tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Mass Effect 3 VGA 2010 Trailer, novinky Když bylo oznámeno, že Bioware na VGA ukáže svoji novou hru, nikdo nepochyboval, že se dočkáme oznámení třetího Mass Effectu. Bioware se nás sice snažilo trošinku zviklat, ale to se naštěstí díky EA a Sony nepodařilo. Trailer je celý renderovaný, přesto byste ho měli vidět, protože nabízí několik úchvatných scén a ta hudba, to je kapitola sama pro sebe. Trailer na Mass Effect 3 naleznete v novince. Mass Effect 3 vyjde na konci příštího roku pro Playstation 3, Xbox 360 a PC. http://www.gametrailers.com/video/vga-10-mass-effect/708363 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Kéž by tam dali českou lokalizaci (Češtinu) tak bych si to koupil! Teď hraju ME2 na PC a je to úžasný :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 presne pokud nebude cesky tak zase to koupum na PC protoze tady je podleme dost dulezita ke hrani jinak uz moc se tesim jak dopadne zaverecnej dil a pocitam ze v budoucnu stoho filmarska spolecnost udela peknou pecku na koukani:-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Já se moc těším a plánuji nákup, trochu se ale bojím jak bude na PS3 vypadat : / porty nikdy moc dobře nedopadají a na xboxu hra vypadá vážně neuvěřitelně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAJkLSON Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Staci si pockat ted na leden jak vyjde ME2 na PS3... uvidime jak dopadne tahle konverze... Jinak doufam, ze PS3 verze vyjde ve stejnou dobu jako ostatni, jinak Bioware si muzou o mych penizkach za originalku nechat zdat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Oznámení ME3 (ikdyz se s tim pocitalo po vsech tech proreknuti dopredu) me hodne potesilo, na hru se tesim a urcite ji koupim, jen se trosku bojim toho "bojovani" na zemi. Vsechny ty cizi planety a galaxie vzdycky meli sve neuvertielne kouzlo a atmosferu, takze se bojim trosku ztraty "identity" ty hry. Ted sem si vsiml ze to je v PS3 sekci. To mi pijde trosku nevhodne. Pochopim ze multiplatformovky tu jsou a pak se nesmej zakladt u xboxu, ale Mass Effect byl vzdycky xboxacka hra a ikdyz 3 provdebodbne rovnou vyjde i na PS3, trosku me tohle jako xbox 360 hrace urazi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Oznámení ME3 (ikdyz se s tim pocitalo po vsech tech proreknuti dopredu) me hodne potesilo, na hru se tesim a urcite ji koupim, jen se trosku bojim toho "bojovani" na zemi. Vsechny ty cizi planety a galaxie vzdycky meli sve neuvertielne kouzlo a atmosferu, takze se bojim trosku ztraty "identity" ty hry.Ted sem si vsiml ze to je v PS3 sekci. To mi pijde trosku nevhodne. Pochopim ze multiplatformovky tu jsou a pak se nesmej zakladt u xboxu, ale Mass Effect byl vzdycky xboxacka hra a ikdyz 3 provdebodbne rovnou vyjde i na PS3, trosku me tohle jako xbox 360 hrace urazi :) Mass effect 2 vyjde taky na PS3 a ve vylepšeném enginu než na Xboxu takže už je to multiplatformovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Mass effect 2 vyjde taky na PS3 a ve vylepšeném enginu než na Xboxu takže už je to multiplatformovka To vim a taky jsem to tak napsal (ikdyz to ze bude hra hezci, tomu bych moc neveril), ale uz jen z ucty k te herni znacce a jeji exkluzivni historii na xboxu,bych to tema umistil prioritne do xbox sekce. Ted se tam ani to tema nebude moc zalozit, protoze to bude zzase "to tema uz je tu zalozene v ps3 sekci". Predstavte si kdyby oznamili, ze vyjde uncharted 3 i na xbox a nikdo by to soupl do ps3 sekce. Nerikejte mi ze by vas to nevytocilo. Nechce vypadat jako nejaky strasny fanda xboxu ktery posila ps3jkare do prdele (sam mam ps3), ale tohle mi proste vadi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Unreal Engine = Mass Effect = multiplatformní engine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 To vim a taky jsem to tak napsal (ikdyz to ze bude hra hezci, tomu bych moc neveril), ale uz jen z ucty k te herni znacce a jeji exkluzivni historii na xboxu,bych to tema umistil prioritne do xbox sekce. Ted se tam ani to tema nebude moc zalozit, protoze to bude zzase "to tema uz je tu zalozene v ps3 sekci". Predstavte si kdyby oznamili, ze vyjde uncharted 3 i na xbox a nikdo by to soupl do ps3 sekce. Nerikejte mi ze by vas to nevytocilo. Nechce vypadat jako nejaky strasny fanda xboxu ktery posila ps3jkare do prdele (sam mam ps3), ale tohle mi proste vadi :) Nic jako multiplatformní pravidlo pro hry zde už dááávno neplatí, takže téma se hrou může být ve všech sekcích pro platformy, na které vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Jenom o bojování na zemi to nebude, s největší pravděpodobností to bude na stejném základu jako dvojka, tedy že celou hru budete shromažďovat tým (tady spíš shromažďovat spojence) a potom, jako ve dvojce, přijde finální mise, tady tedy obrana země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Nic jako multiplatformní pravidlo pro hry zde už dááávno neplatí, takže téma se hrou může být ve všech sekcích pro platformy, na které vyjde... V tom pripade beru zpet a zakladam ME3 tema v xbox sekci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 http://www.hrej.cz/novinky/2010/12/16/ps3-mass-effect-2-vyuzije-engine-z-trojky-23632/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 2Kuki: Taky jsem četl, úžasná zpráva. Údajně hra vypadá lépe v cutscénách na PS3 jak na Xboxu. Osobně by mi stačilo, kdyby to vypadalo tak dobře jako na Xku. Ale docela se o to bojím. Nebo jsem jenom já komu je divný, že je měsíc před vidáním a ještě jsme ze hry prakticky nic neviděli. Ano hra už vyšla dávno a bude to jenom port, ale stejně chtěl bych vidět jak to bude vypadat na vlastní oči a nějaký gameplay trailer už by vyhodit mohli. Každopádně zatím pro mě jednoznačná zelená pro koupi, jen bych chtěl vidět jak to na naší mašince běhá : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Akorát mě ser. že to není v češtině protože jinak je to úžasný,hrajů ji na PC mám zatím nahráno 16hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Njn, v dnesni dobe se tak nejak uz pocita, ze umis anglicky, obvzlast kdyz se paric :) A zrovna u ME je to dulezita, protoze ta hra je hodne o rozhovorech a je nehorazne ukecana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Přiznám se, že nějak extra češtiny ve hrách nevyžaduji. Ano je to rozhodně plus a pohodlí, ale nevěřím, že by se to sony vyplatilo překládat. Nejlepší by bylo to řešit pomocí DLC. Chceš CZ titulky, ok zaplať si za ně a nemuselo by to zdržovat vydání hry samotné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 To by mi nevadilo dát třeba 150,- za titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Co řikáte na collectorku? Mě teda trošku zklamala, ale pokud nevydaj v třeba v UK něco lepšího tak do ní du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Je to tu mrtvý tak to aspoň trochu ožvim zatim vydanýmy trailery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 dvojku jsem si projel dvakrát na pc, fantastická hra, 3 pojedu zase na pc kvůli mým uloženým rozhodnutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Nejvíc důležitých rozhodnutí bude zřejmě z jedničky, což mě trochu štve protože si ten save z PC do PS3 importovat nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 To me zas savy z jednicky a nasledne dvojky zustaly na starem xboxu, takze to musim nahrat znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Doufám že se mi Rachni konečně odvděčí že sem je nechal žít svině jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Co chcete kooperativní mód v ME? Já teda ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.