Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 hratelnost...

SmogCZ

Recommended Posts

to jako fakt? dyť to musí být divný hraní strašně to trvá no ale tak furt je gamepad nejlepší na závodní hry (ikdyž teď si říkám že to je blbost volant vyhrává furt :D ) spíše jen na tekken a nějaký ty hry bojovky :) a ještě naco mi je takovej HDD u PS3? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

lol ps1 ... na ps2 se FPS moc dobře nehrajou ale dá se to .. na xku a psku je to už libove ... ale pokud seš levej což nejspíš seš tak máš smůlu no

jinak ukázka toho jaký skill můžeš mít na gamepadu http://www.youtube.com/user/nicen67#p/a/u/2/EPgfFVo57Qk kvalita na piču ale aspon jde vidět jak tam padaj killy ;)

Odkaz ke komentáři

gamepad je o dost pomalejsi,nepresny-ale casem si zvyknes,nic jineho ti nezbyde,a ze tu spamujes? to neres jsou to chudaci omezeny pouze

na ps3,ja mam psp,x box,pc muzu porovnat.gamepadem z leveho okraje obrazovky na pravy okraj-to je doba,mysi to udelas nekolikrat za sekundu,ale to neni podstatne,podstatna je hratelnost

gamepad není pomalejší a už vůbec není nepřesný :) jasně že když to s ním neumíš tak nepřesný je...

zvětši si sensitivitu a uvidíš jak ti s gamepadem bude zaměřovač lítat po obrazovce, když jsi tupej a nedokážeš se podívat ani do nastavení tak je to těžký no...

Odkaz ke komentáři

takže mužu že to být jako u klávesnice + myši a Cod: běžím běžím předemnou borec zaměřím a střelím rychlost prostě...takže to asi nastavit jde no běžím běžím přehodím do zaměřovaču analogem udělám šup šupo a borec je dole jde tam nastavit citlivost toho aji?

Odkaz ke komentáři

takže mužu že to být jako u klávesnice + myši a Cod: běžím běžím předemnou borec zaměřím a střelím rychlost prostě...takže to asi nastavit jde no běžím běžím přehodím do zaměřovaču analogem udělám šup šupo a borec je dole jde tam nastavit citlivost toho aji?

Paneboze to je snad jasny ne. Nevim co sis predstavoval. Je to stejne rychle jak na kompu.

Odkaz ke komentáři

oooh tak teď sem se dostal ktomu k čemu sem chtěl na PS3 si lehnu do postele a mužu pařit jak se mi chce díval jsem se na pár videí a vypadá to luxusně jen jsem prostě chtěl názor od hráču co hrajou skoro každej den na PS3 .... jo ještě naco je dobrej ten HDD ? :D

Odkaz ke komentáři

Hele, mám PS3, X360, pc, které zvládá i MW2, ale výš už sice ne, takže vím, jaké to je, přejít po 5 letech z PC na konzole. A ty absolutně zapomínáš na to,že ten, kdo hraje proti tobě, má taky gamepad! Ten poměr je naprosto stejnej! A teď, když po půl roce lastnění PS3 hraju s kámošema MoH, BC2 apod., t killy, co si někdy dáváme, jsou rychlejší a přesnější než na pc :D Prostě jde jen o to, zda-li se to chceš naučit a nejsi střevo. Očividně jsi, takže budeš mít holt problém. Přestaň tu spamovat kravinami, jak jee PC skvělé a konzole pomalý, a di si to někam zkusit.

Jen dodám - citlivost, autoaiming apod, si můžeš vypnout, takže neníé problém. Navíc některé hry mají ovládání přes Move, což je další plus :)

Odkaz ke komentáři

mazec asi dotoho pujdu...vypadá to pěkně jinak když jsem hrál na analogu na PS1 tak to bylo hrozny ale když vidím ty videa to je prostě uplně jiná liga...a mě nedělá problém vyměnit z ruky myš za gamepad....náhodou gamepad si myslím že je fajn právě proto mě bavil ten fotbal a další hry na PS1 :D ale na PC chodím už stejnak jen na forka a poslouchat hudbu :)

Odkaz ke komentáři

nemám tak dobrej komp abych nato rozjel CoD 4 jsem rád za dvojku už asi 5+ let tvrdnu u WoWka a teď ho zapnu 3x za týden jak mě to přestalo bavit občas jsem něco nainstaloval dohral během XX hodin a zase hrál wowko :D teď právě chci odpočívat na střílečku si podle mě rychle zvykneš když ležíš v postýlce a před sebou 82+ televiza :D to je zas o něčem jiném...nevím koupím si PC ať má načem hrát bratr tak pak si koupím PS3 nebo xbox 360to ještě nevím ale stejnak to co má nejvíc lidí takže PS3 a mužu to krásně střídat a né sedět a odrovnávat si záda u komplu pořád uvidíme jak natom budu finančně po novém roku :) teďka hodím do komplu celou výplatu a nemám nic :D pak každej měsíc koupim 2-3 hry pokaždé abych měl co hrát ale tak mě jde oto....žádná instalace okamžitě hraješ a nemusíš přemýšlet jestli máš dost ramek čí dobrou grafárnu prostě pojede to dobře a s pěkným obrazem zároveň :)

Odkaz ke komentáři

Hele, mám PS3, X360, pc, které zvládá i MW2, ale výš už sice ne, takže vím, jaké to je, přejít po 5 letech z PC na konzole. A ty absolutně zapomínáš na to,že ten, kdo hraje proti tobě, má taky gamepad! Ten poměr je naprosto stejnej! A teď, když po půl roce lastnění PS3 hraju s kámošema MoH, BC2 apod., t killy, co si někdy dáváme, jsou rychlejší a přesnější než na pc :D Prostě jde jen o to, zda-li se to chceš naučit a nejsi střevo. Očividně jsi, takže budeš mít holt problém. Přestaň tu spamovat kravinami, jak jee PC skvělé a konzole pomalý, a di si to někam zkusit.

Jen dodám - citlivost, autoaiming apod, si můžeš vypnout, takže neníé problém. Navíc některé hry mají ovládání přes Move, což je další plus :)

Movu bych se tam trochu bal, rozhlizis se tam prece jen tak ze premistis "kurzor" na kraj obrazovky. Neumim si to predstavit treba v multaku. Proti obycejnymu gamepadu by to nemelo sanci. bylo by to hrozne pomale...

Odkaz ke komentáři

a tak proč zakládat novej topic když se mužu zeptat tu tak snad mi zase někdo odpoví nejsem si jist co znamená značka FW no a proč někomu záleží jaká je toho zrovna verze potom co je flashnout PS3? tak představil bych si něco jako u PS1 a 2 čipnout ale pochybuju že PS3 jde čipnout takže furt nevím co je flashnout a čeho tím docílím :) jo dík za vysvětleni :)

Odkaz ke komentáři

Movu bych se tam trochu bal, rozhlizis se tam prece jen tak ze premistis "kurzor" na kraj obrazovky. Neumim si to predstavit treba v multaku. Proti obycejnymu gamepadu by to nemelo sanci. bylo by to hrozne pomale...

těžko říct ... já chvíli hrát cod 4 na wii ... trošku si zvykneš a je dost možné že gamepad překonáš

Odkaz ke komentáři

Podle mě to můžeš vypnout v nastavení, je to docela logický :D Mě se COD4 hraje nejlíp na nejnižší detaily, ukažte mi někdo jak na konzoli otevřu ve hře konzoli a upravim si detaily, aby mi tam nepoletovali ty papírky a ostatní blbosti, kvůli kterým jinak vidim kravskou 3,14ču

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu