TeronCZ Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Tak jestli tam bude trať Top Gearu tak to bude mazec :D jo a k tomu auto za levný peníz :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Už od doby co vysílají Top Gear tak doufám že na to vytvořej nějakou hru, ikdyž to je jen hloupá představa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Gears of War 3 (samozrejme), MX vs ATV: Alive, dalsi CoD (mohli by tentokrat udelat kampan pro dva), pripadne jsem docela zvedavej na dalsi Halo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Pánové mafii 3 už nestíháme... Přeci jenom by jim to trvalo tak 6 let...škoda s tím vůbec začínat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparta1514 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 tak pro me nejocekavenejsi hry jsou fifa12 a bf3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Gears of war 3 a Battlefield Bad Company 3. Samozřejmě se těším i na další díl ze série Call of Duty, a PES a NHL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Gears of war 3 a Battlefield Bad Company 3. Samozřejmě se těším i na další díl ze série Call of Duty, a PES a NHL :) Bohůžel battlefield bad company 3 nevýjde bude to battlefield 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 No jasný :D už tak nějak podvědomě :D, hlavně že jste to pochopily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Zmínil tu někdo vůbec novej Resident Evil:ORC (Zombie Socom :lol:)? Co se týče PC, Trackmania 2!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Pro zbytek roku to je Deus Ex 3, GoW 3, Warhammer Space Marine, Rage, Batman Arkham City, Battlefield 3, CoD:MW3, Assassins Creed Revelations, Metal Geer Solid HD collection, Fifa2012 a NBA 2K12 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Batman Arkham City , Battlefield 3 , COD:MW 3 , Assasins Creed : Revelations , FIFA 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Assasins Creed : Revelations a Forza 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360 Oh, tak to by mohlo být hodně zajímavý, hlavně jestli to bude arkádovka nebo krabicovka. A co ještě ten multiplayer z velkýma mapama co byl na PC, no nevim-nevim... Ale pokud je to pravda, těšim se! Rovnou by byli 2 skvělé remaky za sebou (Halo:CE v HD (Anniversary) + Crysis 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já se těším hlavně na BF3, respektive jsem velmi zvědav, jak to bude na konzoli vypadat. Dále jasnačka Batman :) Arkham Asylum mě hrozně bavil a nový díl jede ve stejném směru. Kde jsem na váškách je nové Halo CE:A. Nechce se mi platit tolik peněz za remake :). Uvidíme jak to bude nakonec vypadat, hlavně s Multiplayerem.. Reach mě už nějak omrzel.. Pak si budu hlídat Witchera 2, který teda nevim kdy přesně má vyjít a Saint Row 3, kdy jsem nehrál a nic nevím o předešlích dílech, ale 3 mě zaujala.. No a pak klasika NHL12 a GoW3.. Tak a Ježíšku ber to jako seznam... Ehm nemluvě o tom, že jsme ještě nehrál L.A. Noire a Portal 2.. Taky hry co si chci do konce roku zahrát... :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Pro rozhodně BATLEFIELD 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LETUSKA Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Gears of war 3 bude nejočekávanější věc a jistě nejprodávanější hra roku!!! Ale já čekám na Metal gear solid je to pro mě srdcovka!!!Mnam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Letuska,.... GoW3 bude skvělá hra ale rozhodně není nejočekávanější a nebude nejprodávanější, to bude např. BF3 nebo MW3 a takové podobné již známé značky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 no s tim GoW bych trochu brzdil. Neni to tak dlouho co jsem cetl americke statistiky nejocekavanejsich her a GoW 3 bylo 1.. V americe je ta hra docela proflakla a reklamni masaz na tu hru tam je vsude mozne. Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Jsem si jist že oproti MW3 nebo BF3 to bude mít asi tak o 25% menší "prodejnost". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 mass effect 3 bioshock 3 cod mw3 halo 4 saints row 3 battlefield 3 forza 4 assassins creed r.... max payne 3 nfs run metro last light (asi pristi rok ted nevim...) to co vyjde tak koupim na zimni spánek :D každopádně toho bude požehnaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Jsem si jist že oproti MW3 nebo BF3 to bude mít asi tak o 25% menší "prodejnost". Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D Jinak na Battla 3 se mrtě těším už jenom MP stránka bude pecka , Jestli tam bude Comander , možnost zalehnout , a tvořit komanda pak je tu MP král ... U BF 2 hraju převážně malé nebo střední mapy max pro 32hráčů bez Vehiclu :D (a vyhledávám servry 16vs16 ) ... tudiž beru konzolovou verzy a ani mi nebude vadit možnost hrani MP jen pro 24 players ... třeba do to do doby vydání i pro konzole vytáhnou na 32p.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D Ani ne, Call of duty má vyšší prodejnost i pouze v rámci Xboxu: http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=&publisher=&console=X360&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Bigmene, ME3, Bioshock 3, Halo 4, Max Payne 3 a Metro Last Light budou až v 2012! Btw, nanaki - přesnē tak jsem to myslel i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 ja se tesim na zaklinace 2,kterej na xko vychazi koncem roku...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.