mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 DeaSmond nehádej se s ním ;)...sním to nemá ani cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Když už tu jsem tak napíšu co očekávám než skončí r.2011.... TES:Skyrim Star Wars the Old Republic Assassin Creed revelations Saints Row the Third SSX Deadly Descent (nevím jestli vychazí na začatku 2012 nebo na konci 2011) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 SSX bohuzel vychazi az v unoru 2012 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 SSX bohuzel vychazi az v unoru 2012 :( Až?? naposledy jsem hral SSX na GameCube :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Taky :) Konkretne kombinace GameCube a SSX 3 je moje herni detstvi......hodiny a hodiny zabavy, proto se na nove SSX tak tesim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jo hej a ta muzika při tý hře byla suprová :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To je RPG ne? To není MMORPG nebo ano? FFXI je, stejně jako FFXIV, plnohodnotná MMORPG. No, XIV je totální fail, ale to je vedlejší, pořád je to MMORPG hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Presne tak zrovna predevcirem jsem strasne sjizdel soundtrack ktery je proste paradni....... Doufam ze nove SSx si s hudbou taky tak vyhraji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Presne tak zrovna predevcirem jsem strasne sjizdel soundtrack ktery je proste paradni.......Doufam ze nove SSx si s hudbou taky tak vyhraji.... Přidej si mě na xku GT: Mendlik11 a až vyjde SSX tak si dame zavody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.