobré ceny, měl bych i po případně já poštu zdarma ?

Jak rika Deepthroat, je to o tom co shanis, maji akce kde koupis hru dost vyhodne, zalezi na tom co, v kazdym obchode maji neco drazsi a neco levnejsi, ale hlavne je to o tom ze na tu hru necekas, kolikrat pisou na eshopech "skladem" a pritom to skladem nemaji, to se na Alze moc nestava...

Jinak ja beru hry hlavne z Anglie, ZAVVI ma celkem slusny ceny a za postu neplatim nic :-)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu