pitris97 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Hmm nevadí mě na grafice moc nezáleží hlavně ad nejsou lagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragunov7925 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Hele měl bych dotaz. Jsem v Riverwood, je asi 1:30 rano tak se jdu vyspat ke Gerdur, ráno vyjdu z baraku a prijdou ke mě nějací 3 ozbrojení Hired Thug a začnou do me mlátit a nikdo mi nepomůže dokonce i stráže se jenom dívají a když se začnu bránit tak se na mě najednou vrhne celé město, tak nevim teda co mam delat nechat se zabít? Nebo utect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Hired thugs po tobě jdou když si něco ukrad, že ale při obraně na tebe vrhne celý město je divný, to bude nějakej bug. Nejlepší je utíct, po čase už je na tebe posílat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 DLCčka pro Skyrim na PS3 mají evropské datum vydání Na konci minulého týdne Bethesda oznámila datum vydání všech tří DLCček pro Playstation 3 verzi akčního RPG The Elder Scrolls V: Skyrim. Termíny platily v tu chvíli pro vydání v Severní Americe, až dnes jsme se dozvěděli ty evropské, které se zase tak moc neliší. Jak jsme tak trochu předpovídali, evropské termíny se liší jen o den, takže největší a i nejpovedenější rozšíření Dragonborn vyjde na Playstation Store už příští týden 13. února, o týden později 20. února bude následovat Hearthfire a jako poslední poté 27. února Dawguard. I v Evropě bude platit, že vždy první týden bude DLCčko se slevou 50%. Zřejmě jako omluva za dlouhé čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 DLC fajn, ale...hraje to jeste vubec nekdo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Jo hraje, já už to mam rozehráno asi rok, vždycky to chvíli hraju a pak si dám zase na pár týdnů pauzu a zase k tomu vrátím. A pořád mě to baví. Mimochodem nekoupil by DLCčka někdo napůl? Po takové době jim za to oficiální cenu (byť poloviční) dávat nehodlám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Ještě jsem nehrál, stále čekám na GOTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragunov7925 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Muze mi nekdo poradit co musim udelat abych dostal ukol The Whispering Door? Jsem lvl 42 a je to posledni ukol ktery my chybi do achievementu Oblivion Walker. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Čau musíš promluvit s hospodskou v Bannering Mare ve Whiterun a zeptat se jí na latest rumors. Mě bohužel při nějaký hospodský rvačce umřela takže quest začít nemůžu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Whispering_Door Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.