Danny1998CZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Hele, jak je ten ajch/trophy War Hero + Hero of Skyrim, to je za jakou frakci? Stormcloak, Imperial Army nebo jak? Jsem nováček ve skyrimu a dalo by se říct i v RPG, tak radte prosím, jinak viděl jsem návod jak se dostat k Dark Brotherhood, ale jak dlouho mi to potrvá než se mi to povede? Ke Stromcloakům se přidej! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 kazdopadne zrovna tyhle "ajchy" bys mel udelat driv, nez dokoncis hlavni pribeh, jinak uz se k nim nedostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Po dokončení hlavního questu se nemůžeš přidat k žádnýmu cechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 nechci kecat, ale ja sem se dostal do takoveho zabugovaneho mista, pridal sem sek Storm., potom jsem udelal hlavni misi, ve ktere se vyjednavalo uzemi a potom uz jsem nemohl dal pokracovat u Storm. v misich...proste se to nejak bloklo, bylo to i s aktivni misi, kde jsem mel vratit valecnou sekeru...proste ani ten Jarl, ani hlavni vudce Storm. uz mi nedavali zadny ukol, jen odkazovali na toho druheho, takze sem musel nahrat drivejsi save a ty trofeje ziskat driv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Třeba já sem sice na PC ale dohrál hlavní příběh a až potom sem dělal ostatní věci a dokončoval bratrstva .. Mám teď už magii v ledohradu , cech zlodějů , ve větrnym žlebu i družiníky .. Jediný co nemám a co mi chybí je temný bratstvo .. Ale to je tím že už to asi měsíc nehraju .. Dostal sem se na lvl 40 a hra pro mě stratila smysl .. I když se dá hrát stále do nekonečna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 nechci kecat, ale ja sem se dostal do takoveho zabugovaneho mista, pridal sem sek Storm., potom jsem udelal hlavni misi, ve ktere se vyjednavalo uzemi a potom uz jsem nemohl dal pokracovat u Storm. v misich...proste se to nejak bloklo, bylo to i s aktivni misi, kde jsem mel vratit valecnou sekeru...proste ani ten Jarl, ani hlavni vudce Storm. uz mi nedavali zadny ukol, jen odkazovali na toho druheho, takze sem musel nahrat drivejsi save a ty trofeje ziskat driv... Řešení = udělat si save před poslední misí a pak to dokončit, a pak nahrát save, no problema. Edit: jako první jsem se rozhodl přidat k Thief Guild, jde mi hlavně o to dostat Nightingale Armor, líbí se mi ze všech nejvíc. Pak půjdu asi do Dark Brotherhood a nakonec do Imperial Army nebo Stormcloak, můžu být třeba ve 3 guildách na jednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jo můžeš . :) já sám sem v několika guildách . Jen to si chce dát pozor na to do kterejch vstoupíš protože po tobě pak můžou na některých místech jít za zločiny proti jejich zemi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jo můžeš . :) já sám sem v několika guildách . Jen to si chce dát pozor na to do kterejch vstoupíš protože po tobě pak můžou na některých místech jít za zločiny proti jejich zemi . No, tak za Thiefes nebo Dark Brotherhood mě snad neodhalej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Právě že si nejsem jistej jestli náhodou za zloděje neděláš někde misi kde by ses mohl prozdradit nebo si udělat nepřátele a potom by si tím pádem nemohl např. do Bílýho průsmyku potažmo k družiníkům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Stormcloaky už mám, teď dodělám Thieves Guild a pak pudu asi na Companiony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Ty kráso čtu tady ty český překlady a chce se mi blejt :D Jinak můžeš být ve všech čtyřech guildách, nijak mezi sebou nekolidují. Pouze questovou linii občanské války je zapotřebí dojet před ukončením hlavního příběhového questu. Předevčírem jsem konečně udělal platinu a du se odreagovat do Saint's Row the Third :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Gratuluju k platině ;) Jinak, dozvěděl jsem se že na PC vyšel zároveň s patchem Creation Kitem atd. i oficiální HD Texture Pack od Bethesdy.. Nevíte jestli to bude i na konzole? Tipuju že ne, ale rád bych se mýlil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jaj to bude jízda, nejdřív dokončit main story questy. Potom: - Thiefes - Dark Brotherhood - Companions - College of Winterhold a nakonec Stormcloak nebo Imperial Army, ach - to bude dlouhá jízda. edit: rozhodně se připojim k Stormcloakům a né k těm Imperiálním krysám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Já sem si včera čet seznam kouzel a i jiný věci, a zjistil sem že může bejt celkem sranda hrát jen s kouzlama, light armor (hlavu, ruce, nohy), enchantama, a to všechno za high elfa ... protože pak se dá nasbírat asi 500 % regenerace magicky, to nemluvim o kapacitě, a hlavně ty kouzla co sem našel - paralýza z kouzla to sem fakt nečekal, hlavně jakmile máte Daedric lorda tak je všechno lehčí.. já hraju ted druhou postavu v těžkym stylu - heavy armor, obojručky, enchantmenty (kvuli max damagi a tak), luk, mozna alchemie pak zkusim toho elfa, láká mě to celkem, už sem si vyzkoušel hraní s light armor, jednoručkou ve stealth stylu, ted dělám toho hromotluka a pak zkusim toho kouzelníka.. a ten cration kit je na výrobu novejch věcí nebo na skinování ? já s tim nic dělat nebudu asi, ale jenom na co se těšit, některý skiny ke stažení sou mazácký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 já si jedu light armor, jednoručky.. a creation kit je i na jiný věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jo a ještě jedna věc kterou bych doporučil, až budete level 30+ tak si zvyště obtížnost, je to pak už nechutně lehká hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 mám pořád adept a celkem mi to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 mě né, já měl pak furt u sebe nápoje který sem si schovával na pořádnej souboj, ale pořádnej souboj sem naposledy zažil když sem vybil celou městskou stráž nebo s dragon priestem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 jsem lvl 31 a ty strážce v Twilight Sepulcher, kam musíš jít v jednom questu pro Thieves Guild prostě nedávám :D asi to bude mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 no to by neměl bejt zas takovej problem, jinak když někoho nedáváš tak je vychcaný si pomoct Slow time shoutem, a taky sneak attackama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 no já nevim zrovna sem byl nějak vynervenej že se mi tam nechtělo znovu tak to zkusim až zejtra třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Já sem teď na 42 a mam celkem problémy v jeskyních s magickejma vampírama :D celkem si mě ty mágové na tři kouzla dávaj a to to jedu asi na třetí z pěti myslim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jeskyně si rád dávám na stealth s lukem.. Dycky střelit, jestli ho nedám na jednu ránu tak se schovat střelit znovu atd.. :D Pomalý ale jistý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 to sem dělal na začátku :D, dřív mi dělaly problémy ty Icy spear střely, ty totiž zpomalej a dost uberou, to se člověk musí přibližovat a krejt se za něčim, pak zmastit za pomoci nějakýho shoutu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 hroznej byl tak jeden draugr v dungu kde jsi měl najít tu jakože zrádkyni thieves guildu, měl strašně moc HP a používal shout na odzbrojení a vzal mi mou epickou ebonitovou obojruční sekyru :D a s tim lukem mě to tak bavilo hlavně v té jeskyni do které si šel ve vedlejším questu (ten jak si zhasl maják a pak si šel do nabourané lodi atd.) tam šli dobře kosit na dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.