candymann Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 ovladac k ps3 ma jiz svou tradici,,,,pri uvedeni konzole ps1 na trh bylo vydano nekolik typu orig. gamepadu a prezil jako jedinnytento!!!! jinak obe komzole jsou exklusivne propracovanne.... rakl bych ze ps je klasika a xbox ergonomie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Já asi už taky no ... Ale jako asi máš pravdu je to otázka vkusu a toho co vlastně máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Tradice netradice, ocividne ma i Sony snaha vyjit ze zajitych koleji, kdyz byl puvodnim ovladacem pro ps3 banan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 mam možnost držet oba dva a na PS3 je prostě lepši ale je to asi tim že sem měl PSone , PS2 ale je to jen o zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 nevim jak se ti muze drzet pskovej lip vzdyt xbox ma je krasne plny akorat do ruky padnouci a PSka ma malinky vypadajici z ruky a jeste neni R1 a R2 zoom a strelba jako na xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ohledně toho že sony zůstává u osvědčené klasiky.. to máš jako s porsche 911.. němci taky to auto dělají stále stejně model od modelu nějakejch 30-40 let?.. tu a tam něco málo přidají... s dskem je to stejné na co měnit něco co už tak je dosti dobré ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 sem na něj zvyklej PS ovladač sem měl vruce už asi před 8rokama tak to bude asi zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Kdyz jsem prechazel z playstationa na xbox, tak mi nejdriv xbox ovladac nesedel a pripadal mi, ze se drzi krecovite. Ale jak uz tu nekteri psali, vsechno je o zvyku a kdyz jsem si zvyknul na nove rozlozeni, tak xboxi ovladac mi prijde naprosto dokonalej oproti tomu pskovymu (predevsim rozmerove perfektne sedne do ruky). Dneska kdyz ten pskovej nekde dostanu do ruky, tak se sam sobe divim, jak jsem s tim plastovym siditkem mohl byt spokojeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 :? Já měla taky xBoxe a ovladače mi přijdou až zbytečně veliké, sice se dobře drží, ale k PS3 ikdyž je pořád stejný tak je lepší. PS3 mám 8 měsíců a hraju skoro pořád a ovladače vypadají téměř jako nové, co se týče toho xBoxu, měla jsem ze začátku jen jediný, pak byli i hry pro 2 tak o koupi druhého ovladače nebyla nouze a když jsem porovnala ten starší s tím novějším tak staší vypadal dost ošoupaně, nebo spíš ty analogové páčky vypadali hrozivě, ta guma celá nažloutlá a sedřená, no fuj. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jo nevíte jestli i tento ovladač se dá použít i na jiné hry než ty na které je přímo určený? Arcade Fighting Stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 :? Já měla taky xBoxe a ovladače mi přijdou až zbytečně veliké, sice se dobře drží, ale k PS3 ikdyž je pořád stejný tak je lepší. PS3 mám 8 měsíců a hraju skoro pořád a ovladače vypadají téměř jako nové, co se týče toho xBoxu, měla jsem ze začátku jen jediný, pak byli i hry pro 2 tak o koupi druhého ovladače nebyla nouze a když jsem porovnala ten starší s tím novějším tak staší vypadal dost ošoupaně, nebo spíš ty analogové páčky vypadali hrozivě, ta guma celá nažloutlá a sedřená, no fuj. :? A tohle se jako u PSkového neděje jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ne stačí tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ja mam obe konzole a musim rict ze na x box ovladaci se mi hraje nejlip nepocitam bojovky na to je lepsi ps ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Na xBoxu stačí když ten ovladač máš pár dní v ruce a vypadá dost ošoupaně, to se o PS3 ovladač říct nedá, mluvím o analogových páčcích tam je ten rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ne stačí tak? Asi to bude tim pouzitym materialem, xbox ma dle meho nazoru lepsi "lepivejsi" gumu, kdyz to ps3 ma takovou tvrdou hrubou gumu a z te to obcas klouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 XBOX ovladac je bez debat o tridu lepsi - lip se drzi v ruce, triggery na PS3 jsou vtip a bez tech nastavcu se nedaji pouzivat. Stejne tak klobouky, klouzou mi z nich na ps3 palce. Ale clovek si zvykne na vsechno, takze verim tomu, ze ps3kari jsou spokojeny. Ale kdo vyzkousel oboji rovnocenne, tak mi da za pravdu. Doufam, ze pro ps4 se ho sony nebude stale drzet a provede alespon nektere opravy a vylepseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zato se mi zdá, že páčky na Xboxovym