Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 508
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak, téměř na minutu přesně 50 hodin a dohráno. Co se týče toho konce no... upřímně si ani nedovedu představit jak by mohl bejt lepší. Rozhodně sem se svym koncem 100% spokojenej (téměř 7000 effective military strenght - předpokládám že sem měl ten "nejlepší" možný ending).

Ještě teď se mi klepou ruce. Du si to dát za Renegade FemShep :)

Odesláno

Nevím jak ti to mohlo vyjít na 50 hodin. Já jsem to dohrál na úplné maximum za necelých 30 hodin (bez MP). A to jsem udělal úplně všechno, projížděl jsem i ty zprávy od Shadow Brokera a tisíc krát jsem ztrácel čas tím, že jsem pořád chodil po Normandii a Citadeli kontrolovat, jestli někdo náhodou neříká něco nového. Obtížnost též Normal.

S koncem jsem zklamaný jako i většina lidí. Věnoval jsem se celé sérii asi přes 200 hodin vcelku, když k tomu započteme i všechny hodiny, které jsem strávil čtením různých článku na masseffect.wikia.com a různých oficiálních komiksů. Všechna rozhodnutí z ME1 a ME2 se sice odehrávala v ME3, ale pouze v průběhu hry - ne na endingu. Ani rozhodnutí v ME3 se nepodílely na endingu! Tohle mě nasralo nejvíc ze všeho! Chtěl jsem vidět, jak všechny ty strany, které jsem v průběhu hry přemlouval, aby Zemi pomohli, bojovali s Reapery! Chtěl jsem vidět v akci svůj tým!

Absolutně žádný dopad na konec. Doufám, že ta teorie s idoctrinací je pravdivá...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu