Bios Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dobrý den mám takový problém nakoupil jsem si pár věcí na www.focalprice.com zapaltil přez paypal a už je to víc jak 30 dní a stále mi nic nedošlo jak se mám bránit nebo jak postupovat děkuji. Bios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Předně jsem je zkusil googlovat a jsou to leváci jak prase http://www.scam.com/showthread.php?t=121577 dále jdi na paypal a najdi si tu transakci klikni na Details...otevře se ti něco jako faktura. Uplně dole je nápis Resolution Center klikni na to a zaškrtni ITEM DISPUTE a tam už tě to navede jako proč jsi nasranej se to ptá zda je věc poškozená nebo nedorazila nebo chybí součástky atd. Vyplníš a je to. Pak čekáš na vyjádření rákosníků. V tu chvilku se jim zmrazí peníze a nemáš je ty ale ani oni. Pak musí reagovat. Mnohdy je toto jediný způsob jak přimět druhou stranu ke komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Takže mám normálně vyplnit ten formulář a je to jo ? Nebo je mám prvně kontaktovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 a odkud by jste mi doporučily nakupovat krumě ebay a dealextreme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Tak ono záleží co chceš nakupovat :D Jinak odpověděl sis sám, to jsou 2 nejlepší možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 a odkud by jste mi doporučily nakupovat krumě ebay a dealextreme ? Všechny tyhle další čínský shopy jsou kopie DX což je taky trochu shop kde né vždy vše dorazí atd. Předně než někde nakoupíš zkontroluj si na Google důvěryhodnost firmy. Jsou stránky kde se věnují podvodným firmám a v Asii jich jsou tisíce. a k tvému dotazu:Takže mám normálně vyplnit ten formulář a je to jo ? Nebo je mám prvně kontaktovat ? reakce: běží ti čas určitě založ spor. I v něm jde pak komunikovat. Pokud jsi řikal 30dní tak ti moc času nezbývá a mohl bys propásnout šanci to z nich vubec dostat. Při založení sporu jde normálně "četovat" v okýnku. Neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.