Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Novy LT+ a AP25 - nejcastejsi otazky a odpovedi


seeker

Otázka

Jelikoz se mnozi neustale dokola stejne dotazy kolem noveho FW LT+ a ochrany AP25, pokusim se sepsat nejcastejsi otazky a odpovedi na ne.

Prosim moderatory aby tento topic hodily v dane sekci jako dulezity, aby jej kazdy snadno nalezl a nebyly zde stejne dotazy stale dokola.

Pokud jsem na neco zapomnel, rad prubezne doplnim.

0) Pro jake mechaniky je k dispozici novy FW LT+?

Odpoved: Novy FW LT+ je k dispozici pouze pro mechaniky Liteon (74850, 83850V1, 83850V2, 93450) a mechaniky BenQ. Pro mechaniky Samsung a Hitachi neni k dispozici. Brzy by se mel objevit FW i pro nove mechaniky pouzite v novejsi revizi xbox 360 slim.

1) Potrebuji pro hrani her s ochranou AP25 novy firmware LT+?

Odpoved: Zjednodusene - Ano. Objevil se sice postup jak rozchodit hry i bez noveho LT+ s beta verzi noveho dash boardu, ale pro bezpecne hrani Live a s oficialnim dash boardem je LT+ 100% potreba.

2) Mam LT+. Potrebuji provest jeste neco dalsiho nebo muzu spokojene hrat?

Odpoved: Samotny LT+ nestaci. Hry s ochranou AP25 je potreba zkontrolovat programe abgx360 ve verzi 1.0.4. Program si sam stahne z online databaze potrebny AP25 SS, ktery i aplikuje.

3) Kde program abgx360 sezenu?

Odpoved: Program lze stahnout ze stranek www.abgx360.net, sekce download. Primy odkaz http://hotfile.com/dl/84558168/724c1b6/abgx360_v1.0.4_setup.exe.html

4) Slysel jsem, ze je krome programu abgx360 treba pouzit jeste dalsi program pro patchovani, ktery se jmenuje PPF-O-Matic. Je to pravda?

Odpoved: Ne program PPF-O-Matic neni jiz treba pouzivat. Veskerou potrebnou cinnost provede program abgx360.net.

5) Na jinych internetovych strankach jsem ale nasel informaci, ze patchovani PPF-O-Matic je zapotrebi, tak kde je pravda?

Odpoved: Rucni patchovani pomoci PPF-O-Matic bylo treba provadet pouze prvni den vydani noveho FW LT+, jelikoz jeste nebyl vydan program abgx360 ve verzi 1.0.4. Nyni skutecne staci pouze abgx.

6) Je v programu abgx360 treba provadet nejake specialni nastaveni?

Odpoved: Ano. V programu abgx360 je treba na zalozce "AutoFix" vybrat AutoFix Treshold Level 3. Toto nastaveni je casto zminovano v souvislosti s novym LT+ a AP25. Pokud jste ale v pouzivani programu abgx novacci, doporucuji projit si celkove nastaveni programu dle prilozeneho souboru abgx-nastaveni.pdf.

http://www.uloz.to/6682613/abgx-nastaveni-pdf

Poznamka: Nejsem autorem obrazku pouzitych v prilozenem PDF. Pouze jsem je sesbiral dohromady do jednoho PDF z jednoho nejmenovaneho zahranicniho fora.

7) Co se stane pokud mam novy dash board, nemam novy LT+ a pokusim se spustit hru s ochranou AP25?

Odpoved: Hra se nespusti a tva herni konzole bude oznacena pro BAN.

8) Co se stane pokud mam LT+, ale hra nebude spravne osetrena pomoci programu abgx360?

Odpoved: Hra se nespusti, ale novy FW LT+ vas ochrani pred oznacenim pro BAN.

9) Slysel jsem, ze s novym LT+ jiz nelze pouzit tzv. spoofovanou mechaniku. Spoof = vymena mechaniky za mechaniku jine znacky. Napr. mel jsem v konzoli orig. mechaniku Liteon, ale mam ji vymenenou za BenQ.

Odpoved: Spoofnout mechaniku s novym LT+ lze, ale neni to doporucovano. Protoze takto vymenena mechanika je detekovatelna.

10) Mam spoofnutou mechaniku. Puvodne jsem mel mechaniku Liteon, ale tu jiz nemam. Co ted? Musi se nahradni mechanika presne shodovat s mou originalni?

Staci sehnat nahradni mechaniku Liteon a do ni naflashovat LT+ FW se spravnym DVD klicem. Nemusi se jednat o presne stejny typ jaky jste meli. Jednotlive verze mechanik liteon lze mezi sebou zamenovat. Napr. puvodne jste meli v konzoli verzi 74850 a sezenete verzi 83850, tak ji muzete pouzit.

11) Existuje jednoduchy zpusob jak si mohu novy FW nahrat doma sam?

Odpoved: Aplikace noveho FW LT+ se nicim nelisi od flashovani predchozich verzi. Pokud jste si tedy drivejsi verzi flashe aplikovali sami, zvladnete i LT+. Pokud jste si konzoli nechavali flashovat, doporucuji se opet obrati na sveho oblibeneho flashera. Neexistuje zadny zpusob, jak jednoduse FW aplikovat z USB flasky a podobne nesmysly.

12) Mam kontrolovat i hry, ktere nemaji AP25? Pripadne mam kontrolovat hry i kdyz jsem je rozchodil pres beta verzi dashboardu a nemam LT+?

Odpoved: Kratce - Ano. Program abgx360 tu byl daleko drive nez AP25 a novy FW LT+. Slouzi k obecne kontrole imagu her zda je vsechno v poradku. A kontroluje daleko vice veci nez jen samotne AP25. Pokud si tedy do ted abgx360 nepouzival, rozhodne jej doporucuji pouzivat na vsechny hry. Nic tim nezkazis. Pokud bude image hry potrebovat jakoukoliv modifikaci, tak ji provede. Pokud bude OK, tak s imagem hry samozrejme nic delat nebude. Jeste doplnim, ze pokud hra nebude obsahovat spravny AP25 SS, tak se s FW LT+ nespusti - proto i kdyz ted tento FW nemas, rozhodne doporucuji vse spravne aplikovat i ted.

13) Jak poznam ze hra obsahuje AP25?

Odpoved: Zkontroluj hru pres program abgx360 a pokud hra obsahuje AP25, tak bude vy vypisu zluty text "AntiPiracy 25 Media".

14) Jak dlouho mi budou fungovat nove hry s AP25 pres figl s beta verzi dash boardu?

Odpoved: Bude to fungovat do te doby, nez hra bude vyzadovat update na jinou novejsi verzi dash boardu. Takze se jedna pouze o docasne reseni a rozhodne doporucuji upgrade na LT+.

15) Je nejaky zpusob, jak overit, jestli ma milovana konzole byla oflagovana(oznacena) pro BAN?

Odpoved: Ano je. Ke kontrole, zda ma clovek oflagovanou konzoli pro BAN uz delsi dobu slouzi program XVal. Do ktereho zadas pouze vyrobni cislo tve konzole a "X" hodnotu se systemovych informaci konzole (Console settings-system information-spodni cast obrazovky X: hodnota). A program ti vypise vysledek. V pripade, ze by tva konzole byla oflagovana z duvodu AP25, tak ti to zobrazi "Failed AP25 Challenge".

Jinak program XVal obecne doporucuji cas od casu pouzit. Vyborny zpusob, jak si overit zda je konzole oflagovana pro BAN bez nutnosti brutalniho vyzkouseni prostym pripojenim na live a cekani na treba i smutny vysledek.

Program XVal je ke stazeni zde: http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip

16) Zjistil jsem, ze jsem oflagovany pro BAN. Budu moci po nahrani noveho FW LT+ opet bez problemu pouzivat sluzbu Xbox Live?

Odpoved: Bohuzel ne. Samotny FW LT+ flag pro BAN vubec neresi a jeho nahranim se tedy neodstrani. Pouze umozni, ze nove hry s ochranou AP25, ktere ti nyni nejdou, budes zase moci hrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

  • 0

Díky Seekere. Snad tenhle topic bude označený jako důležitý. Fakt dobře vysvětleno ;-) Podobných topiců je tu spousty ale pořádně o ničem :-) Takže pokud to chápu : mám xko předělané přes návod, assasin a needy mi jedou .. takže všechny hry co budu pálit mám od teď v programu abgx360 předělat ?? myslím tím kdybych do budoucna potřeboval LT+ ?? no a ještě bych rád věděl jak poznám že ta nová hra má ochranu AP ??? někde sem četl že vyšlo pár nových her po NFS a assasin a ochranu nemají ... Díkyyyy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jestli mají ochranu AP poznáš ve výpisu ABGX - je tam žlutě napsáno AntiPiracy 25 Media . Vprogramu ABGX patchnout jen ty hry , které mají AP . Ostatní by ti stejně nešly když k nim není patch .

Co tím myslíš ostatní by ti steně nešly že k nim není patch ?? Jako že ten program ABGX umí zatím jen s AP needy a assasina ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ahoj mam dotaz mam mechaniku liteon a flash lt + a novy dashboard a hraji vpohode assasin brotherhood a nfs atd.. ale kdyz se chci priojit na livko tak mi to hlasei zmenu term of use a vyskoci chyba ze to mam opakovat pozdeji a cislo chyb je 80072746. Nevite co s tim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ahoj mam dotaz mam mechaniku liteon a flash lt + a novy dashboard a hraji vpohode assasin brotherhood a nfs atd.. ale kdyz se chci priojit na livko tak mi to hlasei zmenu term of use a vyskoci chyba ze to mam opakovat pozdeji a cislo chyb je 80072746. Nevite co s tim ?

80072746 je cislo chyby s NAT portem se spojenim s routrem nebo modemu a tak doporucuji zanechat kabel od routru v xboxu a v nastveni dat inicializovat nastaveni a az se vam xbox restartuje tak projdete s avatarem bloncky nastaveni vseho a pak i live pojede v poradku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Co tím myslíš ostatní by ti steně nešly že k nim není patch ?? Jako že ten program ABGX umí zatím jen s AP needy a assasina ??

Zatím ještě všechny hry přece neobsahují ochranu AP25 . Ostatní které tu AP25 neobsahují , tak patch nepotřebují , takže ani neexistuje - tím pádem je nemůžeš patchnout . ABGX umí patchnout jen hry s AP25 které má v databázi .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Zatím ještě všechny hry přece neobsahují ochranu AP25 . Ostatní které tu AP25 neobsahují , tak patch nepotřebují , takže ani neexistuje - tím pádem je nemůžeš patchnout . ABGX umí patchnout jen hry s AP25 které má v databázi .

Jo jasne ja jsem to pred tim spatne pochopil. Myslel jsem jako kdyz hraju needy pres navod, tak ze zen navod s tou betou bude podporovat jen ty zminene needy a assasina. Livko nepouzivam takze banu se nebojim,jen doufam ze brzy nevyjdou hry ktere budou potrebovat nejnovejsi dash.Tim padem bych uz asi potreboval LT+ nebo zase nejaky figl jak je tedkom ten navod s tou betou co mam.Teda doufam ze to tam chapu dobre ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nejprve diky za ohlasy a za torovo odpovedi, i kdyz jsou bohuzel ponekud nepresne, pokusim se teda uvest vse na pravou miru.

1) Mam kontrolovat i hry, ktere nemaji AP25? Pripadne mam kontrolovat hry i kdyz jsem je rozchodil pres beta verzi dashboardu a nemam LT+?

Odpoved: Kratce - Ano. Program abgx360 tu byl daleko drive nez AP25 a novy FW LT+. Slouzi k obecne kontrole imagu her zda je vsechno v poradku. A kontroluje daleko vice veci nez jen samotne AP25. Pokud si tedy do ted abgx360 nepouzival, rozhodne jej doporucuji pouzivat na vsechny hry. Nic tim nezkazis. Pokud bude image hry potrebovat jakoukoliv modifikaci, tak ji provede. Pokud bude OK, tak s imagem hry samozrejme nic delat nebude. Jeste doplnim, ze pokud hra nebude obsahovat spravny AP25 SS, tak se s FW LT+ nespusti - proto i kdyz ted tento FW nemas, rozhodne doporucuji vse spravne aplikovat i ted.

2) Jak poznam ze hra obsahuje AP25?

Odpoved: Zkontroluj hru pres program abgx360 a pokud hra obsahuje AP25, tak bude vy vypisu zluty text "AntiPiracy 25 Media". Jak jiz spravne uvedl toro.

3) Jak dlouho mi budou fungovat nove hry s AP25 pres figl s beta verzi dash boardu?

Odpoved: Bude to fungovat do te doby, nez hra bude vyzadovat update na jinou novejsi verzi dash boardu. Takze se jedna pouze o docasne reseni a rozhodne doporucuji upgrade na LT+.

Vse doplnim i do prvni stranky pro ostatni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Informace je převzatá :

A je to tady C4Eva oficialně vydal nový iXtreme LT+ pro mechaniky

BenQ a LiteOn tento nový flash je 100% hotový. Pro může začít flashovaní.

(Pokud nejste sám/a flasher, raději nějakého vyhledejte pro přeflashování konzole.

iXtreme LT+ dokáže toto:

- Podporuje Benq a LiteOn Drives (74.850, 83850V1, 83850V2, 93450)

- Porazí aktuální AP 2.5 ochranu

- Chrání konzoli při přihlášení na Live s AP 2.5

C4Eva vysvětlily, že bylo nutné udělat uplně nový iXtreme LT+, protože ochrana AP 2.5

není uplně 100% stejná ve všech hrách, proto by s tim nějaký jednoduchý path nic neudělal.

XBOX 360 Slim: Pro tento model XBOXu zatím flash tedy iXtreme LT+ není ale nezoufejte

už se na něm taky pracuje potvrdily to v C4E akorát vyjde samostatně později.

Ovšem samotné flashnutí je nutné ale k tomu je také nutné upravovat ISO her s ochranou

AP 2.5. Jednoduše řečeno potřebujete nový flash tedy iXtreme LT+ a taky potřebujete vždy

když hru stahnete a má ochranu AP 2.5 upravit její ISO a to v programu abgx360 v1.0.4.

Program si sám stahné z online databáze potřebny AP 2.5 SS, ktery i aplikuje do hry.

V programu abgx360 je jen treba na zalozce "AutoFix" vybrat AutoFix Treshold Level 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mě by zajímalo jaké šance jsou pro vzniki nového Patche AP25 ... sice ten hacker psal že to nebude a asi není nic jednoduchého to stvořit ale přeci jen AP je softwarová ochrana a ta jako taková lze prolomit i snad jiným zpusoben , než jen novým LT díky za odpověd :D :D:D a tedka sem zvědavej kolik flešrů napíše že nic takového nebude jen kvuli tomu aby jim neunikaly zisky s Upgredu mechanik laiků

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mam dotaz kontroloval jsem hru v tom programu abg- fable 3 a ted sem mel 100 % zadny eror nic vse ok ale na konci mi to napsalo ze mam dat nejaky heslo a entr tak jsem zmackl entr pac heslo nevim jaky a ono to zmizelo a nic. tak nevim jestly to je hotovi nebo ne ...diky za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Pro upřesnění bys tam ještě měl dopsat, že Fable III AP2.5 flag v XEX nemá, tudíž ti abgx360 nic nevypíše, přestože ochranu AP2.5 má.

Není pravda , že FABLE 3 nic nevypíše . Při kontrole na level 0 vypíše červeně informaci o AP25 . Po následném patchu levelem 3 se objeví informace , že hra byla opravena a patchnuta ( odzkoušeno )

Seeker : Já jsem tím nemyslel a nikdy nenapsal že by se ABGX nemusel používat ( oprav prosím poznámku , že moje informace jsou nepřesné - jak mají potom lidi věřit mým radám ? Asi jsi to také špatně pochopil . Opravil jsem to , aby to bylo lépe k pochopení ) . Jen jsem napsal že pokud hra AP25 nemá,tak ji ABGX nemůže ani tímto patchnout . ABGX ale je nutné v každém případě používat jak píšeš - jinak by se ani nezjistilo , že hra AP25 obsahuje .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ještě dvě specifické otázky prosím. Mám LT 1.1 Lite-on nikdy jsem na live nebyl.Řekněme že chci časem LT+ a chodit na live hrát staré hry i nové s AP 25,momentálně mám ten BETA dash aby mi šly hry s ochranou AP 25. Hru s AP 25 jsem do xka vložil až po předělání dashe, takže mi to už od prva jelo v klidu. Otázka zní jestli mám xko označeno pro BAN ?? ( doufám že NE :-D ) No a když má někdo BAN tak nemůže akorát hrát na LIVE přes origo servery?? ale hry na HDD může instalovat ?? Díky mooooc ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1. Pravděpodobně při hraní her s AP25 tímto postupem bez LT + bude možnost , že je xbox flagnutý .

2. Ano - když je ban na konzoli , tak jen nemůžeš na live - vůbec ti to nedovolí se připojit .

3. Všechny ostatní funkce jsou zachovány - i instalace her na HDD .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

2 toro: Nezlobe se, ale tvuj puvodni prispevek (nez si ho vyeditoval) byl bohuzel nepresny, proto jsem napsal me upresneni a sirsi vysvetleni pouzivani abgx360, aby to bylo kazdemu jasne. Neber to prosim jako zadny utok, jen sem se snazil vcitit do role cloveka, ktery o tehle vecech nema sajnu a chce v tom mit jasno bez dalsich zbytecnych otazek a nejasnosti. Hlavni ukol pomoci nekomu druhemu tim byl splnen a o to tu myslim hlavne bezi, ne? A kazdopadne si cenim kazdeho, kdo se snazi druhym pomoci! DIKY

2 Krabbio:

1) To jestli je konzole oflagovana pri pouziti beta dash boardu bohuzel nevim. Ale je jednoduchy zpusob jak to zjistit. Ke kontrole, zda ma clovek oflagovanou konzoli pro BAN uz delsi dobu slouzi program XVal. Do ktereho zadas pouze vyrobni cislo tve konzole a "X" hodnotu ze systemovych informaci konzole (Console settings-system information-spodni cast obrazovky X: hodnota). A program ti vypise vysledek.

V pripade, ze by tva konzole byla oflagovana z duvodu AP25, tak ti to zobrazi "Failed AP25 Challenge". Vyzkousej to prosim a dej vedet, bude to myslim i uzitecna informace pro ostatni.

Jinak program XVal obecne doporucuji cas od casu pouzit, vyborny zpusob, jak si overit zda je konzole oflagovana pro BAN bez nutnosti brutalniho vyzkouseni prostym pripojenim na live a cekani na treba i smutny vysledek.

Program XVal je ke stazeni zde: http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip

2) Jak jiz napsal toro, pouze se nedostanes na Live. Pouze doplnim (toro prosim opet to neber jako krivdu nebo utok, jen doplnuji :-)) BANova vlna, co probehla v lonskem roce zaroven znemoznovala i instalaci her na HDD, ale to sam MS pozdejsi aktualizaci dashboardu odstranil. (Aktualizace tusim z dubna 2010, ktera pridavala moznost pouziti flash disku jako diskoveho uloziste pro xbox360 obsah).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

na xbooster jsem se docetl a to doslova cituju, ze:Mechanika Samsung neobsahuje AP2.5 kód, jak je ale mozne, ze mi nic s tim kodem nejede? i kdyz mam hru opravenou v abgx v1.4? a po vypisu je vse v poradku? hra se presto nespusti??? typek se me ptal snad na vsechno, verzi dashboardu - 2.0.12611.0, verzi CFW - LT v 1.0, mechanika je vymenena z lite-on na samsung ms28 a kdyz jsem mu to napsal, odpovedel mi, ze z meho SPATNEHO POPISU :D se neda nic pochopit :D tak ja fakt nevim co je na tom pravdy.. CFW LT+ na samsungy neni a bude buh vi kdy a udajne hry s ochranou jedou ale nejedou. FAKT KOCOURKOV TOTO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zajimave :D tak se taky pridam s jednou vecickou,vcera me kamarad rekl,ze pokud mam LT a chci LT+ a nemam zalohu origo FW tak me tam LT+ nikdo neda ze z LT nelze uz vycist key bo neco takoveho,zda se me to jako nesmysl,ale bylo by dobre vedet,jak to tedy je jinak dobre napsano

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu