Qay Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Najde se 5 lidi ke koupi Dead Nation z EU storu? Cena 350Kc / 5lidi = 70Kc na jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahoj já bych měl určo zájem.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 se mnou pocitej taky na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Taky bych se přidal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 tak taky bych se přidal :) jen jsem novacek tak nevim jak presně to chodí:) ty to koupiš pošleš reedeem code a my ti pošleme penize nebo jak přesně? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Poslete mi penize, ja to koupim a poslu vam prihlasovaci udaje k uctu, ze ktereho si to stahnete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ok tak do toho mužu jit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 tak na posli do pm tvuj ucet, jinak netusim jak ti poslat penize,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 ... Akorát jsem si založil účet kvůli tomu abych tady někoho na to našel - kdyby bylo dalších 5 lidí tak dejte vědět :) + bych měl zájem o lara croft: guardian of the light a deathspank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 pošlete pm kdo co chcete nebranim se prakticky nicemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 tak co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Je ještě místo asi už ne že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 koukam, ze asi nic nebude, typicky spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Jestli by vám to nevyšlo tak já bych šel do toho znova tak aby to vyšlo já ám určitě o tuhle hru zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ja určitě take. stači napsat a mužem hrat klidne už večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Zakladatel tématu už asi nemá zájem, podle toho jak (ne)reaguje, takže jestli se najde dalších 5 lidí ke koupi, tak se mnou můžete počítat;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 tak mam tu hru koupit ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 no pojdme do toho, pošlu ti hned penizky a screen treba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 az prijdu z prace,vytvorim email,profil a nahazu tam penize,zas tak rychly to neni;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 oki tak pisni :) kazdopadne pokud by byl zajem vytvorit stalou skupinu bylo by to jeste lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 az prijdu z prace,vytvorim email,profil a nahazu tam penize,zas tak rychly to neni;) Ok, pak mi pošli údaje PMkou, kam mám poslat peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Tak bych se k vám přidal jestli bude ještě místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 poslal jsem vam pm Jonny1619 , petr , Rowan po obdrzeni castky na ucet vam zaslu prihlasovaci udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 .... rád bych se taky přidal jestli to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Přídam se taky pokud je místo doufám že jo mám velký zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.