Panther Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 3.55 downgrade neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Od vcerejska me konzole zacina dost casto zamrzat , nejcasteji pri vyberu videii a spousteni videii ... nekdy i pri samotnem startu ... (i kdyz je aktivni Ps3 break klicenka i bez nej) cim to muze byt ... popripade cim to opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Od vcerejska me konzole zacina dost casto zamrzat , nejcasteji pri vyberu videii a spousteni videii ... nekdy i pri samotnem startu ... (i kdyz je aktivni Ps3 break klicenka i bez nej) cim to muze byt ... popripade cim to opravit ? to vypadá na poškoženy HDD zkus jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Od vcerejska me konzole zacina dost casto zamrzat , nejcasteji pri vyberu videii a spousteni videii ... nekdy i pri samotnem startu ... (i kdyz je aktivni Ps3 break klicenka i bez nej) cim to muze byt ... popripade cim to opravit ? Pomalé čtení může být opravdu chybou disku. Musel by se opravit a přeformátovat... Každopádně je ještě možnost, že by to mohlo zlobit FW, takže jak vyjde ověřený CFW 3.55, přeinstaluj ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Tak ja stim pockam na Geohotuv CFW az nanem pojedou zalohy her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak ja stim pockam na Geohotuv CFW az nanem pojedou zalohy her :D Geohot je koště :-) . Tam ti půjde díky tomu CFW tak možná tetris... Spíš bych čekal na další zářezy od jiných lidí. Nemluvě o tom, proč nespojit CFW a JB a vytvořit aktualizovatelný 3.55 CFW s možností Open Manageru díky JB ne ? :idea: Zatím co jsem viděl, tak bylo odblokováno ve FW možnost Instalace aplikací, ale ty samotné neřeší otázku většiny uživatelů ne ? :-) K čemu je Open Manager bez možnosti zálohy ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ja Geohota obdivuju uz jen proto co dela pro iPhony atd (Apple) a verim tomu ze zanedlouho bude open manager i na jeho CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ja Geohota obdivuju uz jen proto co dela pro iPhony atd (Apple) a verim tomu ze zanedlouho bude open manager i na jeho CFW ;) Tak samozřejmě, že je kvalitní hacker a i otevřel spoustu možností. Ale když už něco hacknu, tak se nebudu bránit že nejsem "Pirát" :-) Určitě to vydá někdo jinej za něj a i se svým CFW. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nemyslim si ze by to pro nej bylo tezke udelat Managera ale podle me nechce i tak ma uz dost lidi co po nem jdou ;) jde oto ze jsou 2 tipy hackeru , 1 to dela proto aby se zdokonalil a neco dokazal , a 2 ti co delaji vse aby pomohli Piratstvi ;) je fakt ze mezi obouma staci malo a bude to tvurce Piratstvi ... Proste "podle me" kdyby chtel tak to udela , ale nevyluvuje ze to neudela ten jeho team ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shveecko Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dnes mi přišel ps3 break a nějak se mi hned na začátku nechce rozsvítit dioda na breaku a ps3 se nevypne, nevíte co s tím? Dávám ho do levého usb. děkuji za radu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Stahni si http://ps3jb.cz/nove/soubory/loader.exe je to Loader 1.1 verze az sni me to slo :) Btw : behem noci by uz nohlo byt vse hotove 3.55 + zalohy her , tak bych byl rad kdyby nekdo udelal normalni navod :D http://psx-scene.com/forums/f6/ps3-3-55-cfw-peek-poke-backup-managers-can-now-work-75196/ Jelikoz tam pisou vetsinou ti kteri vedi "voco go" :D Bude to asi tak ze dame nejdriv Ofic 3.55 potom Geohotuv CFW + patch nebo je patch uz upravenej predeslej CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparco9 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 když sem dal break do USB a spustil breakloader tak to nic neudělalo nevíte nikdo co s tim a NET.Framework na to mam nainstalovanej a proste se nespusti akorat to ukaze ze pocitac pracuje a pak nic ani v procesech ho to neukaze skoušel sem jiny ale prostě se nespustěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 když sem dal break do USB a spustil breakloader tak to nic neudělalo nevíte nikdo co s tim a NET.Framework na to mam nainstalovanej a proste se nespusti akorat to ukaze ze pocitac pracuje a pak nic ani v procesech ho to neukaze skoušel sem jiny ale prostě se nespustěj Spustíš program, zastrčíš Breaker do USB a poté stiskneš postraní tlačíko Upgrade a rozsvítí se ti volby v programu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 když sem dal break do USB a spustil breakloader tak to nic neudělalo nevíte nikdo co s tim a NET.Framework na to mam nainstalovanej a proste se nespusti akorat to ukaze ze pocitac pracuje a pak nic ani v procesech ho to neukaze skoušel sem jiny ale prostě se nespustěj prosim te kde si sehnal net.framework?mám problem při spuštění objevi se mi hlaska že chybí takže se nikm nedostanu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 microsoft.com?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparco9 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 problém zapnu PS3 a rozsvítí se zelená a po asi 10 vteřinách se vypne a začne blikat červeně nevim co s tim prosím poraďte .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnryX Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nazdar,může mi někdo prosím pomoct,mám PS3 80gb FAT Dawngrade z 3.55 na 3.41 přes JB chtel jsem to hodit zpět na OFW3.55 ale nejde to pokažde když se to snažím updatovat přes flešku nebo přes net tak mi to hodí hlašku:The data corrupted.(8002F169) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Nazdar,může mi někdo prosím pomoct,mám PS3 80gb FAT Dawngrade z 3.55 na 3.41 přes JBchtel jsem to hodit zpět na OFW3.55 ale nejde to pokažde když se to snažím updatovat přes flešku nebo přes net tak mi to hodí hlašku:The data corrupted.(8002F169) děláš to přes recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnryX Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jasně i přes to jsem to zkoušel to mi zas napíše že to chce FW 3.56 tak už fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda_712 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to anryx : Co tam zkusit nahrát CFW 3.55 kmews a potom geohot jailbreak http://geohot.com/jailbreak.zip a bylo by to vyřešený . Jo pro ten kmews je dobrej maker na uloz.to Custom Maker Firmware v1.1b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasa Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 cau anryx jakpa jsi dopad jsem na tom stejne data is corrupted 8002F169 ted jsem se nekde docet že se ma udelat niižší downgrade než 3.41 a mělo by to to fungovat bez 8002F169 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Čau, da se nějak ps3 flashnout z FW 3.55 ?a pude hrat po netu(s kamošema), neco jako PSNlover na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majki38 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Zdravím, bez toho PS3BREAKU asi downgrade z 3.55 na 3.41 asi nepude co ???? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.