Lovefist_88 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 www.hry-presto.cz to je podle me nej obchod na hry vseho typu Souhlasím s tebou Kapre nejlepší obchod co znám a dávají i slevy a mají všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTA-SAP Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 hm.. tak jsem to tu procházel, protože jsem hledal nějaký slušný eshop a myslím, že jsou i levnější obchody.. Např. na www.game-store.cz dobré ceny a hlavně doprava zdarma. To myslím ani nikdo jiný nenabízí. Sice nemají úplně všechno skladem, ale i tak za ty ceny se hodí počkat.. Koupil jsem si tam Saboteura za 1199 a druhý den byl doma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Myslíte že je to důvěryhodný http://eshop.megahry.eu/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-PS3_g3170.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Je, mam z tama par her na pc. Cenu maji dycky nizsi nez ostatni shopy (aspon tak dva tri roky zpet to tak bylo :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Je dobrý surtep? Objednával jsem v pátek hru, ktera byla skladem a je (20ks a více) a dnes jsem ještě nedostal potvrzení objednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 GTA-SAP sice doprava zdarma, ale ceny vysoké :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTA-SAP Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 No tak ja myslím, že to na české poměry není špatné.. Asi jak co. Už jsem si tam předobjednal MAG. Už se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ja osobne nakupujem vsetky hry v zahranici. Teda online z UK shopov a pouzivam pritom stranku http://www.EsteLacnejsie.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 game.co.uk a thehut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Na xzone zase začíná od pondělka víkendová akce. Jinak se určitě vyplatí sledovat alzu, měli fear za 155 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 xzone, jrc a za chvíli určitě i gameexpres slevy na pár titulů. 299 Kč na ps3 hry už je slušná cena, i když je omezený vyběr. http://xzone.cz/slevy.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 aukro, gamebazar a alza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ja nakupuju jedine u Mirka http://console-forum.net/showthread.php?t=50895 a jsem maximalne spokojenej! Proste vsechno funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wickett Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Nevim, jestli to tu uz nekdo zminoval, ale nejlepsi je kupovat na sendit.com hlavne proto, ze postovne stoji asi 30 korun!!! Z Britanie az domu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Souhlasím, já také pouze zahraničí třeba gameplay.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub500 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 znate nekdo solidni kamenej obchod se zajímajevama cenama vplzni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 o tomto víkendu na xzone akce - dragon age origins na ps3 za 799,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Xzone.cz je asi nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonpekel Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Tak to ti neřeknu,většinou kupuji hry v Rakousku.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 určitě www.alza.cz - tam kupuju hry i na xbox, a pak xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak to ti neřeknu,většinou kupuji hry v Rakousku.:bash: Online? Ci v "kamennom obchode"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Aukro.....:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Gamebazar.cz tam nakupuju já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Archandel- Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 GAMESTATION !!!!! vše za přijatelnou cenu bazarovky i:wohow: originali proste -No1- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 zdary. má někdo zkušenosti s megahry s.ro. - www.bestgames.cz ? mají tam docela DOST levných her.. některé jsou dražší ale ty levné stojí za připomenutí .. HL2 Orange Box za 350,- .. Far Cry za 399,- atd... podle heureky: http://obchody.heureka.cz/bestgames-cz/recenze/ díky.. (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.