ovladači jsou naprd - jsou sice lépe zakulacené (dovnitř a mají 4 malé "bublinky"), ale z nějakého důvodu mi trochu kloužou, a zvláště ten levý, při špatně nataženém prstu a zmáčknutí to skoro až bolí (ten pohyb je nepříjemný). Jinak ale ve všem předčí Dualshock. Zas pro někoho je škoda, že nejde napájet kabelem a pak bezdrát - musí se to koupit zvlášt (beru ofiko, ne úpravy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zato se mi zdá, že páčky na Xboxovym ovladači jsou naprd - jsou sice lépe zakulacené (dovnitř a mají 4 malé "bublinky"), ale z nějakého důvodu mi trochu kloužou, a zvláště ten levý, při špatně nataženém prstu a zmáčknutí to skoro až bolí (ten pohyb je nepříjemný). Jinak ale ve všem předčí Dualshock.Zas pro někoho je škoda, že nejde napájet kabelem a pak bezdrát - musí se to koupit zvlášt (beru ofiko, ne úpravy). Moznost nenabijet v zakladu je opravdu naprd, ale z tou kreci mam ja opacny problem na ps3. Jsem zvykli na Xbox ovladac, takze jsem zvykli mit levou packu vys. A pro palce bylo ponekud nezvykle az bolestive hrat na stejne umistinych packach. Ale stejny problem jsem mel u ps3 treba se strilenim kdy se strili R1 a L1 zatimco u xboxu LT a RT (= L2 a R2 a me osobne to prijde pohodlnejsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jo, to taky nechápu, proč je na Xboxu prohozená řada, mě osobně to dost štve (jsem navyklý na úplně jiný systém, dost na to, že hry to taky kolikrát přehazují). Osobně mi vyhovuje střílet spíš na R1 a L1, protože na granáty apod. mi přijde lepší držet páčky, ale je to o zvyku. Mě se ty Xboxové páčky drží špatně, jak jsem navyklý z pS3, tak je držím tak, kdy mě to dost tlačí (jak je to zakulacené dovnitř) a ještě je ten jeden dál... chudák ruka :D ale zvykl bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jo, to taky nechápu, proč je na Xboxu prohozená řada, mě osobně to dost štve (jsem navyklý na úplně jiný systém, dost na to, že hry to taky kolikrát přehazují). Osobně mi vyhovuje střílet spíš na R1 a L1, protože na granáty apod. mi přijde lepší držet páčky, ale je to o zvyku.Mě se ty Xboxové páčky drží špatně, jak jsem navyklý z pS3, tak je držím tak, kdy mě to dost tlačí (jak je to zakulacené dovnitř) a ještě je ten jeden dál... chudák ruka :D ale zvykl bych si Ocividne je to o zvyku, protoze mame opacny problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 A co jsem zapomnel napsat, je polovicni cena u xboxoveho. Nastesti zadne problemy s PS3 ovladacem nemam a nic me pri hrani neboli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 DeSmond: To určitě ano, protože nedávno jsem se bavili s kamarádem o tom, jestli je lepší PS3 nebo Xko (takové to, PS3 má tohle apod.) a zjistili jsme jednoduchou rovnici - každý chválí a líbí se mu více to, na co si sáhl první. Stejně je to u ovladačů, takže je to pouze síla zvyku :) Poloviční cena, a taky poloviční výdrž na baterky :D Ale to je detail :) Ještě k tomu materiálu - více mi sedl ten Xboxový, protože mi tolik neklouzal a nelepil (držel, ale nelepil se na ruce). U Dualshocku to po hodině hraní kolikrát docela klouže, ten plast je tam podle mě až moc hladký :) A ani ten vzhled plastu není ideální... Ale opět, pouze zvyk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Nedá mi to a musím reagovat :) Vlastním jak PS3 tak X360 a odpověď na otázku, který ovladač je lepší je jednoduchá... a tadadadá: Ani jeden oba mají věci, které mě štvou a které se mi líbí. Ani jeden není ten nejlepší, proto se o tom lidi také pořád baví a hádají, protože kdyby byl jeden prostě lepší, tak se to bere jako fakt a nikdo o tom nemusí psát témata (je to stejný jako PS3 vs. X360). Nejradši bych nějakého míšence mezi těmito dvěma ovladači, určitě bych chtěl základní tvar xboxového ovladače, směrový kříž a analogové páčky z dualschoku, naopak bych chtěl přední bumpery (R2, L2) z xboxového ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 vydrz je plus minus stejna, holt u xboxu je to o tom, jaky baterky tam strcis. Jinak, a to jsem zapomnel napsat, potvrzuji to, co je nad slunce jasnejsi, ze smerovej kriz na xboxovym je nejvetsi POS ever. na PS3 je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Takže....se všem omlouvam... dneska jsem poprvé hrál u kámoše na Xku360 a ten ovladač je opravdu lepší... o hodně ... možná že si kvůli tomu koupim k péestrojce novej xbox slim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.