Pennywise Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 No tak po vyzkoušení jsem hodně zklamaný, je to HD verze SSX z ps2 jak napsal jeden kolega...vůbec ničím, ale absolutně ničím mě to nezaujalo, od nudné hratelnosti, po hnusný soundtrack až po nevýraznou grafiku...všechno špatně. Kde jsou ty časy skvělých SSX z dob ps2? Nikdy bych nečekal, že mě tahle hra může zklamat, demo jsem hrál znovu, znovu a znovu, říkal jsem si, že není možné aby mě to nechytlo, ale prostě nechytlo...nezbývá než čekat na příští týden a FIFA STREET.. Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Jestli je to "HD verze SSX z PS2" tak jak to muze byt spatne? :) Citovat
Pennywise Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Jestli je to "HD verze SSX z PS2" tak jak to muze byt spatne? :) Co se týče zpracování :roll: Citovat
DeSmond Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Takze to snad v jadru neni jako stare dobre SSX? Citovat
Butterflyy14 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 tak demíčko se mi líbilo dost... na jednu jízdu 7 mega score :P silně uvažuju o koupi.. doby SSX na ps2 totally love... do ted si občas zahraju On Tour s bratrem... jen to Tricky Tricky Tricky mě tam se*e Citovat
Zelvak23 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 po zahrani dema sem se raci vratil k ssx on tour nak mi to nesedi sedel sem u toho asi dve tri hodky a nevim nevim dost prapodivne Citovat
Pennywise Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 po zahrani dema sem se raci vratil k ssx on tour nak mi to nesedi sedel sem u toho asi dve tri hodky a nevim nevim dost prapodivne jj taky tomu nemůžu přijít na chuť se starými díly se to nemůže rovnat... Citovat
Pennywise Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 Nedeste me hosi :) Třeba tě to chytne, znám hodně lidí, kteří jsou z toho zklamaní, ale taky znám dost lidí, kterým se to líbí...uvidíš sám :) Citovat
kejsi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 jen to Tricky Tricky Tricky mě tam se*e v audio menu se to da vypnout, taky sem to hned hledal, stvalo me to maximalne jinak me trochu mrzi, ze ty triky jsou strasne rychly, vlastne ani nevim, co se ve vzduchu deje a jen mi naskakuji body...boost mohl byt taky lepe udelany... jinak je fajn, ze je jednodussi "padani", tim myslim, ze sem za 2 hodinky co sem vcera hral spadl asi 3x a to sem fakt lamil :D grafika je fajn, soundtrack bude z 90% dubstep, takze komu by to nevonelo, bude moznost si tam vlastni pisnicky...ja se na hru rozhodne tesim :) Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 No je to moje první SSX a podle mě ovládání dost NOT User Freindly , prostě tahate za páčky a doufáte že on udělá nějakej mega trick :D :D :D No zatím mě to nijak neoslnilo , i když je ze začátku tutorial který vysvětlí do podrobna ovládání při hře na to skoro není čas abyste stihly něco přecizně vystřihnout , ta hra je strašně rychlá prosrtě jedete ze skokánku na skokánek , ve vzduchu se pokusíte o trick a stejně než se vám něco povede už se blížite k zemi ... Příjde mi to jako PURE na snowbordech ... Uvidíme jak na tom bude Full verze , demo mě moc nepřesvědčilo Citovat
kejsi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 no ja jsem si hned zmenil ovladani na classic...delat triky pravou packou, to bych se musel zastrelit Citovat
DeSmond Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2012 Taky automaticky predelavam, jakozto odchovanec SSX nehodlam hrat "SKATove".... Citovat
LUKY7 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2012 doufám že to bude jako SSX Tricky, to by byla pecka :) http://www.youtube.com/watch?v=ieRzD-JIKnE Citovat
DeSmond Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 Tak musim rict ze po prvni zahranim jsem taky trosku rozcarovany, predevsim s ovladani, s tim si budu muset jeste nejak pohrat, nastaveni s kterym jsem hral mi prislo nepouzitelne, nejhorsi je to, ze se mi zda, ze se to neda poradne uridit, jakoby postavy poradne plavali.... Ale od koupe me to rozhodne neodradilo.. Na ign za 9.0 ;) http://xbox360.ign.com/articles/121/1219417p1.html Citovat
kejsi Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 jedine ceho ja jsem se bal, ze triky pujdou jen pravou packou, to by pro me fakt byl porod, ale jakmile jsem to zmenil, je to stare dobre SSX, presne takove jsem to chtel, ikdyz mi zatim nejdou moc delat velka komba, protoze chybi takove to 3-vterinove okenko na navazani triku jako bylo v SSX3, ale to se vypiluje casem, ja jsem obrovsky nateseny...tohle mi na ps3 chybelo Citovat
Navrc Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 Kolik jste daly nejvetsi skore v demu ? :) ja dal cca 7 000 000 :D Citovat
DeSmond Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 Ja hral "tirkoavci" zavod zatim jen jednou a nedotahl jsem to ani na 2 mega, uprimne nechapu tyhle 7 milionovy castky :D Jinak v demu nejde pouzivat wingsiut nebo jsem tak neschopny? :) Citovat
Navrc Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 :D ja sem z mojich pratel druhej prvni ma 11 mega :D ale to dostanes do ruky ja to jel asi 5x ale :D To znamena co ? moc to neznam tu hru :) Citovat
DeSmond Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 To je to plachteni vzduchem, ke kteremu se dostanete na konci tutorialu, v zavodu mi to ale spustit nejde, nevim jestli delam neco spatne nebo to neni v demu nebo to jde pouzivat jen nekde... Citovat
kuba7 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 pokud nepřerušíš násobení triků co se ukazuje v levém dolním rohu(což jde jenom poskakováním i mezi velkými skoky a to mi přijde dost otravné :( ) tak se dá udělat opravdu zajímavé skóre...na youtube sem viděl 26 mega...já dal nejvíc 12a nějaké drobné :) Citovat
Pennywise Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 To je to plachteni vzduchem, ke kteremu se dostanete na konci tutorialu, v zavodu mi to ale spustit nejde, nevim jestli delam neco spatne nebo to neni v demu nebo to jde pouzivat jen nekde... Mám pocit, že to nejde, mě se to taky nepodařilo udělat, jen v tutorialu...škoda, docela jsem si to chtěl vyzkoušet. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.