Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...
Odesláno

Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360

Odesláno
Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360

Oh, tak to by mohlo být hodně zajímavý, hlavně jestli to bude arkádovka nebo krabicovka. A co ještě ten multiplayer z velkýma mapama co byl na PC, no nevim-nevim... Ale pokud je to pravda, těšim se!

Rovnou by byli 2 skvělé remaky za sebou (Halo:CE v HD (Anniversary) + Crysis 1)

Odesláno

Já se těším hlavně na BF3, respektive jsem velmi zvědav, jak to bude na konzoli vypadat. Dále jasnačka Batman :) Arkham Asylum mě hrozně bavil a nový díl jede ve stejném směru. Kde jsem na váškách je nové Halo CE:A. Nechce se mi platit tolik peněz za remake :). Uvidíme jak to bude nakonec vypadat, hlavně s Multiplayerem.. Reach mě už nějak omrzel..

Pak si budu hlídat Witchera 2, který teda nevim kdy přesně má vyjít a Saint Row 3, kdy jsem nehrál a nic nevím o předešlích dílech, ale 3 mě zaujala.. No a pak klasika NHL12 a GoW3.. Tak a Ježíšku ber to jako seznam...

Ehm nemluvě o tom, že jsme ještě nehrál L.A. Noire a Portal 2.. Taky hry co si chci do konce roku zahrát... :X

Odesláno
Jsem si jist že oproti MW3 nebo BF3 to bude mít asi tak o 25% menší "prodejnost".

Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D Jinak na Battla 3 se mrtě těším už jenom MP stránka bude pecka , Jestli tam bude Comander , možnost zalehnout , a tvořit komanda pak je tu MP král ... U BF 2 hraju převážně malé nebo střední mapy max pro 32hráčů bez Vehiclu :D (a vyhledávám servry 16vs16 ) ... tudiž beru konzolovou verzy a ani mi nebude vadit možnost hrani MP jen pro 24 players ... třeba do to do doby vydání i pro konzole vytáhnou na 32p....

Odesláno
Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D

Ani ne, Call of duty má vyšší prodejnost i pouze v rámci Xboxu:

http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=&publisher=&console=X360&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu