Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejočekávanější hry roku 2011

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na PC jo, ale xbox verze Halo 1 multiplayer nemēla. Btw když je řeč o remacích, v září bude Resident Evil 4 (+Code Veronica) v HD! Nemůžu se dočkat, co vy?
když jsme u těch HD kolekcí pak víc jak RE 4 v HD které defakto nic nového nenabízí mě zaujal kolekce MGS HD pro XBOX 360 a PS3 včetně HD verze MGS PEACE WALKER (vyšla psp Only )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Tak už se objevily první dvě recenze na Deus Ex 3. Já to teda docela nechápu, vždyť hra má vyjít až 26.8 tak jak je možné, že už jsou recenze? V pc gameru hra dostala 94 procent a v OPM dostala 8/10. Vím, že existují nějaké verze určené pro novináře, ale tak teda nechápu, že už se to někde neobjevilo na internetu na stažení. Samozřejmě bych byl radši, aby se to neobjevilo, ale když člověk uváží, že jiné hry třeba bulletstorm se na netu objevil, ale byla to nějaká "divná" verze a Deus Ex když ho hodnotili už redaktoři tak musí být plná a dobrá verze a neobjevil se tak mě to přijde zvláštní.. Skoro měsíc před vydáním opravdu nechápu. Dokáže mi to někdo rozumně vysvětlit? :-)

Odkaz ke komentáři

Co na tom? Pokud si dobře pamatuju, hra byla na určitou dobu pozdržena, je možné, že to nebylo z důvodů nedodělanosti, ale třeba se hledalo jen vhodné okno. Hotovou hru mohli mít už v šuplíku. Stejně tak novinářská verze být plná nemusí, obvykle je, ale pravidlo to není.

A pokud vydavatel pošle verzi na zrecenzování pouze pár vybraným mediím, nemusí hra ani uniknout.Tyhle verze se dají poměrně dobře dohledat a většina recenzentů nebude riskovat.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Mendle, to si děláš srandu ne? Pokud jsi fanda Halo, tak to teda nevim co na to povídat, nejen že na to byl jen jeden trailer, ale i ten trailer vypadá spíš jako kombinace Dead Space + Just Cause než Halo. Navíc to vyjde až o vánocích 2012. Název topicu?

• Nejočekávanější hry roku 2011

Nebo jsi možná myslel Halo: Anniversary (Combat Evolved HD), je to tak?

Odkaz ke komentáři

Tak co tam dělá ten jetpack, nikdy ho Master Chief neměl, hlavně tam lítá v lodi a vypadá to jako spíše pitomá (tím nemyslim blbá nebo nudná, ale spíš "šílená") "arkádová" hra než plnohodnotné pokračování epického Halo 3, nemůžu zatím sice soudit podle prvního traileru, ale sám si už podle toho přiznej - vypadá takhle Halo? ;)

Odkaz ke komentáři

Ano vypada.......osobne doufam, ze se to hratelnostne trosku posune.....kazdopadne z toho traileru bych nesoudil, porad je to epicky....a nevim jestli to lze uplne nazyvat jet packem, kazdopadne verim tomu, ze to nebude stare halo, ale nove kvalitni halo ;)

Odkaz ke komentáři

Nové kvalitní halo? Tak jo, možná bude kvalitní, ale pokud to bude něco jiného, tedy úplně jiného - tak to už nebude Halo.

Já ti to jako neberu ale s tebou je to hrozný, to je jako u FC3, ty chceš aby se to více podobalo FC2, ale to není v tom případě žádné Far Cry ale nudná kravina.

Jinak proč jsi napsal staré halo? Podle tebe není taky staré halo kvalitní? Pokud odpovíš NE, tak rozhodně nejsi žádný fanda Halo...

Stejně, a to už vím dopředu, to nebude nic jako předtím, Bungie se na Halo vyprdlo a daly to "nováčkům" z 343 Industries, aby pokračovali tuhle alespon doposud epickou sérii... Ale každopádně si počkejme na nějakej gameplay...

Odkaz ke komentáři

Nové kvalitní halo? Tak jo, možná bude kvalitní, ale pokud to bude něco jiného, tedy úplně jiného - tak to už nebude Halo.

Já ti to jako neberu ale s tebou je to hrozný, to je jako u FC3, ty chceš aby se to více podobalo FC2, ale to není v tom případě žádné Far Cry ale nudná kravina.

Jinak proč jsi napsal staré halo? Podle tebe není taky staré halo kvalitní? Pokud odpovíš NE, tak rozhodně nejsi žádný fanda Halo...

Stejně, a to už vím dopředu, to nebude nic jako předtím, Bungie se na Halo vyprdlo a daly to "nováčkům" z 343 Industries, aby pokračovali tuhle alespon doposud epickou sérii... Ale každopádně si počkejme na nějakej gameplay...

To ze to bude novy neznamena, ze to nebude obsahovat a dosahovat kvalit puvodniho Hala....

Nevim jak se me muzes vubec ptat co si myslim o kvalite puvodni trilogie plus reache......

To kvalitni jsem myslel tak, ze to bude kvalitni hra (ne narozdil od starych halo)....

Jen rikam, ze bych se vubec nebranil tomu, kdyby si to zachovalo idetitu (v coz verim) a zaroven to prisl s necim novym...

343 verim protoze se v nich rekrutuje dost tvurcu (a kdyz ne tvurcu tak fanousku) hala, takze toho bych se vubec nebal.....

FC sem vubec netahej, k tomu jsem se vyjadril, verim ze to nebude jako prvni FC, protoze se ujal celkove FC ubisoft, ponechal jen nazev a nazdar a ja jsem z gameplayu reagoval na to jak si hru predstavuji a ver mi, nuda by to rozhodne nebyla....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu