canava Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 zkousel nekdy hra bojovky na xbox a na ps3, to je rozdil co, takove hry Street Fighter a Tekken se nedaji hrat (mysleno turnajove) Myslim,ze dualshock2 byl nejlepsi ovladac, sixaxis to trosku posral s temi R2+L2 Ty R2 a L2 je právě nejlepší vylepšení co na tom kdy udělali... Takhle si u závodních her můžeš regulovat záběr plynu a nejen to!! Využiješ to i u mnoha dalších her.. Když s tím neumíš zacházet, tak nekritizuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 To je prave to, ze u nekterych her to muze byt na skodu, zrovna u tech bojovek to chapu, jinak je "trigger" jasny krok vpred, FPSkum i zavodum to proste dost pridava.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 mě osobně to u žádné hry nevadilo, ani u bojovek :) změnil bych možná trochu tvar, teď je ten zobáček zaoblený dolů ale chtěl bych ho spíš jemně nahoru.. drželo by se to podle mě trochu líp a některým jedincům by z toho nezklouzávaly prsty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruspe Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Měl jsem v ruce oba ovladeče ... a musím říct, že mi víc vyhovuje PS ovladač .. líbí se mi, že je lehčí ... je pravda, že xbox ovladač víc sedne do ruky ... ale umístění analogu místo digi. tlačítek ... to je prostě příšerné na to si nemohu a ani nechci zvyknout ... u ps je krása, že je to blízko u sebe ... navíc se mi o hodně víc líbí, že ty analogy maj klobouček a nejsou vypouklý .. je v tom větší citlivost ... alespon teda pro mne... Měl jsem xbox360 a ted mám ps3 a musím říct, že jsem s ps3 maximálně spokojen.. když mi přišel xbox360 tak z něj vypadl držák na dvd.. takže jsem to musel rozebrat a když jsem viděl to jejich naprosto příšerný konstrukční řešení, do kterého se prostě nedá dostat tak, aby to člověk někde poškrábal a nevydloubal ... chtěl jsem to vyhodit do popelnice :-D když se mi to podařilo zapnout ... byl jsem zděšen :-D přirovnal bych to ke vzvukům vysavače .. a taky z toho šel smrad :-D možná jsem narazil na špatnej kus .. nevím ... ale rohodně jsem si o tom udělal názor :-D takže xbox nikdy :-D když jsem si přinesl ps3 .. byl jsem potěšen .. zapnu ono to pípne a nic není slyšet... občas za čas zahrabe mechanika .. ale to není pořádně ani slyšet... skvělé měnu mnohem hezčí než u xbox ... nezpoplatněné online hraní lepší ovladač hodně dobrých her a kolečko křížek trojúhelník a čtvereček :-D to je prostě nejlepší :-D u xboxu jsem si nemohl zvyknout na to jejich označení .. je to stupidní .. u ps je to jednoduší ... a je to hned vidět... ale je to asi o zvyku ... ten novej xbox jsem bohužel v ruce neměl tak nevím .. slyšel jsem, že je to o hodně lepší ... takže takhle můžu soudit pouze ps3 vs. xbox360 a to tak, že xbox to projel na plné čáře.. alepson u mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 U me jednoznacne vyhrava playstation ovladac , od mala ho mam v ruce a je proste super . Nemam co bych mu vytknul . Xboxovy ovladac taky neni spatny a urcite se na nej da zvyknout taky , xbox jsem chvili mel . Je to kazdeho vec co mu padne vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Oba dva mají své pro a proti :-) Mě taky vyhovuje více ovladač sixaxis. Sice nesedne tak do ruky ,jako ovladač na xbox ,ale je o poznání lehčí a má podle mě lepší rozmístění tlačítek :-) Ale každému sedí něco jiného :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 To mě zase u PS ovladače strašně vadí vypouklé joysticky jelikož mi z nich někdy sklouznout palce,což se mi u xboxu nestává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Na PS ovladači jedu od PS1 a myslel jsem si, že když koupim Xbox tak to bude nezvyk, omyl. Xbox ovladač je úžasnej (pokud nemáte volant, tak Forza etc. se dá pěkně užít) výborně se drží, sice trochu těžší, ale to nějak u hraní nepoznám. Každopádně chápu lidi, co maj zase radši PS ovladač, každý musí vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Na PS ovladači jedu od PS1 a myslel jsem si, že když koupim Xbox tak to bude nezvyk, omyl. Xbox ovladač je úžasnej (pokud nemáte volant, tak Forza etc. se dá pěkně užít) výborně se drží, sice trochu těžší, ale to nějak u hraní nepoznám. Každopádně chápu lidi, co maj zase radši PS ovladač, každý musí vyzkoušet. U váhy záleží hlavně na bateriích, nebo dobíjecí baterce :) Sám taky dávám přednost XBOX ovladačům .... (Vyzkoušel jsem všechny od PS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Presne tak, je to proste individualni nekomu sedne to a nekomu zac neco jineho mozna jde i o zvyk ja jsem zvykl na xbox, krasne sedne, jsou dobre resene RT a LT a vyhovujou mi vic i analogy divne od sebe...i kdyz jsem byl zvykly na pS1, ale uz jsem si zvikl i nad sixaxis je to hodne jiny ale ne spatny, kazdopadne ja dam vzdy prednost xboxovymu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Já držel ovladač od xboxu jen jednou v electro world a byl lepší než ps3 ovladač ale podívejte se na ovladač od PS4 tady http://www.google.cz/#hl=cs&xhr=t&q=PS4&cp=3&pq=psn%2B&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=0&aqi=&aql=&oq=PS4&pbx=1&fp=cd91a269698a4a3 Ten obrázek níže uvedený ten prosklený na ten se těším bude určitě super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Měl jsem v ruce (a stále i "mám") oba dva ovladače (od xka i od ps3) a ten xboxovej 360 jen o mnohem lepší, hlavně kvuli jeho velikosti a LT/RT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Xboxovej je super na zavodni a sportovni hry ale ps3 ovladac je lepsi na strilecky :) (muj nazor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Já držel ovladač od xboxu jen jednou v electro world a byl lepší než ps3 ovladač ale podívejte se na ovladač od PS4 tady http://www.google.cz/#hl=cs&xhr=t&q=PS4&cp=3&pq=psn%2B&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=0&aqi=&aql=&oq=PS4&pbx=1&fp=cd91a269698a4a3 Ten obrázek níže uvedený ten prosklený na ten se těším bude určitě super. To je jenom nejakej "fan" render, jen design, takhle to urcite vypadat nebude....to je asi stejna sance ze to bude vypadat takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 No jo jenže já to našel i ve zprávách i na jiných stránkách.Možná jo a možná ne.Ale stejně když si představím že mi jednou spadne,RUP!!a můžu kupovat další za nějakých 6,000,-.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 No jo jenže já to našel i ve zprávách i na jiných stránkách.Možná jo a možná ne.Ale stejně když si představím že mi jednou spadne,RUP!!a můžu kupovat další za nějakých 6,000,-.:) To bylo asi jen ilustracni foto...ta konzole mozna jeste ani neni ve vyvoji, nebyla a jeste dlouho nebude ohlasena, takze tamto je na 100% fake.....prosne fan art.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 no ale vypadá zajímavě :) jen místo těch PS a sony log tam dát tlačítka start atd. a byla by to paráda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Hezky to je, to uznavam, jen je to mimo misu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 přece jen dualshock je dualshock a už je zaběhnutý.. takže vzhled ovladače bude stejný, jen proběhnou nějaký menší vychytávky a úpravy :) ale vzhled konzole by mě dosti zajímal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 No vychytávat je urcite co...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.