deepthroat1468623923 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 Obrovská dávká nových videí, páni tohle bude nejdelší měsíc v mym životě Citovat
RocketBG Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 I když bych si to rád zahrál s trofeji, tuto hru budu radši hrát na PC. Chci prostě mít i save od jedničky, ne jenom z dvojky. Těším se jak malý parchant, který chce přijít o své panictví lol. Vážně, tato hra má jeden z nejepičtějších příběhu VŮBEC v celé herní historii! Ta návaznost mezi díly mě ohromila už v ME2, kdy jsem se jenom pořád smál a šeptal: "Jo, jo, to jsem kdysi v ME1 udělal!" Těším se i na staré dobré hlasy Jokera, Male Sheparda, Garruse a dalších (nechci plnou lokalizaci, v češtině by to prostě nebylo ono)! Co se ale týče onlinu, s tím si ještě nejsem jistý. Může to být hodně nudný a celkem mě štve, že abyste dosáhli nejlepšího endingu, tak byste měli hrát i ten online... (četl jsem to někde, nevím jestli to byl důvěryhodný zdroj) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 PC verze bude mít češtinu, já bych to teda v češtině hrát nechtěl, ale proti gustu :) http://www.eurogamer.cz/articles/mass-effect-3-v-cestine-neskutecne-se-stane-realitou aa uz aby bylo aspon to demo :( a ten multiplayer podle videi vypada perfektne a doufam za kazda rasa bude mit urcite vyhody pro urcite povolani Jojo já se těšim na Turian Sentinela a Quarian Engineera, co vy? :) Co se ale týče onlinu, s tím si ještě nejsem jistý. Může to být hodně nudný a celkem mě štve, že abyste dosáhli nejlepšího endingu, tak byste měli hrát i ten online... (četl jsem to někde, nevím jestli to byl důvěryhodný zdroj) Bylo myslim už potrvzeno že nemusíš hrát coop abys dosáhnul "nejlepšího" konce Citovat
seth123 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 asari biotic nebo krogan biotic jestli ty videa jsou z gameplay tak melee utoky vypadaji perfektne a hodne efektne a je skoda ze to pobezi jen v 720p :( Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 FemShep trailer Hrajete někdo za FemShep? Já snad ve všech RPG kde to jde za holku hraju ale v Mass Effectu kupodivu ne, ale druhej playtrough si většinou dám za pořádně renegade Shepardku :) Citovat
RocketBG Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 Femshep? Ne díky, nejen že v ME vypadají hrozně oproti třeba Mirandě a dalším ženám ve hře, ale ten hlas je strašně divný a pořád ve mně probouzí touhu té Femshepce říct "Běž si do své kuchyně a nemel!:D" rofl Ale asi to udělám stejně jako deepthroat, před releasem si nejspíš ještě zahraju dva ME ještě jednou, abych si vytvořil protějšek svému "perfektnímu" savu. Femshep, jiné romance, zabiju asi Wrexe, a nechám přežít jenom sebe v Suicide Mission :D Abych pak viděl, jak se to všechno odehraje v ME3 :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 Femshep? Ne díky, nejen že v ME vypadají hrozně oproti třeba Mirandě a dalším ženám ve hře, ale ten hlas je strašně divný a pořád ve mně probouzí touhu té Femshepce říct "Běž si do své kuchyně a nemel!:D" roflAle asi to udělám stejně jako deepthroat, před releasem si nejspíš ještě zahraju dva ME ještě jednou, abych si vytvořil protějšek svému "perfektnímu" savu. Femshep, jiné romance, zabiju asi Wrexe, a nechám přežít jenom sebe v Suicide Mission :D Abych pak viděl, jak se to všechno odehraje v ME3 :D Prave meli FemShep vymodelovat podle realnyho cloveka jak MaleShep, trochu sem doufal ze jak ted udelali tu anketu jak ma vypadat ve trojce tak to bude lepsi, nicmene vypadat porad stejne hrozne Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2012 Dojmy z rozehrání na Eurogameru http://www.eurogamer.cz/articles/mass-effect-3-dojmy-z-rozehrani-plne-verze Citovat
seth123 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2012 no celkem mne to video sklamalo :cry:toz snad tam ta miranda bude:wohow: Citovat
Prott Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2012 no celkem mne to video sklamalo :cry:toz snad tam ta miranda bude:wohow: Bude - je vidět v traileru. :) Citovat
seth123 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 ta kočka co tam je, je ashley wiliams. Demo je perfektní, každá abilita ma v poslednich 3 levelech vzdy na vyber ze 2 moznosti, souboje jsou tuzsi oproti ME2, hp bar je podobny jako v Transformer: war for cybertron, kdy pokud vam ubudere cast policka tak se zregeneruje cele pokud ubere cele uz se samo nezregeneruje, co do grafiky je urcite ME3 na ps3 peknejsi, co se tyce audia tak to je hruza mozna je to demem ale je to strasne potichu a hudba byla v predchozich dilech lepsi bohuzel na MP si musim pockat :( do 17 Citovat
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Taky mi to prislo hodne tiche, to snad bude demem, ovsem s hudbou uz nikdo nic nezmuze, bude se mi styskat po starych dobrych tonech s prvnich dvou ME.... Citovat
seth123 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 jeste biotic ma 2 melee utoky jeden klasicky klepne nepritele pazbou po lebeni a druhy charge kdy tam lupsne taku biotickou vlnu ale jsou celkem nepouzitelny :( nez k nekomu dojdete ze ho trebas i odhodite tak ee :D cichate kyticky nez se k nemu dobelhate a zbrane hodne kopou velice rychle se ztraci cil jinak jeste jsem si vsiml toho ze kdyz nemate stit a nekdo do vas streli tak vas to zastavi Citovat
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Kazdy ma dva melee utoky, light a heavy a podle me se celkem podarilo uzpusobit souboje vic na telo, v predchozich ME jsem melee nikdy nepouzival, tady jsem to delal v jednom use, nejde samozrejme vbehnout mezi hloucek nepratel a pomlatit je, ale kdyz se clovek chytre hybe a zvoli dobrou taktiku, je to velmi dobre pouzitelne.....ale mozna ze me mluvi vanguard, kde to zastoupeni melee utoku bude asi nejvetsi :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Nene největší bude u Infiltrátora :D Citovat
DeSmond Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Ok, ja se v tech tridach zas tak moc nevyznam :) Od jednicky hraju za vanguarda a jsem spokojenej......a prisel mi nejvic jako "bojovnik na blizko".... Citovat
spoock Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Jak tady píšete, tak zvuk trochu blbne, grafika je o dost hezčí, ale ten framerate je hrůza, viděl jsem ukázky z X360 verze a ta je o dost plynulejší, ta špatná optimalizace nových her na PS3 mi začíná dost vadit :( Gameplay mi přišel dost nezvyklý, ale věřím, že se to poddá, zvuky zbraní jsou o dost lepší, než v předchozích dílech, ale měli zachovat stejné samply, takhle to působí jako pěst na oko, když stejná zbraň zní jinak. Animace Sheparda je na dnešní poměry dost hnusná a těžkopádná, Bioware by mělo něco udělat s animačním enginem, tedy pro další díly ME. Celkové dojmy z dema: SP 2/5, MP 3/5 (i když mě nezajímá, byl o dost lepší, než celá ukázka ze singlu a netrhalo se to :D) - hodnocení je vázáno na technickou stránku a hratelnost Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 Mě se to netrhalo, jedinej problém kterej bil do očí byly některý textury. A hudební doprovod. Citovat
spoock Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2012 je to spíš o vjemu, snížený framerate oproti jiným verzím, není to prostě stejně plynulé jako v ME2 na PS3 Citovat
seth123 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 toho nizsiho fps jsem si nejak nevsiml a ani by mi to nevadilo, serie ME nikdy nebyla o grafice ale o pribehu jak se vám libi to rozdeleni do tech 3 modu Citovat
spoock Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 ty tři módy mi nedávají příliš smysl, hrál jsem to stejně na Role Play a na posledního bosse jsem si jako srabík snížil obtížnost na Casual Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 Ten story mode ještě docela smysl má, ale action mode naprosto nechápu Citovat
spoock Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 taky si myslím, že action mód dělá z lidí tupá hovada, Bioware má celkem zvláštní politiku, stejně třeba jako, že na PC nepodprojí gamepad ... wtf? Citovat
DeSmond Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 Tak me to rozdeleni na mody prijde sympaticke, verim, ze to nekdo chce hrat jen jako predem nalajnovanou strilecku....... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 Podle mě by si někdo takovej měl koupit třeba Gearsy a Mass Effect až třeba vyroste Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.