Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejočekávanější hry roku 2011

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...

Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně se těším na Crysis 1 která by měla být ohlašena na GamesCon pro Xbox 360 a PS3 ... stavěná by měla být na Cryenginu 3 tudiž enginu ze dvojky ... Vyjít by měla snad na konci letošního roku , zvěsti mluví dokonce o Listopadu 2011 ... Hlavně ze zvědavosti jak se s tím Crytek popere http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-dil-crysis-asi-bude-i-pro-x360

Oh, tak to by mohlo být hodně zajímavý, hlavně jestli to bude arkádovka nebo krabicovka. A co ještě ten multiplayer z velkýma mapama co byl na PC, no nevim-nevim... Ale pokud je to pravda, těšim se!

Rovnou by byli 2 skvělé remaky za sebou (Halo:CE v HD (Anniversary) + Crysis 1)

Odkaz ke komentáři

Já se těším hlavně na BF3, respektive jsem velmi zvědav, jak to bude na konzoli vypadat. Dále jasnačka Batman :) Arkham Asylum mě hrozně bavil a nový díl jede ve stejném směru. Kde jsem na váškách je nové Halo CE:A. Nechce se mi platit tolik peněz za remake :). Uvidíme jak to bude nakonec vypadat, hlavně s Multiplayerem.. Reach mě už nějak omrzel..

Pak si budu hlídat Witchera 2, který teda nevim kdy přesně má vyjít a Saint Row 3, kdy jsem nehrál a nic nevím o předešlích dílech, ale 3 mě zaujala.. No a pak klasika NHL12 a GoW3.. Tak a Ježíšku ber to jako seznam...

Ehm nemluvě o tom, že jsme ještě nehrál L.A. Noire a Portal 2.. Taky hry co si chci do konce roku zahrát... :X

Odkaz ke komentáři

no s tim GoW bych trochu brzdil. Neni to tak dlouho co jsem cetl americke statistiky nejocekavanejsich her a GoW 3 bylo 1.. V americe je ta hra docela proflakla a reklamni masaz na tu hru tam je vsude mozne.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jsem si jist že oproti MW3 nebo BF3 to bude mít asi tak o 25% menší "prodejnost".

Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D Jinak na Battla 3 se mrtě těším už jenom MP stránka bude pecka , Jestli tam bude Comander , možnost zalehnout , a tvořit komanda pak je tu MP král ... U BF 2 hraju převážně malé nebo střední mapy max pro 32hráčů bez Vehiclu :D (a vyhledávám servry 16vs16 ) ... tudiž beru konzolovou verzy a ani mi nebude vadit možnost hrani MP jen pro 24 players ... třeba do to do doby vydání i pro konzole vytáhnou na 32p....

Odkaz ke komentáři

Maličkou out srovnávat prodejnost multiplatformní hry a Xbox exkluzivní ... to je jasný že když hra vyjde na jednu mašinu nebude mít takové prodeje jako když vyjde na třech :D

Ani ne, Call of duty má vyšší prodejnost i pouze v rámci Xboxu:

http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=&publisher=&console=X360&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu