eRik Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 a mate to někdo na xbox? jaký to na něm je? hádám, že na ps3 to bude podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Na xbox je to samozrejme uplne stejne.....ja to na nem hraju a velka spokojenost, taky se nad tim chte nechte prosedel cely vikend, draky uz jsem dal dva a priznam se, ze ten jeden mi ani nedelal takovy problem, to me spis ted dostal regenerujici se snezny troll :) Jinak je az neuveritelne, jak je ta hra obrovska, clovek jde a nabira jeden quest za druhym a to se porad pohybuji celkem na malem useku mapy......proste rozsahle epicke rpg, ktere vydrzi na hodiny a hodiny zabavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Musím říci, že kupovat se mi hra nechce, respektive si ji koupit nemůžu... i když je tak obrovská... protože pro mě přichází v úvahu jedinná platforma a tou je PC, (bože jak já bych uvítal Xbox), protože je to tam česky a i když zvládám angličtinu slušně, nechci si kazit zábavu občasným díváním se do slovníku... kdyby to bylo česky i na xbox, tak si to dozajista koupím, ale takhle mě odrazuje rádoby "záštita" STEAMU, což se mi hodně nelíbí, už Origin mě vytáčí doběla. I když bych rád za takovouhle hru autory odměnil... neudělám to, bohůžel absence češtiny a sraní se do hry Steamu mi značně nesedí, takže s nelibostí jdu pirátit. A dost mě to mrzí, jakože jsem nasranej z toho, že si hru nemůžu kvůli již výše zmíněným problémům koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Měl bych jeden dotaz - je tam lvlování mobu a věcí jako v Oblivionu? Jako že na malym lvl v jakékoli truhle nikdy nenajdu nic slušnýho, protože zevlák na 5 levelu si to nezaslouží, nebo že mě celou hru budou pronásledovat stále silnější vlci ? :D to mě totiž hrozně sralo, a jestli to tu je taky, tak to neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Musím říci, že kupovat se mi hra nechce, respektive si ji koupit nemůžu... i když je tak obrovská... protože pro mě přichází v úvahu jedinná platforma a tou je PC, (bože jak já bych uvítal Xbox), protože je to tam česky a i když zvládám angličtinu slušně, nechci si kazit zábavu občasným díváním se do slovníku... kdyby to bylo česky i na xbox, tak si to dozajista koupím, ale takhle mě odrazuje rádoby "záštita" STEAMU, což se mi hodně nelíbí, už Origin mě vytáčí doběla. I když bych rád za takovouhle hru autory odměnil... neudělám to, bohůžel absence češtiny a sraní se do hry Steamu mi značně nesedí, takže s nelibostí jdu pirátit. A dost mě to mrzí, jakože jsem nasranej z toho, že si hru nemůžu kvůli již výše zmíněným problémům koupit. Pirati si to vzdycky nejak obhaji ;) Měl bych jeden dotaz - je tam lvlování mobu a věcí jako v Oblivionu? Jako že na malym lvl v jakékoli truhle nikdy nenajdu nic slušnýho, protože zevlák na 5 levelu si to nezaslouží, nebo že mě celou hru budou pronásledovat stále silnější vlci ? :D to mě totiž hrozně sralo, a jestli to tu je taky, tak to neberu Z recenzi vim, ze tom tak je, ale ne tak znatelne jak u oblivionu, ze ikdyz jste byl nejvetsi king, tak jste mel potize dat krysu...... Z vlastni zkusenosti to zatim nepocituju, protoze to nehraju tak dlouho...... (jsem tusim na 8lvl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Problém je, že nepirátím :D. Už ne teda :) a jsem na to docela hrdej. Mělo by to být daleko mírnější než v Oblivionu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Takze si to radsi vubec nezahrajes, nez to hrat bud v anglictine na xboxu nebo cesky pres steam? Velka chyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 neodolal jsem a koupil :D hraju od včera a těch vedlejších qstů je tam taková hromada.. zatim jsem se dostal k zabití svého prvního draka a do toho udělal 30 vedlejších qstů.. mam nahráno 10,5 hodiny a level 18 mě se ani nechce tu hru dohrát stačí mi jen se toulat po světě :D btw ten leveling je ale příšernej.. nikde nevidiim kolik jsem za co dostal xp ani za slain.. a