Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jistě jste všichni četli zprávu, která obletěla svět, o tom jak si z 25 mil. hráču platí 12,5 mil. Gold účty, což znamená zhruba 750 milionový (USD) roční příjem pro MS (plus dalsi tuny dolaru za stahovatelne pridavky, arcade hry, atd.....).

Zajimalo by mě, jaké procent lidí tady na fóru používá gold, kolik silver a kolik je offline.

Já osobně jsem začal používat xbox live nedávno po tom co jsem si koupil nový slim (dřív jsem jel flash) a ta cca 100 mesicne mi za to stoji. Jak jste na tom vy?

A nakupujete casto na XBL? Kolik jste utratili MS poinnts a za co je nejčastěji utrácíte?

Odesláno

Já mám xbox od listopadu 2008, tzn už vypršela záruka, tak jsem přemýšlel že si nechám udělat flash, ale co jsem dostal od MS 1600 pointů, jsem si to rozmyslel, prostě xbox bez arcade her a hraní online to není ono...Koupil jsem za ně Limbo - super logická hra s atypickou grafikou a TrialsHD. Jinak jsem už několikrát kupoval pointy z aukra, pokaždé na dlc - ke SC:C, k Mafii II, Alan Wake The Writer a The Signal a dlc k Mirrors Edge, možná nějáké další...Gold jsem kupoval taky z aukra měsíční, teď si ho platím z pohodlí domova přes platební kartu ;)

Odesláno

kupuji roční gold, protože vždy je nějaká akce, jako jsem koupil ted za 1400,- a nějaké drobné a byl k tomu bonus 2 měsíce goldu a hra

Shadow Complex...

bez goldu je hraní na xku, dle mého názoru jen 30 procentní, takže jedině gold :)

MS pointy utrácím jen za nové mapy...oblečky a podobné věci bych si nikdy nekoupil

Odesláno
kupuji roční gold, protože vždy je nějaká akce, jako jsem koupil ted za 1400,- a nějaké drobné a byl k tomu bonus 2 měsíce goldu a hra

Shadow Complex...

bez goldu je hraní na xku, dle mého názoru jen 30 procentní, takže jedině gold :)

MS pointy utrácím jen za nové mapy...oblečky a podobné věci bych si nikdy nekoupil

Rekl bych spis 50% ale i to je dost :) Jinak Shadow Complex rulezz. Jedna z nejlepsich her na xbox, ktera se smele muze rovnat z AAA tituly :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu