headhot Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 Podle mě by si někdo takovej měl koupit třeba Gearsy a Mass Effect až třeba vyroste tak dnesni doba je tak uspechana,ze vetsina hracu chce hru dokoncit jeste v ten den, pribeh uz nikoho nezajima. U MS je to fakt skoda,snad takovy trend nebudu treba u risen:) Citovat
th0ca Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 tak dnesni doba je tak uspechana,ze vetsina hracu chce hru dokoncit jeste v ten den, pribeh uz nikoho nezajima. obcas mam pocit, ze tenhle nazor maji spis jen vydavatele a vyrobci her... Ze pravda je prave opacna. Citovat
seth123 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 th0co myslim ze nemas pravdu oni vydavaji hry pro decka ne pro 20+ Citovat
th0ca Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 tak lezu na spatny fora, protoze vsude kde sem aktivni, tak kazdej pise po dohrani nejaky hry, jak je hra kratka, ze hru dohral a nepotreboval pomalu ani na wc... atp. Hehe . Citovat
DeSmond Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 Podle mě by si někdo takovej měl koupit třeba Gearsy a Mass Effect až třeba vyroste Nevim co vam vadi, stejne si to kazdej kdo ma rad ME zahraje na Role-playing, to ze je tam ta moznost navic, muze jen prilakat potencialni hrace, nikomu to neublizuje, jen to naopak muze rozsirit hracskou zakladnu serie, podle me celkem chytre zvoleny feature.... Citovat
seth123 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 hele ja si taky raci zahraju hru s pribehem ktera ma gameplay aspon 40-50 hodin, treba v tomto se mi ffxiii strane libil po 50 hodinach hrani opustis tutorial teprve :D treba mne strasne sere co udelal bliz z wowka z perfektni nolife hry klikacku na hrani jednou za tyden Citovat
spoock Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 zjednodušování možností a automatizace vede k ♥♥♥♥♥izaci hráče, toť můj názor, pokud se ukáže, že hráči dost hráli akční mód, tak se to může projevit i do budoucna v sérii zkoušel jsem demo PC verze a musím říct, že mě o dost více bavilo, dokonce to víc navozuje atmosféru jedničky co se pohybu a ovládání týče, o plynulosti a grafice v 1080p ani nemluvím Citovat
DeSmond Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2012 zjednodušování možností a automatizace vede k ♥♥♥♥♥izaci hráče, toť můj názor, pokud se ukáže, že hráči dost hráli akční mód, tak se to může projevit i do budoucna v sérii zkoušel jsem demo PC verze a musím říct, že mě o dost více bavilo, dokonce to víc navozuje atmosféru jedničky co se pohybu a ovládání týče, o plynulosti a grafice v 1080p ani nemluvím Myslim si ze zastoupeni akcniho modu bude ve vysledku minimalni, pro me je mass effect predevsim o rozhovorech a moznosti volby a verim ze kazdy, kdo hral predchozi dily bude hrat "RPG" variantu.... Jinak z dema je citit navrat k jednicce, za coz jsem dost rad..... Citovat
seth123 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 tak MP mne celkem natchnul jen kdyby nebyl tak nevyvazeny jakmile jsou ve hre 2 tak hra stale bezi pro 4 coz pri specialnich misich je vrazedne Citovat
MIRKOOOO Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Tak som si stiahol demo a musim povedat ze ma to velmi sklamalo, spustim hru a co nevidim, vsetko strasne seka aj tie hlupe cut-sceny, v hre to bolo lepsie ale akonahle som sa pozrel na oblohu tak pokles minimalne o 5 FPS, hratelnost strasna, typek stale so zbranou mieri aj ked nechapem naco, jeho nohy chodia po roznych povrchoch ako po rovine, voda je urobena hrozne ani na nej nevidno ziadnu odozvu ked do nej strelim(asi nikdy nevideli hru killzone3 kde bola voda urobena perfektne), pripada mi to ako nejaka nedorobena BETA, po prvej casti dema som to vymazal a uz to nechcem vidiet, nechapem naco tam davaju pekne textury a detaily (okrem vody) ked to nevie pekne ps3 rozbehnut, ako keby nemohli znizit nastavenia grafiky..mozno by som si to aj kupil...fuj Citovat
MartinCZ80 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 To Mirkoo by mě zajímalo co se ti na té hře sekalo já ji hrál na pc i xboxu/ps3 a v naprostém pořadku ani jedno škubnutí takže chyba musí bejt utebe Citovat
eagle88 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 ja taky uplne bez problemů a to jsem to skoušel na 2 konzolich Citovat
MartinCZ80 Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Přesně otestováno na všem kde to vyšlo a ok jedině že to hral na notasu tak bych se tomu možná nedivyl Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Take Earth Back -> epic http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vs7kix6_8Ks Už aby tu byl launch trailer Citovat
seth123 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 spis nez trailer tak at je 9.3 :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 spis nez trailer tak at je 9.3 :)[/quoteJá sa na launch trailer těšim, Mass Effect je má úžasný doufám že u trojky to nebude jinak Citovat
S4m0s Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Je fakt že snad u žádný hry sem nebyl nikdy tak napjatej a potěšenej trailerem jako u ME :)) Citovat
seth123 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 to video je pekny ale raci hru :p Citovat
DeSmond Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 spis nez trailer tak at je 9.3 :)[/quote Já sa na launch trailer těšim, Mass Effect je má úžasný doufám že u trojky to nebude jinak Nekde jsem cetl, ze take earth back je me3 launch trailer :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Nekde jsem cetl, ze take earth back je me3 launch trailer :) No to si děláš prd.el ne :D Já doufám že ne, ME2 měl taky CGI trailer před launch trailerem Citovat
DeSmond Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Tak koukam, ze jsemto cetl na zingu, tak nevim co je na tom pravdy :) Ale taky mi to prislo divny :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Na EG.net taky píšou že je to launch trailer. Ale mě se to nezdá, na jedničku i dvojku vyšel asi dva dni předvydánim a byl to ingame. Snad to je jen cinematic. Jestli ne tak sem nasranej a rušim preorder! :) Citovat
DeSmond Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 K tomu me nic nedonuti :D Uz se tesim jak hru tak i na limitku......ikdyz je z tech "chudsich".... Citovat
rockyzz Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Tak jsem se včera rozhodl že si kvůli kámošovi, tedy aby jsme spolu hráli coop, koupím, rovnou jsem zamířil na xzone pro sběratelku (na web) a co vidím, 2199,-? Ono jim snad úplně šiblo, jediný co tam je navíc je pár ingame bonusů, steelbook + artbook, to mě dost naštvalo aby řekl pravdu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.