seth123 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2012 to vydrzis mit doma krabicku ME3 nerozbalit to a nehrat? .) smekam :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2012 No vzhledem k tomu ze jeste asi budu dohravat ME2 tak to vydrzim :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Recenze na EG.net, 10/10 http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-06-mass-effect-3-review Dneska odpoledne i na českym EG Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Lol, ted jsem to psal do xbox sekce :) Zatim peknych 93 na metacriticu, u nas mam pocit padne embargo v 18:00.... To se dockame minimalne recenze na ceskem Eurogameru a na Zingu.... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Jojo ale co sem tak čet tak všechny recenze co mu dali 9 si vesměs stěžovaly pouze na technický zpracování Citovat
headhot Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 i kdyby byla recenze 5/10,tak to stejne vsichni budem zitra hrat:) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 No ja se jdu teprve vrhnout na vsechny ty recenze, alespon se dnes v praci nebudu nudit :) Trosku me prekvapuje to mnozstvi osmicek na to kolik zatim vyslo recenzi, snad to bude uz jen stoupat, co jsem na metacriticu tak prolitl, nekde i kritizovali konec, ale byl to vynatek, takze tezko rict v jakem kontextu ;) Citovat
headhot Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 no hlavne u teto hry bude problem,ze kazdy recenzent bude hrat trosku neco jineho, kvuli save z minulych dilum nebo jejich absenci Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Tak urcite, ale zazitky to budou asi stejne silne.....ale stejne co recenzent, to jiny nazor, tak to proste chodi, takze to je ve vysledku jedno.... No jsem zajimavy jak tezke bude zachranit galaxii....jestli to bude tak "tezke" jako uspesne zdolat zaverecnou misi v ME2 bez jedineho padleho :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 desmonde jestli hrajes ME2 tak si to savuj na disk zepry ma xbox verze ME3 problem s nacitanim save ME2 z cloudu Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Jo to vim, uz jsem to postoval do xbox sekce ;) No doufam ze jsem ukladal na disk, nevidim ani duvod, proc bych ukladal na cloud, kazdopadne ted uz bych s tim stejne nic neudelal, jakmile si dal prvni save na cloud, budes mit smulu....kdybych to nahodou blahove udelal asi se odstrelim :D Ale v bioware to snad brzo spravi, po treti se mi to uz hrat nechce, respektive ne, kdyz se mi bude doma valet ME3 :D A kdyz jsme u tech problemu v recenzi na ign.com psali, ze zas meli obcas v ps3 verzi problem s propadavanim sheparda do okolniho prostredi, dky pomohl jen restart :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 tak to raci nemoznost nahrani save :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 To se stejne bude tykat jen par lidi podle me (verim ze vetsina lidi ME2 dohrala nez se tahle sluzba vubec nabizela) a doufam ze to BioWare co nejdriv vyresi... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 To se stejne bude tykat jen par lidi podle me (verim ze vetsina lidi ME2 dohrala nez se tahle sluzba vubec nabizela) a doufam ze to BioWare co nejdriv vyresi... Prý je problém i když si měnil xbox nebo použil nedefaultní xicht To propadávání a zasekávání Sheparda se mi dělo i v ME2, hlavně v DLCčkách Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Jj, cetl jsem... No tak to je asi fakt jen zalezitost PS3, me se tohle ani v jednom z ME za tech x nahranych hodin nestalo ani jednou :D Citovat
eagle88 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 tak zitra je to doma.tad dorazil mail o odeslání a od čtvrtka beru dovolenou:) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 http://www.eurogamer.cz/articles/multiplayer-ma-v-mass-effect-3-vetsi-vahu-nez-se-cekalo :shock: Citovat
headhot Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 http://www.eurogamer.cz/articles/multiplayer-ma-v-mass-effect-3-vetsi-vahu-nez-se-cekalo :shock: no je to docela ♥♥♥♥♥ co pisou,ale pocitam,ze vetsina z nas ma net a snad ty bonusy zdarma budou stacit z CE Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Vono to zas tak horký jak tam píšou neni, můžeš udělat 100% i bez MP ale musíš udělat úplně každou blbost co ve hře je :) Ale já si nestěžuju na MP se těšim, v demu mě bavil Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Presne toho jsem se bal!!! Stupidita. To ze mi do hry, ktera vzdycky byla o SP a ani jinak bych to nechtel, pridaji MP navic bych pochopil, kdyby to byl doplnek, ale nutit me to hrat, aby cela ta saga, ktere jsem venoval hodne casu skoncila dobre? Jdete doprdele Bioware :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 ale prosimte je to recenze, nazor cloveka az budes mit hru muzes nadavat Citovat
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 Co to s tim ma spolecneho, to je holy fakt, recenzovani na to vubec nema vliv :) Citovat
spoock Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 to s tím MP je spíš hlavně o tom, že né každý má skill na MP, podle mého to v nějakém následujícím patchi upraví, aby lidi nevřískali, ale upřímně ... stálo jim to za to, jen aby nalákaly hráče do MP? Říká se, že špatná reklama je taky reklama, ale za jakou cenu? Citovat
seth123 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 ted jsem četl recenzi na eurogamer a recenzent rika presny opak jak ten druhy ten na MP nadava a ten ho chvali jako dobry doplnek :) tak a vyber si osobne se mi MP strasne libil a na gold obtiznost to ma ty pravy koule :D ono potkat 6 atlasu neni prdel Citovat
th0ca Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2012 yop, MP cast je solidne chytlava, az sem se divil... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.