DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2010 Jistě jste všichni četli zprávu, která obletěla svět, o tom jak si z 25 mil. hráču platí 12,5 mil. Gold účty, což znamená zhruba 750 milionový (USD) roční příjem pro MS (plus dalsi tuny dolaru za stahovatelne pridavky, arcade hry, atd.....). Zajimalo by mě, jaké procent lidí tady na fóru používá gold, kolik silver a kolik je offline. Já osobně jsem začal používat xbox live nedávno po tom co jsem si koupil nový slim (dřív jsem jel flash) a ta cca 100 mesicne mi za to stoji. Jak jste na tom vy? A nakupujete casto na XBL? Kolik jste utratili MS poinnts a za co je nejčastěji utrácíte? Citovat
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 Xbox mám od roku 2006 ale gold jsem od roku 2007. Arkádovek kupuju hodně. Každý měsíc aspoň 3-4 moc magorů jako já do arkádovek v Čr nenajdeš :DD no kupuju všechny možný včera třeba ilomilo což je super novinka logická. Citovat
karlospajdos1 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2010 Přesně tak. Gold musí bejt. Bez toho je ta konzole pak úplně k ničemu. Gold mám už od roku 2006 a arcady stahuju taky... Např. Trials HD, Earthworm Jim atd... Prostě když to stojí za to, utratim za to cokoliv. Kor když nám teď dal Microsoft 1600MS zadara :D Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2010 Gold, hlavně kvůli různým DLC a Halo Waypointu, arkády moc nehraji až na vyjímky :). Ale většinou jen přes zimu, v létě nebývá moc čas pařit takže mám pak jen silver.... Citovat
urnacr Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2010 Já mám xbox od listopadu 2008, tzn už vypršela záruka, tak jsem přemýšlel že si nechám udělat flash, ale co jsem dostal od MS 1600 pointů, jsem si to rozmyslel, prostě xbox bez arcade her a hraní online to není ono...Koupil jsem za ně Limbo - super logická hra s atypickou grafikou a TrialsHD. Jinak jsem už několikrát kupoval pointy z aukra, pokaždé na dlc - ke SC:C, k Mafii II, Alan Wake The Writer a The Signal a dlc k Mirrors Edge, možná nějáké další...Gold jsem kupoval taky z aukra měsíční, teď si ho platím z pohodlí domova přes platební kartu ;) Citovat
WeZzy Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 Já vlastním Xbox od června 2009 Gold mám od března a za tu dobu jsem utratil přibližně 8000 MS pointů nejčastěji za změnu nicku DLC přídavky oblečení na avatara :D a arcade hry-super!.Bez goldu by to nebylo ono! Citovat
Bitchy Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 Já mám Xbox od června 2009 a Live jsem od července 2009 :) nejdřív sem to zkusil bez, ale bez MP to prostě není vůbec ono. Já jsem převážně MP hráč, na nic jiného ani už není čas takže bez Goldu by to nešlo. Za ty služby atd.. si tu stovku klidně zaplatím :) Nejsem škrt :) Citovat
BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Já mám xbox od 2006 a pořád jedu GOLD :-) Občas by člověku asi stačil Silver účet, ale pak se náhle někdo objeví, že si jdem zahrát a já bych neměl GOLD :-D Citovat
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 kupuji roční gold, protože vždy je nějaká akce, jako jsem koupil ted za 1400,- a nějaké drobné a byl k tomu bonus 2 měsíce goldu a hra Shadow Complex... bez goldu je hraní na xku, dle mého názoru jen 30 procentní, takže jedině gold :) MS pointy utrácím jen za nové mapy...oblečky a podobné věci bych si nikdy nekoupil Citovat
DeSmond Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 kupuji roční gold, protože vždy je nějaká akce, jako jsem koupil ted za 1400,- a nějaké drobné a byl k tomu bonus 2 měsíce goldu a hra Shadow Complex... bez goldu je hraní na xku, dle mého názoru jen 30 procentní, takže jedině gold :) MS pointy utrácím jen za nové mapy...oblečky a podobné věci bych si nikdy nekoupil Rekl bych spis 50% ale i to je dost :) Jinak Shadow Complex rulezz. Jedna z nejlepsich her na xbox, ktera se smele muze rovnat z AAA tituly :) Citovat
BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 Pánové, včera vyšli na XBOX LIVE dvě arkády zadarmiko. AVATAR CRASH COURSE a ještě jedna s buginama.... :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.