seth123 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 http://www.zavvi.com/games/games-accessories/calibur11-mass-effect-3-ps3-vault/10594229.html tak co kdo si to bude objednávat :D Citovat
eagle88 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 tak jestli bude chtit dat někdo pak multiplayer tak si mně můžete přidat epicvictory666.zrovna jdu na poštu Citovat
Max96 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Hej ale ty konce sou celkem hnusne. Nebo se snad nekomu z vas nejaky konec libil ? :D Citovat
eagle88 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 myslím že ještě nikdo z nás který mají legální kopii :) ty konce ještě neviděl.tak nejsíš blbej dotaz:roll: Citovat
seth123 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Hej ale ty konce sou celkem hnusne. Nebo se snad nekomu z vas nejaky konec libil ? :D jestli i vis konce tak je prosim pis do spoilu Citovat
MIRKOOOO Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 tak je to pravda co som vravel davnejsie, ze mi to seka a vy ste vraveli ze ten problem je len mna ... http://www.eurogamer.cz/articles/mass-effect-3-bezi-nejpomaleji-na-ps3 Citovat
th0ca Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 jj ja sam sem tu cetl, ze se to neseka, pak sem hral demo a jako hruza... jak to framerate padalo i pri beznych cut scenach, a to sedim jen 2 metry od TV :o Citovat
DeSmond Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Na xboxu naprosta pohoda, zadne sekani a grafika vypada lip nez v demu... Citovat
headhot Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 no nevydrzel jsem to a hraji to na pc a naprosta lahoda, bez lagu,ale z bugy:) Koukam,ze to dopadne asi jako u skyrim, desitky patchu:( Citovat
Max96 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Pozor pisu spoilery! V tomto spoilu najdete konce me3! Nectete to pokud si nechcete zkazit hrani! Co vim, tak jsou 3 konce. Jeden je zabiti reaperu, druhy je jejich ovladnuti a treti bohuzel nevim, je to neco mezi obema. Kazdopadne, pri vsech Shepard zemre a jsou znicene Mass Relays Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Max když už to sem dáváš dejto do tagu prosím, málem sem to přečet Citovat
seth123 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 jsem kurevsky nasrany mam mrtviho wrexe :( bude tam aspon grunt? Citovat
spoock Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 mrtvého Wrexe nahradili Wreavem jelikož PS3 demo stálo za prd, koupil jsem si to na PCčko a jsem spokojen :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 ano ale bylo to demo plna verze je na tom jinak :) a su nasrany taky ze je mrtva kralovna rachni :( coz podle artbooku je hlavni rozhodnuti z ME1 ktere se promitne v ME3 edit: asi jsu divnej ale ja fakt zadnej pokles framerate nevidim kluci a děvčata :) nevim proč ale tak jsem se dival na youtube na unboxing ps3 CE edice no nevim jak vi ale mne dosla uplne jina jak maji na youtube, jako obsahem stejna ale ta krapicka je peknejsi :) Citovat
eagle88 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 ja osobne taky pokles frame pocas hry nezaznamenal,jenom pocas cutsene.oproti skyrimu kterej sem skoro vubec nemohl hrat jde tohle uplne plynule.a collectorku mam taky jinou nez na videu z youtube. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 O padajicim frameratu u PS3.... http://www.eurogamer.cz/articles/mass-effect-3-bezi-nejpomaleji-na-ps3 Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 S frameratem problémy nemam, stejně jako nikdo jinej koho sem se ptal. V cutscénách to občas klesne ale rozhodně ne pod 25FPS. Viděl bych to že je to stejná poplašná zpráva jako to že se "musí" hrát MP nebo že na X360 nejdou importovat savy - má s tim problém jen minorita hráčů... Citovat
headhot Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 co jsem se tak ptal kamosu,tak pokles framerate je u fat konzoli,u slim nikdo pokud mu to nepisu zpravu poslednich 500 mb na hdd, co se da jednodusse vyresit. Dulezity je to,ze okolo 10 prijede PPL a konecne se budu moc o tom presvedcit:) Citovat
seth123 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 celkem mne nasral import charakteru a rozdeleni bodu, mi to dalo i 4 tier bez moznosti vyberu :( btw hrabe vam taky mechanika pri cutscenach? Nekde psali ze dlc je na disku no kdyby bylo na disku proc se pak stahuje z psn 600 MB soubor? :) jinak deepe strasne se ti divim ze se muzes hadat s lykanem na konzolistovi, je to ♥♥♥♥♥ nejvetsiho formatu ikdyž ma v některych pripadech pravdu Citovat
DeSmond Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 To DLC urcite neni na disku.... Citovat
headhot Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 DLC je pouze u PC verze, na xbox a ps3 neni Citovat
seth123 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 a tak 1. vetsi bug :D v combatu si nechodte ke stolecku menit zbrane nejdou pak posbirat naboje a casem dojdou a hlasi to ze mate full ammo i kdyz mate 0 Citovat
DeSmond Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Koukam ze je to tu nejak prekvapive mrtve :D Zadne dojmy? Nebo jsou do toho vsichni tak zazrani? :D Ja se na to konecne v plne parade vrhnu az dnes :D Citovat
seth123 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 jake dojmi :D udelal jsem zemi a jsu ted na marsu a vic casu jsem vcera nemel :) jinak na te zemi na 26 lvl je to takove tezce lehke :) ale na marsu jsem uz aj chcipl Citovat
spoock Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 já to včera hrál 8 hodin nonstop a nehorázně mě to baví, jsem rád, že se vrátila i adventurní část, kde se prakticky nestřílí, ale jen kecá a kecá, to mi v akčně pojaté dvojce chybělo, navíc se mi líbí odkaz na knižní Grissomskou akademii pro biotiky, to mi udělalo ohromnou radost :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.