x.JerryCZ.x Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 alza.cz, xzone.cz, gamestation.cz, originalky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 xzone.cz a playcentrum.cz a jeste v jednom bazaru v Děčíně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Z českých určitě Xzone, často tam kupuju a maximální spokojenost. Ze zahraničních třeba game.co.uk, hmv.com, thehut.com. Všechno z Británie, hodně nízký ceny, jen je složitější dovoz, ale tady na fóru je člověk, který se o to postará :). Mrkni do sekce prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já nejvíc nakupuju v okej elektrospotřebiče a pak v jrc nebo na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaskalecky Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 bestgames.cz jsou tam dobrý ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Aukro, TheHut, ShopTo a když je nějaká víkendová akce na Xzone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Alza.cz ... xzone.cz & originalky.cz =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompsox Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Alza.cz? Můžeš mi říct proč tam nakupuješ hry, když jinde je najdeš za polovinu? Co koukám tak maj jedny z nejdražších her v ČR - na hardware jsou OK, ale na hry? Když už z ČR, tak - Gamehut.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Alza.cz? Můžeš mi říct proč tam nakupuješ hry, když jinde je najdeš za polovinu?Co koukám tak maj jedny z nejdražších her v ČR - na hardware jsou OK, ale na hry? Když už z ČR, tak - Gamehut.cz Odpovim, alza ma ceny novinek vetsinou az o stovku levnejsi nez doporucenou MOC, pobocky temer vsude a dodani prakticky okamzite. Navic se tam daji najit hry za velmi zajimave ceny... Kdyz chci nejakou hru rychle tak ji koupim na alze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 xzone,console-forum a ta alza ma taky nekdy fajn ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grepik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 K+b expert elektro prodavaji Killzone3 za cenu 1849,- Kc !! smejdi, preju jim brzky krach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Ja ted poprve nakoupil zde: http://gameoutlet.cz/ Sehnal jsem tam totiz GT5 neplatinum za 599Kc, posta 49Kc, pokud to neni dobirka, dodani do 2 dnu, GT5 by melo prijit ve ctvrtek a pro me neuveritelna vec, pokud nemate dobirku, prijde vam hra a s ni i slozenka, no a pak mate na zaplaceni slozenkou nebo prevodem 2 tydny co uz mate hru u sebe! Jestli vse vyjde v pohode, nemuzu nic jineho nez doporucit! Ceny sice nejsou u vseho nejlepsi, ja proste vetsinou hledam a pak nekde neco vyberu :-) No a samozrejme pak pany tady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompsox Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Odpovim, alza ma ceny novinek vetsinou az o stovku levnejsi nez doporucenou MOC, pobocky temer vsude a dodani prakticky okamzite. Navic se tam daji najit hry za velmi zajimave ceny... Kdyz chci nejakou hru rychle tak ji koupim na alze... Když koukám na Zboží.cz, tak tam maj u některej her kolem 1.000 rozdil třeba i 500 oproti konkurenci. Na HW je to super, obchod to určitě, i když už taky nejsou nejlevnější. Ale na hry... to si radši fakt počkám 500 za to abych to mohl hrát o pár dnů dřív je pro mě krutá daň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Jak rika Deepthroat, je to o tom co shanis, maji akce kde koupis hru dost vyhodne, zalezi na tom co, v kazdym obchode maji neco drazsi a neco levnejsi, ale hlavne je to o tom ze na tu hru necekas, kolikrat pisou na eshopech "skladem" a pritom to skladem nemaji, to se na Alze moc nestava... Jinak ja beru hry hlavne z Anglie, ZAVVI ma celkem slusny ceny a za postu neplatim nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Gamebazar.cz a na aukru.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Díval jsem se tam a mají tam celkem dobré ceny, měl bych i po případně já poštu zdarma ? Jak rika Deepthroat, je to o tom co shanis, maji akce kde koupis hru dost vyhodne, zalezi na tom co, v kazdym obchode maji neco drazsi a neco levnejsi, ale hlavne je to o tom ze na tu hru necekas, kolikrat pisou na eshopech "skladem" a pritom to skladem nemaji, to se na Alze moc nestava... Jinak ja beru hry hlavne z Anglie, ZAVVI ma celkem slusny ceny a za postu neplatim nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mochr Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 hlavne aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Je to toto zavvi? http://www.zavvi.com/home.dept Z UK obcas beru, ale tyhle neznam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To netusim :-) nevim proc mi nic neuctujou, kazdopadne me to je celkem jedno, preci si na to nebudu stezovat :-) Díval jsem se tam a mají tam celkem dobré ceny, měl bych i po případně já poštu zdarma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Thehut i sesterska zavvi ma postovne do CR zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Rád bych souhlasil ale na The Hut mi uctujou normalne kolem 3 liber za postu... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Pozor na ORYGINALKY.CZ snažili se mi podstrčit bazarovku, přitom jsem si objednal originálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Pozor na ORYGINALKY.CZ snažili se mi podstrčit bazarovku, přitom jsem si objednal originálku. Originalka se nerovna nebezarovka Mirus: tak to nevim, ale thehut si postovny u her neuctuje, alespon pred mesicem to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 A jakým způsobem se to platí, když oni to chcou v librách ? Díky Rád bych souhlasil ale na The Hut mi uctujou normalne kolem 3 liber za postu... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 A jakým způsobem se to platí, když oni to chcou v librách ? Díky Kartou nebo paypalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.