xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jak nafotim fotku svojeho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jak nafotim fotku svojeho auta Nejspíš fotoaparátem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jaj ja myslel ze se da udelat nejakej screen ve hre to bude vypadat divne jak to fotnu na te moji bedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Sice už jsem ho poslal dál ale pár záběrů jsem udělal :-) Ferrari F430 Scuderia Mercedes Benz SLS A pár záběrů různých autíček :-) Já F430 Scuderia (foto3) a neúnavnej pronásledovatel ve Ferrari Enzo, to byl výbornej závod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mercedes-Benz CLK TOURING CAR 2000 (online battle-1 místo), čas hraní 2 ráno :wohow: Subaru Impreza WRX STI race modification Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 :-) asi to nebyl umysl ale hezky si zachytil jak je GT5 hra dvou tvari (grafik) to CLK je graficky asi jako TOCA2 (sry ale fakt mi to tak prijde :-)) a naproti tomu to Subaru je nadherny... je to jedna z veci co me prekvapila, ze standardni auta nejdou fotit detailne a ani nejsou tak hezky doladeny jako premiovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 ...a proto fotím STANDARTy radši v noci :D a jedno srovnání PREMIUM VS STANDART (online battle):psp: já Lexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT Maník Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Castrol Tom´s Supra Super GT 2001 vs Yellowhat Supra (online battle 1.místo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrian22 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 takto som ziskal trofej "Within One Hundredth"... s Toyotou som vyhral o 0,002s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak něco taky přidám ;) Nic moc, ale jsou to první pokusy. U nějakých je přidáno pár efektů. Plymouth Superbird: Subaru Impreza STI: Dodge Challenger: Tak kritizujte :D Mám GT5 chvíli, takže k dražším kouskům jsem se ještě nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Nádhera, první a poslední mě uplně dostaly..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Díky moc. Ta první se mi líbí asi nejvíc a pak ty dvě poslední.. Jinak nic extra, ale každopádně moc díky ;) Brzo udělám další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak tu mám pár dalších. U tý Supry jsem tomu chtěl dodat trošku retro stylu, takže nevím jak se bude líbit ;) Toyota Supra 88' : Nissan 350Z: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jak tak koukám tak se vyhejbáš standart cars a to je dobře, ve Photo modu vypadaj hrozně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Jojo :D Nevypadaj nejlíp. Krom toho superbirda, kterej se mi šíleně líbí jsem radši fotil premium. Zkoušel jsem vyfotit golfa mk1, ale nevypadá to dobře no ;) Jedině to nějak zamaskovat. Jinak líběj se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Určitě.. ;) Ale hrozně mě mrzí že ve hře neni BMW e30.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Tak to ani nevím :/ To je škoda s tím jsem rád jezdil v shiftech 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Poslední. Dneska nějak nebylo co dělat. Do toho mrazu se mi nechtělo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.