díky kovářství to levlování jde samo.. nejjednodušší co jsem kdy v rpg hrál ): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 To jako boostujes pomoci kovarstvi ci co? :) Me osobne stve ze nevidim zadny stav RPG zadne statisky a tak, ale tak to v elder scrolls chodi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak jsem si hru také zakoupil, jen mám takový malý problém - v dolní části mám přes obraz malá písmena - viditelná i nad dialogy - myslím že tam je ů a ň, neví někdo jak se toho zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 j.. ono dostáváš xpy i za skillení mam smithing 81 xD nakup iron ignoty a udělej si nebo taky kup šňůrky z kůže a dělej iron dagger .. stojí to 1x ignot a 1x koženej provázek za 1x skill .. sice to stojí zlatky ale jak děláš vedlejší qsty tak je peněz dost(: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 hodne ted ctu, ze od velikost savu cca 6 mega hra zacne lagovat...stava se to tady nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 já jsem čet od 5 mega... No mam ted tak 5,8 a zatim nic nepocituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 no ja to celkem pocituju alew neni to nastesti furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 cca od velikosti 6 mega to začne lagovat a někdy fakt hodně,a můj pocit je že jenom v urcitých částech mapy u mně nejvíc na severu.rada od bethesdy zní po delším hraní hru uložit vypnout a pustit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Tak už se mi to začalo hlodat taky :( Snad vyjde patch co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Kluci, mam nahrano cca 12 hodin, prevazne sidequesty a je to naprosto bozi! Ja tuhle gamesku miluju! ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak už se mi to začalo hlodat taky :( Snad vyjde patch co nejdřív. http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=bethesda-opravi-problemy-frameratu-u-ps3-skyrimu-v-updatu-166580&sekce=novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Tak dneska jsem začal hrát, a asi už mám problém. Na začátku, jak jdete do tý první vesnice, kde si máte promluvit s kovářem, jsem zapálil kuře. Pak po mě všichni z tý vesnice šli, včetně kováře, kterej už leží. Teď nevim co dělat a jak postupovat, když nemůžu splnit ten úkol? A ještě jedna věc - když mám v jedný ruce meč a ve druhý kouzlo, tak se tim mečem nemůžu krejt? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 dej si save nez si zapalil kure :D a mas to a ne nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Jo, díky Zelvak, uz jsem to tak pořešil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 ja sem po nem prave taky sel zejo :D od dob fable1 mam kurata rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Mám také takovej problém.. Zastavil jsem se na jedné věži, kde jsem před tím vymlátil nějaké borce.. Můj ženský charakter byl unaven a tak jsem se rozhodl i se svím společníkem přenocovat.. Ráno jsem se probudil a stal se ze mne upír.. Od té doby mě to znechucuje hraní.. Vím, že v oblivionu se nějak dalo upírství vyléčit.. Nevíte jak na to tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Jo mám ještě jeden problém. Našel jsem někde napsanej shout, ne tam co se učej. Mám ho v seznamu, ale je šedej a nemůžu ho použít, protože potřebuju dračí duši prej. Přitom jsem teď draka sundal a nic se nestalo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Mám také takovej problém.. Zastavil jsem se na jedné věži, kde jsem před tím vymlátil nějaké borce.. Můj ženský charakter byl unaven a tak jsem se rozhodl i se svím společníkem přenocovat.. Ráno jsem se probudil a stal se ze mne upír.. Od té doby mě to znechucuje hraní.. Vím, že v oblivionu se nějak dalo upírství vyléčit.. Nevíte jak na to tady? jo dá..na hrej.cz jsem četl že je na to qst.. sice nevim jakej ale na netu to určitě bude.. stejně tak se dá vyléčit nakažení od vlkodlaka (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.