Panther Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Dnes 7 prosince (teď) jsem si zapl PS3 a chce to po mne update? Co myslite mam nebo ne? Mám 3.50 a na internetu nic neni ze je update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 pokud nejedes tupě Jailbreak, tak si stejne update musis stahnout,takze to neres, tento problem budou muset resit warezaci na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 PLEASE DON'T UPDATE V3.55 IS NOW LIVE! Originally Posted by Sony * A new PS3 system software update v3.55, will be released soon. * This is a minor update that adds a security patch! Pokuď čekáš na jailbreak pro 3.50 tak neupdatuj, jestli jedeš originál tak jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 se nemohu rozhodnout a rano sem na netu nic nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 panthere absolutne nechapu ceho se bojis, pokud nemas JB,tak ti to muze byt sumak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Přesně tak taky to mám už stahnuty a pohoda nevím co tady řešíš pokud máš JB nestahuj pokud nemáš tak stahuj stejně budeš muset stáhnout pokud budeš chtít hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Unika mi smysl tohoto tematu. Update je pro tebe, pokud jedes origo. Pokud se bojis, jestli je to oficialni patch, tak jsi asi natvrdly. Ja ho stahl, je malinky, takzje to urcite jen bezpecnostni update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.