GT Maník Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Suzuki SX4 WRC v Chamonix :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Lancia delta HF integrale :roll: první koupené PREMIUM auto :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Prosím tě jak jsi udělal na tu M3ku ty pruhy? Ahoj to jsou auta ktery dostanes u Collector's a Signature verze GT5. Pruhy jsou uz dany ty jsem nijak nedelal. A ty Stealth auta co jsem sem daval jsou jen u Signature verze. Taky bez uprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mini Cooper S :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Pár aut z garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A to je všechno? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A to je všechno? :D Taky se divím jen tohle?:wohow: . jako fotky dobrý ale obsah pokulhava . kde jsou nějaké reálná auta třeba midget nebo nissan micra? to jsou káry a ne takové skořápky co tam máš 8). jinak ta poslední fotka stím Alonsem ta stojí za vyliž pr... . takže chceme nová fota :) s pořádnýma autama jako mám já a Jirka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 to GT Maník: Díky moc, že se ti líbí, jinak ten Cooper S vypadá fakt luxusně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Jak jsi u toho Coopera udělal červený ráfky prosím? Nevěděl jsem že jdou měnit barvy i na tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jdou,v GT AUTO můžeš měnit barvu auta i kol(akorát nevím jestli originály nebo jenom koupené):) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 re amemiya rx-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Challenger R/T '70 Ford GT '06 Civic TYPE R '08 Furai Concept '08 (Ach.. ten kouř... ..:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrcaONE Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Hosi to ovladani je tak divny, nebo lze zmenit nastaveni ? abych nemusel tak moc mackat sipky ? (senstivitu u hry) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Používej joystick :D jinak s tou sensitivitou nevím mám volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nějaké detailovky + přímo na trati :shock: Lexus PETRONAS Tom´s SC430 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Najde se tam dokonce i polotransformer :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Dneska mi to došlo, tak jsem experimentoval .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 CUSCO DUNLOP Subaru Impreza GT300 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 moje první fotky http://img716.imageshack.us/g/caperingperiphery.jpg/ druhé (Nissan 370z 140 000 Cr.) http://img573.imageshack.us/g/bernmarktgasseh.jpg/ vic fotek jak odemne tak od ostatních http://www.facebook.com/album.php?aid=41406&id=187087397978611 (moje: Nissan GT-R,Nissan 370z *fairlady*,oranzovy prototyp *nevim jak se jmenuje viz fotky*) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Nissan GT-R SpecV (GT Academy version 09) výhra za všechny zlatý licence:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Doufám že se Vám to bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ta m5 je jak real sry no dela to na me samotnyho dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 EPSON NSX 08 SUPER GT :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.