007jarda Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Copak to asi bude? http://www.joystiq.com/2010/11/19/sony-revealing-new-ps3-exclusive-dec-12/ Nejake tipy? Osobne bych byl rad, kdyby se dal do pohybu znovu vyvoj The Getaway nebo Eight Days, ale takove Uncharted 3 bych rozhodne neodmitnul :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Co furt máte s tím Uncharted :blejt:.... Doufám že to bude nějaký nový projekt a ne pokračování něčeho nebo nedej bůh remake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Uncharted je proste pecka :-) Nic jineho k tomu nemam :-)) Jinak, jak pisu, z tech tri her bych bral vsechno vsema deseti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
condoleezza Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Těšíme se na novou hru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Na CELÉM Uncharted , kromě grafiky není, nechápu co s tím všichni maj???? :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Na CELÉM Uncharted , kromě grafiky není, nechápu co s tím všichni maj???? :-/ Uncharted 2 je perfektní hratelnost, skvělá grafika, luxusní příběh a množství puzzlů, a o tom celá ta hra je :) U1 byla parádní, hrál jsem sicej en demo, ale bylo to podle mě velmi dobré (na první díl), dvojka byla téměř perfektní (krom životů nepřátel - snad 150%) a trojka bude absolutní nářez :) nesmíš se koukat na logiku, prostě si to užívat. Já jsem měl U2 jako první střílečku na PS3, a dokonale jsem se u toho uvolnil a bavil :) plus mulťák (V čele s kooperací) je také velmi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 hraju U1 a taky musím říct že na tom není nic úžasnýho, už mě to ani moc nebaví ale když už jsem tak v 3/4 hry tak to dohraju do konce... grafika skvělá, příběh mě teda vůbec nenatchl a hratelnost? je dobrá ale někdy dost pokulhává... osobně mě znechutila například jízda na vodním skůtru... nemožnost střílet za jízdy, nekonečno munice a hlavně střelba bez nabíjení, tak kde to jsme ?! a dost mě taky štve že když jsem skrčenej za nějakou překážkou a někdo mi jde za záda a chci ho sejmout tak si ten vůl stoupne a šijou do mě i borci ze předu a hned jsem tuhej atd. atd. tohle asi bude v U2 vylepšený ale U2 už asi kupovat nebudu :) možná jestli bude ta U3 a bude parádně promakaná tak jo :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 poviem ti len tolko......."nekupou" U2 prichadzas o jeden z najlepsich hernych zazitkov na PS3, ....a ma neskutocne navykovy multak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak o U3 už jsem kdesi četl článek, že se má odehrávat na poušti, tuším, že na bonuswebu, takže oznámí, že tu hru dělají by taková pecka asi nebyla, zvlášť když je to plánovaná trilogie už od začátku...něco jiného možná, uvidíme :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 nevim proc spekujlujete nad U3? Urcite to bude neco jineho nevim jestli nova hra bude ta dostatecne velka novinka nechte se prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 viděl bych to na ofic. oznámení psphonu nebo psp2 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Myslim, ze tohle tema se muze LOCKnout :-) Nektera mi jdou sama, nektera ne, asi v sekci koupim/prodam muzu uzavrti tema sam, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 sak jo oznami teda uz oznamili ze jim nekdo zase ukradnul data uzivatelu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts