kejsi Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 kdo tady mate SSX na ps3 krome Navrcka? tento tyden mi prijde a zatim v pratelich nikoho nemam, tak at muzu prekonavat rekordy :D si me pridejte do FL... jinak ted sem koukal na YT a nekdo ve hre nasel cely level Happiness z SSX3, takze je prej mozny, ze by mohli (snad) prekopat celou puvodni horu...coz by bylo super... jinak ty puvodni songy...nedaji se do toho orig soundtracku co je ve hre vlozit nove pisnicky, jakoze moje, treba jen 3? nebo to musi byt komplet cely sountrack muj...? Citovat
DeSmond Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Happiness bylo super, vubec bych se nezlobil, kdyby udelali predelavky starych map jako treba metro city, ale asi by se to nehodilo do konceptu hry :) Myslim ze muzes normalne hodit kolik skladeb chce, ovsem nevim, jestli to pak nejede zvlast jako playlist o trech songech nebo se to da zamichat do puvodniho soundtracku ;) Citovat
kejsi Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 presne o to mi jde, jestli se budou prehravat vsechny skladby dohromady vcetne tech mych...ale asi to nepujde, u fify to taky neslo :/ dost me potesily ohnostroje u te nove hory :D to je ta spravna cesta k vytvareni novych map :D Citovat
DeSmond Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 No ja na to dnes schvalne mrknu, jak to funguje ;) Jinak co jsem koukal tak je tam fakt happiness skoro jedna ku jedny, vubec bych si toho byl nevsiml :) Citovat
kejsi Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2012 Ty vole ja sem to v te africe malem rozslapal :D nesnasim jeskyne :D souhlas, nechapu koho napadlo dat tam tmu a jeste diry do zeme...WTF!? nektere trate jsou super, ale par jich je fakt na rozslapani padu... jinak jeste jsem si nezadal online pass...ale vy kdo ho mate aktivovany, jake veci se za nej dostanou (krome pripisovani bodu za global events...)? diky jo a jeste: jak dlouho trva, nez se mi schovany geotag zapocte, ze ho nikdo nesebral...? v patek jsem zacal hrat a vcera dostal prvni bod, takze 48 hodin? Citovat
vlkovec Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2012 Taktéž hraju, můžete si mě přidat. Nick mám - vlkovec. Citovat
kejsi Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2012 chlapi, kdyz mam prehozeny ovladani na to klasicke (bez prave packy), cim se delaji ty signature triky? kdyz drzim L2 R2 dohromady a dalsi tlacitko, tak to dela jen super uber...jeste sem na to neprisel :/ Citovat
DeSmond Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2012 To by me taky celkem zajimlo, v ovladani jsem to hledal marne :D Citovat
kejsi Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 tak uz jsem na to prisel, musi se podrzet vsechna 4 tlacitka (r1 r2 l1 l2) + jeste jedno, u nas na ps3 treba ctverec nebo trojuhelnik... Citovat
Navrc Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 Pujc mi este jedny ruky nato :D nebo reknu at prijde goro z MK a pomuze mi :D :D Citovat
kejsi Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 :D :D jinak na novem zelandu je zrovna zavod s 50k+ jezdcema, takze kdo chce ten zlaty odznacek, mel by tam supem jit :D Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 Pujc mi este jedny ruky nato :D nebo reknu at prijde goro z MK a pomuze mi :D:D Vždyť na to stačí 5 prstů - normálka :D Citovat
Navrc Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 I hate u :D :D jo jde to pomackat ale stejne mi to nejde ptz me to vraci v tom case :D :D edit: ps hledam nejakou lamu at udelam trofeje :D Citovat
kejsi Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2012 Vždyť na to stačí 5 prstů - normálka :D teoreticky 6, jestli chceš ještě body navíc za spin :D :D jinak pokud máš ovládání na páčkách, tak jsou signature triky jen přes R2+L2 (mám ten dojem, že na jedné z nahrávacích obrazovek se to ukazuje) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.