tekken90 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Topic pro domluvu online hraní GT5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Kdo se teda dnes hlasi? Zacatek bych videl tak na 20:45. Pojdme se kdyztak aji zkusit domluvit na trati a tak..hlavne kdo by to zakladal (jestli to pujde tak rybak). Jeste napiste svuj nick tady a svuj nick na PSN protoze nekteri ho mate jinej tak at vim komu budu na PSN psat. CF: Rash182 PSN: Rash-182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Mám takovej problem nefunguje mi zatáčení na volantu... driving force GT, pedály a tlačítka fungujou, ale můžu kroutit volantem jak chci nezatočí to. Sem asi v koncích vůbec už nevim co s tim, asi sem někde udělal lama chybu:-) EDIT: dobrý, mě se vypl prodlužovák problém vyřešen:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 můj nick na PSN: rybak_d prosím do žádosti napsat alespoň něco ohledně dnešního onlinu..... po tom, co jsem měl GT5 o dva týdny dřív mi přišlo hodně přes sto žádostí o přátelství mno a založit to můžu zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Tak mě nefunguje PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 vytvořena místnost s názvem console-forum.net číslo: 1472 - 4711 - 0081 - 4387 - 1289 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jdu to zkusit.. jenom musim prijit na to jak se k tomu dostat atd. Stejne dneska to asi moc velky nebude tak to alespon otestujem a pak treba prvni prispevek nejak upravime at je to prehledny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jj, taky jsem toho názoru, že to dnes jen tak otestujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 zapojim se sem s vama, ale az mlady zkonci cesty domu :D muj nick CF: dEvilPS3 PSN: dEvilPSX3 Edit: Jsem jedinej, ketrymu zamrzne konzole pri 6 z 10ti pokusu se dat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 číslo je: 1472 - 4711 - 0081 - 4387 - 1399 v lounge je ikonka hned vedle new room a tam stačí zadat to číslo tak se pak zkus připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ne ja to proste nedam, konzole mi zamrzne vzdy pri spojeni se servrem. A dela to jen GT...myslel jsem ze vcera je to tim ze je to novy, ale dnes uz me to vazne stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 zkus to ještě, taky mi to občas zamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jak to tak sleduju, tak jsem zas o moc nepříjdu, když si to zahraju až kolem vánoc. Nicméně pokud se vám to povede nějak otestovat - určitě napište co vše je možné v online nastavovat atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ja zazavodim taky,ale vecer je to online nejaky pretizeny proto hra zamrza a dlouho nacita.Kdyz sem se odhlasil z PSN tak to slape vpohode.Snad s tim neco udelaj.Jinak online dobrej uz sem zavodil s kamosem,ale jen ve dvouch takze jak to bude vypadat ve vic lidech nevim.......moje PSN x-MjollniR-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Taky se seka,co? A neuceritelne dlouho trva nez se vuvec muzes v hl.menu pohybovat a jeste dyl trva nez se loudne gt mod...vrazdil bych Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jj presne...najede menu,ale ukazatel(sipka)nabehne treba po 3minutach nebo vubec.v offline je vse bez problemu a ted to taky jede a jsem online .jen vcera vecer do noci to takhle zlobilo.sem myslel ze problem je u me,ale dela to vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Taky jsem vcera u toho cekal... dneska zkusim on-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Obcas to tak proste dela.. snad tomu pomuzou nejaky patche. Kazdopadne se snazte sem psat jenom svoje nicky, prihlasky a pripadne naky dotazy at se tady v tom da vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 PSN: Pawliiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 psn: fikuss_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 bude dnes neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 PSN: Vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ja jdu delat na 11 takze treba do pul 11 bych mel cas (vecer). Co ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 vecer jdu na nocni... :O( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Dneska bych mohl tak od 19:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.