jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Určitě někteří z vás pamatujete na psp racing club.Nevzdal jsem se myšlenky na vzkříšení toho klubu.Ovšem hrát sám doma a dávat na fórum screeny a pak je vyhodnocovat už dnes je zastaralé, zvlášt když tady máme éru onlinu.Teď když už můžu hrát taky, a máme nato skvělou hru, a to GT5, dostal jsem nápad vzkřísit racing club.Teď jde o to kdo by do toho šel.Neznám ještě možnosti onlinu jestli se dají jezdit kvaldy například, ale pokud by to šlo bylo by to bezva.Mohla by se jezdit nějaká liga nebo mistrovství to by se dohodlo.Chtěl bych znát váš názor jestli s tím vůbec začínat.Vím že tady existuje racing club ve forze 3.Nechci je napodobovat, chci aby tady fungovala původní myšlenka racing clubu tak jak jsme ho znali za éry psp.Nevím kolik nás tenkrát bylo, snad patnáct, což by teď mohlo být taky vzhledem k tomu že má snad každý možnost hrát online.Takže do toho lidi sem s názorama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ja bych do toho sel, akorat nevim jak casove, vetsinou mam odpoledni :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Já myslím že časově přes týden na tom nikdo nebude valně, tak si myslím že by se jezdilo o víkendu a třeba k večeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ja jsem pro... K veceru? Nejlepe by bylo po 21:00h - to by snad mohli vsichni a predpokladam ze vetsina bude doma... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 To by se dohodlo.Určitě by se udělalo tak, aby to vyhovovalo každýmu a mohlo se účastnit co nejvíc lidí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Možná bych do toho šel.. musel bych oprášit gt a zkusit párkrát zajezdit ale pak už bych byl ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 A jinak.. co třeba pořádat tohle ve víc hrách? třeba je furt good FlatOut Head On.. a kdyby mi u toho fungoval MP bylo by to jetště lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Já myslím že by nebyl problém zapojit víc her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Myslíte jako na PSP přes infrastrukture nebo něco takového? to bych taky rád skusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Je tím myšleno ps3 a hrálo by se online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Bylo by to super, ale nevím nevím... dneska je tady spousta lidí, spousta lidí ti slíbí účast a nakonec nás pojede 5 a budem rádi. Zkusit to ale můžem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Teku uvidíme.Hlavně jestli to dáme nějak dohromady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 jsem určitě pro... (rozumný lidi se vždy dohodnou :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 takze psp nebo ps3?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 takze psp nebo ps3?? Bude to pro ps3.Karol taky si myslím.Bude to větší zábava :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak ploc to je v psp?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Michat ma pravdu, asi by to chtelo presun do PS3 sekce... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Já jsem také pro - midurmidur - přidejte si mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Jirko: Tak se mnou můžete počítat.. Akorát to chce všechno vypnuté a lotus se zadakolkou.. :D :D Edit: V případě zájmu ti mohu navrhnout blog (v současné době pracuji na tomto: http://ceskaliga.blogspot.com), navrhl bych ti grafiku a vše okolo a o zbytek už by ses pak musel starat sám (je to opravdu jednoduché). Kdyžtak mě napiš PM a určitě se nějak domluvíme.. ;) Btw. ta fotka to seš ty před operací nebo tvoje stará? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Díky spolupráce bude určitě vítaná.Jde o to u toho pak vydržet aby po pár závodech lidi neodpadávali jako se to stávalo v psp racing clubu.Jinak to tedy přesouvám do ps3 sekce.Jinak ta fotka je Katherine Legge z DTM :) Přesunout mi to nejde, nevím proč.Nevšímejte si toho že jeto v psp sekci, jedná se o ps3.Tahle sekce je moje.Dřív se tady dělali různé věci.Až to půjde tak to přesunu Další věc.Rozhodněte si jakou strukturu tomu dáme.Chcete jezdit sami za sebe nebo uděláme týmy, kde budou dva jezdci se stejným autem?Pokud by se jezdilo týmově mohl by se počítat i pohár týmu, nebo pohár konstruktérů, kde si tým vybere auto na celou sezónu.Nebo pak jednodušší verze pouze jednotlivci.Rozhodněte co by bylo zajímavější :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 ja se taky pridam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Kdyžtak PSN muj je midurmidur - tak si mě pls přidejte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ja bych se taky pridal,ale tezky je to s casem,nekdy mam cas a nekdy jsem do drsiti v praci i o vikendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak teda nevím jestli to vúbec rozjíždět.Psal jsem at se dohodnem na struktuře závodů a technických pravidlech ale kde nic tu nic.Tak to asi odpískám.Když vás baví jen tak kroužit po okruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Jirka71 tak se spojme http://12-champion.mypage.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts