Filc@ Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Budete si kupovat PSP slim, hned jak bude k dostání na CZ trhu??? Chtěl bych slyšet názor ostatních, protože já sám se nedokážu rozhodnout. Tady http://www.gamesport.cz/-hardware-nove-sony-psp je recenze na PSP SLim, kterou (musim se pochlubit) jsem psal já :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jo ja si ho budu kupovat hned jak se sem dostane :D a videl sti uz to PSP :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Old psp = BEST psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Srpen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jo ja si ho budu kupovat hned jak se sem dostane :D Tak to se máš. Nejde o to že bych na to nemel penize, ale před pul rokem jsem si koupil PSP a mam ho pořad ve špičkovym stavu a nemam jedinej vážnějši duvod si kupovat novy.... Ale strasne se tesim na to propojeni s TV. To bude bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Tak to se máš. Nejde o to že bych na to nemel penize, ale před pul rokem jsem si koupil PSP a mam ho pořad ve špičkovym stavu a nemam jedinej vážnějši duvod si kupovat novy.... Ale strasne se tesim na to propojeni s TV. To bude bomba! jo na tom TV to vypada skvele uplne ostry a hele je tam nastaveni 16:9, doufám ze tam je i 4:3 :lol: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Srpen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jo na tom TV to vypada skvele uplne ostry a hele je tam nastaveni 16:9, doufám ze tam je i 4:3 :lol: :blink: Mno tak to nevim, ale pochybuju že tam je i format 4:3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 No nvm já to určitě kupovat nebudu možná až když na to pujdou isa...ale zatím mi stačí starý PSP (a stejně na něj poslední dobou nemám moc času,tak nvm jestli to nebude zbytečný kupovat slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja mam nový psp s cf asi 4 týdny a kupovat budu až tam pujdou isa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 tohle bych si koupil jedině že by šla emulace PS2 her :cheesygrin: :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 koupim si ho hned jak bude prolomeny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Kdyz uz se pro nej rozhodnu,tak si ho koupim co nejdriv to bude mozny,jelikoz do prdele jako je CESKO jich poslou malo a ty budou podle me do mesice pryc z toho plyne ze zase nez dojdou dalsi to bude treba az na vanoce,takze radim kupte co nejdriv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 taky sem o tom premyslel, ale rodice rekli, ze me radsi daj o par tisic vic a ze si mam koupit notebook :) takze zustanu u svyho tloustika ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 hele jak je ta TV pres internet nebo uz je tam vlozena a pousti se pres wifi nebo jak to je ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 to není že se koukáš na TV v PSP ale že PSP máš v TV ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 :-D asi sry ... jo a jak se pripoji to PSP do TV (hele slo by to ze by se pripojito k TV a mohlo by se hrat UMD hry na TV a ovladalo by se to pres PSP???) :-D asi jsem ve snech co ?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 nejseš :D:D...propojí se to kabelem a pak máš obrazovku na TV :D:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 a jak se to pripoji na tu TV jdou i pres TV hrat hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 nejseš :D:D...propojí se to kabelem a pak máš obrazovku na TV :D:D;) a jak se to pripoji na tu TV jdou i pres TV hrat hry ? seš slepej ?? :D:D napsal sem že kabelem :D:D...jasně že dou hrát hry proč by nešly ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 seš slepej ?? :D:D napsal sem že kabelem :D:D...jasně že dou hrát hry proč by nešly ;):D promin :-D asi mam trosku vydiny a slepiny :-D :lol: :lol: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja uz sem stary vyhodne prodal a mam predobednany slimko u playcentra v bile barve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ja uz sem stary vyhodne prodal a mam predobednany slimko u playcentra v bile barve :) to se mas kdybych mel slimko nepustim zruky a zaberu telku :-D:) :lol: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 přemýšlel sem o slimákovi ale....Nebude mít Irda ! Žádné posílaná a přijímání souborů z mobilu, žádná klávesnice (je už dost vychytaná) a navíc nevíte kdy najdou exploit a chybu v kerneru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 me staci zatim moje old psp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 taky mam trochu strach z toho jak to bude s ojebanim fw ale i tak kdyz vyjde gran turismo klido koupim origosku a to mi na nakou dobu vystaci stejnak v posledni dobe sem vubec nehral takze sme rad ze sem to prodal a cena byla fakt solidni se 4gigovou kartou 6200 takze mam na novy jen trochu pridam na kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Určitě bude dobré to nové PSP ale stejnak zůstanu asi u old good PSP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.