tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 SSX: Deadly Descents VGA 2010 Trailer, novinky Když byly pouštěny ukázky na Spike Video Game Awards 2010, byla představena záhadná hra Planet. Všichni tipovali, že by se mohlo jednat o třetí Battlefield. Chyba! Jedná se o nový díl populární sportovní série SSX, který ponese název Deadly Descents. Trailer je bohužel zase jen renderovaný, takže na záběry ze hry si musíme počkat. Každopádně pokud bude takhle akční i samotná hra, tak budeme chrochtat blahem, až nás uslyší i v EA. SSX: Deadly Descents vyjde v příštím roce pro PS3 a Xbox 360. http://www.gametrailers.com/video/vga-10-ssx-deadly/708356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Vzdycky jsem zboznoval SSX, ale tohle uz mi prijde trosku prehnane oproti poredchozim dilum. Prijde mi ,ze z toho delaji akcni hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Vzdycky jsem zboznoval SSX, ale tohle uz mi prijde trosku prehnane oproti poredchozim dilum. Prijde mi ,ze z toho delaji akcni hru Jezis co ja se nahral SSX 3 trojky na Game Cube... Jedna z mejch nejoblibenjsich her. Trailer vypada paradne, ale kdyz se mluvili o navratu ke korenum, cekla jsem neco trochu jineho. SSX byly vzdycky silene zavody, kde jezdci zvladali nadlidské věci. EA ma ted ve zvyku hodne restartovat a snad tehle hre ten realny kabatek neuskodi. Ja se kazdopadne tesim jak malej jarda. Skoda ze datum vydani je ve hvezdach ale vzhledem k tomu, ze uz se na hre pracuje, dockame se snad pristi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Novy info o SSX http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2011/01/07/prvni-informace-o-ssx-deadly-descents/ Sam musim rict ze me to nenadchlo zezacatku ale cim vic o ty hre vim tim vic se tesim... Ten trailer vypadal trosku jak SSX: Black Ops tak doufam ze to tak nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Novy info o SSX http://www.playstation.hodnoceniher.cz/2011/01/07/prvni-informace-o-ssx-deadly-descents/ Sam musim rict ze me to nenadchlo zezacatku ale cim vic o ty hre vim tim vic se tesim... Ten trailer vypadal trosku jak SSX: Black Ops tak doufam ze to tak nebude... Juchuu Elise se vratí :)) Měl jsem ji fakt rad, měla fakt velký..... Talent :D Jinak jsem zvědavej na implentaci těch "nebezpečných" prvkuů a jejimu odolovani :) A taky v doufam v paradni soundtrack, ten byl pro me v minulych dilech velmi dulezity... (napriklad tohle, kdyz jste pri tehle pisni sjizdeli ty nejstrmnejsi a nejneskutecnejsi svahy sveta, pod vami se lamali ledovce a strhavali ledovce, to byl teprve adrenalin ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jj, Elise mela vazne moc velky talent :) soundtrack mi vzdy vyhovoval, vetsinou same "pecky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 jj, Elise mela vazne moc velky talent :)soundtrack mi vzdy vyhovoval, vetsinou same "pecky" JJ soundtrack fakt miluju u SSX 3 jsem stravil dsesitky hodin a ted kdyz jsem narazil na cely soundtrack na youtube pripominam si stare dobre casy :) Jinak info na eurogameru http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-detaily-o-ssx-deadly-descents Trosku me zarazi funkce vraceni casu, to si budu pripadat jak princ z perzie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Asi 7 minutova nahravka kde se krom interview s kreativnim riditelem "SSX teamu" dockame i spoustu novych gameplay...... a vypada to vskutku lakave...... http://www.zing.cz/novinky/5219/e3-2011-nahravka-demoverze-ssx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 vypada to vyborne, snad to nepokazi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Uzasny GC trailer, predvadejici skvele moznosti multiplayeru. Uz ted se nemuzu tuhle pecku dockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Prvni "skutecne" zabery z hrani a rozhodne je na co koukat, tohle bude navrat serie ve velkem stylu, do unora to asi nevydrzim :D http://www.youtube.com/watch?v=Akn99-9nm64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Gameplay záběry fajn, ale totálně mně na tom vadí ty flashbacky, který teďka nepochopitelně rvou snad do každý hry, a taky to plachtění se mi nějak nezdá :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 No taky jsem byl prekvapeny z toho pretaceni, cekal jsem klasicke ssx vyblednuti a navrat na sjezdovku, nejak jsem zapomnel, ze to tam ma byt, ale moc mi to neva, predpokladam ze to pujde nepouzivat....... To plachteni nahodou vpyada skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak bohuzel po vcerejsim uzasnem traileru jsem se dnes dockali nemileho ohlaseni v podobe dovu tydeniho odlozeni hry, takze si mili pratele v kalendari zakrouzkujte nove az 2. brezna :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nova varka videi... A s dalsimi gameplayi se tesim na hru jeste vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jo tak to vypada hodne dobre, libi se mi, ze po ceste dolu nejsou miliardy stromu, ktere by kazily komba... co me ale stve je porad to "TRICKY TRICKY TRICKY" co skace do normalni hudby...to snad pujde vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jo tak to vypada hodne dobre, libi se mi, ze po ceste dolu nejsou miliardy stromu, ktere by kazily komba...co me ale stve je porad to "TRICKY TRICKY TRICKY" co skace do normalni hudby...to snad pujde vypnout Jo to me taky trosku stve kdyz to pak narusuje super soundtrack, jinak jsem zvedavej na to plachteni vypada to super prirozene :) A trete vypadaj taky skvele a dost "volne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Pristi tyden, konkretne v utery, se dockame dema ;) Jupiii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Čauky, už někdo zkoušel demo? Já ho budu moct vyzkoušet až dnes odpoledne. Moc se na něj těším! Doufám, že nebudu zklamanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 To me stve, na demo se tak dlouho tesim (stejne jako na hru) a zrovna tenhle tyden jsem mimo Prahu :( Zavidim vsem, kteri uz meli moznost vyzkouset....o kvalitach nepochybuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 U některých zamčených tratí v demu je napsán mód "Zombies with Jetpacks". To by mohla bejt dobrá šílenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Nebo placene DLC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 To by mi ani u týhle hry moc nevadilo :) btw Kde kdo kupujete? Nevím, kterej pre-order bonus si vybrat :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ja asi klasicky koupim u xzonu, ikdyz nevim jestli neco nabizeji, nevite jak to ma byt s limitkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 dotaz:kde ste sehnali to demo když zadám na normal eu storu ssx tak to najde tu předělávku ssx ontour z ps2 na ps3 a ještě do psp jinak nic tak nevim kde jste to splašili????dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.