eRik Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Souhlasim, každopádně pro nerozumějící... Přišli jste o perfektně vyprávěnej příbeh. HAHA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak podle vseho bude Skyrim na xboxu pouze na jednom jedinem DVD, coz me pri "velikosti" te hry trosku zarazi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Mě ani ne. Typická Bethesda. Animace 0, videa 0, svět zase tak velký nebude, jak si všichni myslí... Hlavně u snadboxové hry by to byl poměrně velký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 No podle videi i velkohubych prohlaseni to vypada, ze se bethesda celkem snazila......ale to ze se to vejde na jedno DVD nevesti nic dobreho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 tušim že to tu neni.. pobavilo mě to.. dosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tusim ze to tu i je......zrovna vcera jsem si to zase pustil, to totiz nikdy nezklame je to dokonaly video :) Trosku mi to kazi gragarova E3 prezentace tohohle songu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 No tak jsem se kouknul na tu prezentaci z ty E3 a musim rict ze fajn..i kdyz usek kde zabiji toho psa...jakoby to vypadlo z Fallouta 3....nevite nekdo jakej pozili engine? ja nejak tajne doufam ze by to nemusel bejt tak narocny(neco jak Fallout 3 a NV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hraju Skyrim od čtvrtka, na PS3, a je to nádhera. Skutečně ta hra se povedla, grafika moc pěkná, soubojový systém je vytuněný, co se RPG týče, tak už to není klasické Elder Scrolls levelování, ale mnohem svižnější a uchopitelnější pojetí. Svět je velký až až, změny počasí nádhera a bitky s drakama (zatím jsem zažil jednu) jsou epic. Myslím, že se nemusíte bát a můžete se těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Nemá náhodou Skyrim vyjít až v půlce listopadu? Kde jsi se k němu dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Skyrim má vyjít 11.11.2011, kde jsem se k němu dostal není podstatné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ok mě je to v celku jedno. Má to aspoň nějaký zajímavější příběh nebo spíše Elder Scrolls klasika? Jsou tam nějaké cut-scény, animace nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Cut scény ani animace nejsou, všechno se odehrává v enginu jako u Oblivionu. Příběh zatím moc hodnotit nemůžu, jak říkám, jsem na začátku, ale mám pocit, že bude variabilnější v závislosti na tom, ke komu se hráč v průběhu připojí (podle indicií, co jsem zatím pochytal, a podle seznamu trofejí). Celé se to točí okolo návratu draků a válce ve Skyrimu. Jinak mně se třeba příběh Oblivionu líbil, pomineme-li zavírání všech těch bran, to byla doslova otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ok díky, jinak psal si že grafika je pěkná, hrál jsi oblivion na ps3? V porovnání s ním si vede hra jak? Není moc zubatá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hrál jsem Oblivion na PS3, grafika mi přijde pěkná, detailní, běží to úplně čistě (narozdíl třeba od Falloutu 3 GOTY, který se neskutečně, ale neskutečně škube, tak tady prostě nádherná plynulost. Mám k dispozici jen fotku obrazovky mobilem, nic moc, ale snad to trošku napoví : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ^ tak hlavne aby to nemelo bugy jako z fallout 3 goty, to bylo misty nehratelne... recenze bude kdy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seda16 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 toš nikdo nehrajete? pfffffff :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Hraji.....a zatim parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 včera jsem rozehrál a skvělý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Totální bomba, proseděl sem u toho celej dnešek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 mě dorazí ve středu spolu s Assassins creed Revelations:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Jaký to je na xko? četl jsem nějaký problémy se se káním a rozpadáním textur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Mám za sebou prvního draka a jsem Zemanem z Whiterunu :cheesygrin: Hra je parádní, hlavně svojí komplexností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 je to pecka uz mam nahranejch asi 20h a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 sakra vy me stvete, ja musim cekat az na Vanoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.