DeSmond Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 Vsak verim, ze porad prekvapi :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 hele kde najdu ten rozšířenej soundtrack a avatary k CE edici použil jsem oba kody ale nejak to nemozu dohledat :), dřív nebyl čas se o takove veci zajimnat proto to pisu az ted :D Citovat
headhot Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 ja si vsechno stahnul na bioware strankach, jak jsem zadal collectors code,tak se mi to projevilo na mem profilu, co mam spojeny s bioware,ea a origin Citovat
seth123 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 díky moc ale furt to neřesi ty Bonus avatar and more :D Citovat
KoLi1468625918 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 netykaj se avatari jen kolektorky u x360? nebo na ps3 koukni v nastaveni uctu na avatary jestli tam neco neni Citovat
DeSmond Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 Ani u xbox CE jsem to nenasel :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 netykaj se avatari jen kolektorky u x360? nebo na ps3 koukni v nastaveni uctu na avatary jestli tam neco neni hele :) v avatarech jsem nic nenasel zkusil jsem aj znovu stahnout CE pack a nic :( btw rozjsem jsem femshep no zlatej chlap nevim mozna je to o zvyku ale je to taka rachotinka a ten jeji dabing :( no nic moc ale vanguard WOW Citovat
headhot Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 tak avatars najdes na svem profilu bioware a lze pouze pouzit tam Citovat
DeSmond Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 hele :) v avatarech jsem nic nenasel zkusil jsem aj znovu stahnout CE pack a nic :(btw rozjsem jsem femshep no zlatej chlap nevim mozna je to o zvyku ale je to taka rachotinka a ten jeji dabing :( no nic moc ale vanguard WOW ¨Jsou tam zas ty "chlapsky" animace? :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 femshep se hybe jak chlap, při chuzi nekroti zadkem ale divne mava s rukama ze strany na stranu, ashley je svalovec oproti ni a je celkem prdel když femshep naklepe prdel Jamesovi :D připadami to že ji tam přidali jen z duvodu toho at feministky neřvou proč může jen muž zachranit galaxii jr takova odbita celkem 1. pokles fps ktereho jsem si všiml :D ale trvalo to musel jsem dat biotik charge do singularity a jeste pritom davat heavy meele :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 A to si vem, ze na ni jeste zapracovali, v minulich dilech byla vylozene do poctu, ted je i na coveru :D Too many effects :) Jinak rofl, amazon a origin prej vraci penezi za spatny konec hry :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Chvilku jsem to hral a moc me to nebralo, navic se to da me3 propojit myslim jen pres origin na kompu :) Citovat
seth123 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2012 Dneska jsem v mp dostal krogana sentinela, zabavnější char tam snad ani neni Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Já mam nejradši Salarian Infiltratora, Turi Sentinel taky neni špatnej Mimochodem dal by někdo MP? Ideálně s headsetem? Citovat
DarkDefender Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Takže, jelikož mam na svém normál účtu ještě ban (rockyzz) tak jsem to nevydržel a vytvořil jsem si účet abych napsal co já si o hře myslím, takže - hra dohrána asi tak za 20 hodin (týden z5) s pár side misema a scanováním planet, celkem 4200 EMS, anderson zachráněn a vybrána destroy možnost => PERFECT ENDING, k tomu endingu, souhlasím že to není špička ale nevím co proti to mu všichni mají, mě přišel vcelku dost dobrej. Co se týče celkově SP kampaně, tak mě ohromila, bavila mě mnohem víc než předchozí dva díly (ty byli taky skvělé samozřejmě) a hlavně se mi líbilo jak velké možnosti jste mohli uskutečnit, např. vyléčit či sabotovat Genophage, nebo vybrat si mezi Quarianama a Gethama a tak podobně. Co se týče vybírání možností a reputace tak "jedu" na Paragon. K tomu multiplayeru, no čekal jsem o něco víc, ale i tak jsem za něj rád, zatím jsem koupil něco kolem 10 spectre packů -> dostal jsem ultra-rare M-77 Paladin, 2x dosáhl level 20 a stále je to zábava a na gold dost slušný výzva. Mezi moje neojblíbenější postavy, z kterýma jsem tedy dosáhl ten level 20 patří: Battlefield 3 Soldier a Quarian Infiltrator který je opravdu super, ačkoliv je jen uncommon, narozdíl od Salariana. Ostatní classy jsem ani moc nezkoušel ale Infiltratora jsem zbožnoval jako classu už od Mass Effect 2, takže myslím že pro mě tam nic lepšího nebude. Ještě zpět k těm zbraním, podle mě je zatím nejlepší právě ten M-77 Paladin a Geth Plasma Shotgun který má vcelku velkou zásobu na to jak je to "ultra-silná" zbran. Co se týče map tak jsou skvělé, akorát nevím proč ale přijdou mi všechny nějak hrozně malé. Momentálně v MP šetřim peníze na Spectre packy jelikož hrozně chci získat Black Widow pokud se vážně poštěstí nebo alespon normální verzi M-98 Widow nebo jak se vlastně jmenuje. Navíc ted už jedu 2nd Playthrought na Insane a už mi zbývá jen 10 ajchů (8 bez DLC). Pokud tu někdo má Mass Effect 3 na X360 tak hrozně rád zahraju MP, jelikož nechci dělat úplně všechny mise v SP na insane (nyní něco kolem levelu 50), ale jen hlavní story-line (priority missions) tak chci udělat všechny MP mapy na gold = ajch Unwavering. Moje GT: xX forEV3R Xx Takže shrnutí Multiplayer: 7/10 Singleplayer: 9/10 Moje celkové hodnocení ke hře: 8/10 Už se těším až vyjdou další DLC, ted se chystám i na onen From Ashes, snad bude stát za to. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Já taky v MP nejradši infiltrátora, konkrétně Salariana. Kombo tactical cloak + doplnění shieldů energy drainem + následný útok sniperkou/omnibladem je super. Widow mam (tu základní), ale mnohem radši používám M-29 Incisor nebo takovou tu turianskou semi-auto sniperku. Turi Sentinel taky neni špatnej, beru si jen lehoučkou M-8 a pak spamuju warpy a overloady. Teď sem si odemknul Korgan Solidery, schopnosti má docela zajímavý tak uvidim. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Takže, jelikož mam na svém normál účtu ještě ban (rockyzz) tak jsem to nevydržel a vytvořil jsem si účet abych napsal co já si o hře myslím, takže - hra dohrána asi tak za 20 hodin (týden z5) s pár side misema a scanováním planet, celkem 4200 EMS, anderson zachráněn a vybrána destroy možnost => PERFECT ENDING, k tomu endingu, souhlasím že to není špička ale nevím co proti to mu všichni mají, mě přišel vcelku dost dobrej. Co se týče celkově SP kampaně, tak mě ohromila, bavila mě mnohem víc než předchozí dva díly (ty byli taky skvělé samozřejmě) a hlavně se mi líbilo jak velké možnosti jste mohli uskutečnit, např. vyléčit či sabotovat Genophage, nebo vybrat si mezi Quarianama a Gethama a tak podobně. Co se týče vybírání možností a reputace tak "jedu" na Paragon.K tomu multiplayeru, no čekal jsem o něco víc, ale i tak jsem za něj rád, zatím jsem koupil něco kolem 10 spectre packů -> dostal jsem ultra-rare M-77 Paladin, 2x dosáhl level 20 a stále je to zábava a na gold dost slušný výzva. Mezi moje neojblíbenější postavy, z kterýma jsem tedy dosáhl ten level 20 patří: Battlefield 3 Soldier a Quarian Infiltrator který je opravdu super, ačkoliv je jen uncommon, narozdíl od Salariana. Ostatní classy jsem ani moc nezkoušel ale Infiltratora jsem zbožnoval jako classu už od Mass Effect 2, takže myslím že pro mě tam nic lepšího nebude. Ještě zpět k těm zbraním, podle mě je zatím nejlepší právě ten M-77 Paladin a Geth Plasma Shotgun který má vcelku velkou zásobu na to jak je to "ultra-silná" zbran. Co se týče map tak jsou skvělé, akorát nevím proč ale přijdou mi všechny nějak hrozně malé. Momentálně v MP šetřim peníze na Spectre packy jelikož hrozně chci získat Black Widow pokud se vážně poštěstí nebo alespon normální verzi M-98 Widow nebo jak se vlastně jmenuje. Navíc ted už jedu 2nd Playthrought na Insane a už mi zbývá jen 10 ajchů (8 bez DLC). Pokud tu někdo má Mass Effect 3 na X360 tak hrozně rád zahraju MP, jelikož nechci dělat úplně všechny mise v SP na insane (nyní něco kolem levelu 50), ale jen hlavní story-line (priority missions) tak chci udělat všechny MP mapy na gold = ajch Unwavering. Moje GT: xX forEV3R Xx Takže shrnutí Multiplayer: 7/10 Singleplayer: 9/10 Moje celkové hodnocení ke hře: 8/10 Už se těším až vyjdou další DLC, ted se chystám i na onen From Ashes, snad bude stát za to. Spoiler Alert!!! Jinak zalozit si novy ucet po bannu je pokud vim proti pravidlum fora...... Jinak gratulace za 20 hodin, tos to vazne proletl hodne rychle, pokud vim tak je to vicemene takova ta "dolni hranice" DLC From Ashes je podle me celkove zbytecne kupovat natoz pak po dohrani hry.... Jinak hezke ze sis jako xboxar nedal tu praci a nehodil do xbox sekce ;) Citovat
DarkDefender Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Já taky v MP nejradši infiltrátora, konkrétně Salariana. Kombo tactical cloak + doplnění shieldů energy drainem + následný útok sniperkou/omnibladem je super. Widow mam (tu základní), ale mnohem radši používám M-29 Incisor nebo takovou tu turianskou semi-auto sniperku.Turi Sentinel taky neni špatnej, beru si jen lehoučkou M-8 a pak spamuju warpy a overloady. Teď sem si odemknul Korgan Solidery, schopnosti má docela zajímavý tak uvidim. Krogan Soldiera nebo nějakého rare Krogana, možná sentinel ted nevím jsem si taky včera odemkl, pak ho půjdu ještě zkusit, jinak DeSi prosimtě nehatuj, stejně xbox sekce her jsou o dost mrtvější jak tady takže tady to aspon uvidí víc lidí :D Těch 20 hodin bylo opravdu hop skok, spíš to bylo ale 22 hodin, ještě jsem totiž loadoval savy abych zjistil jestli je lepší mít na straně SPOILER!!!! Quariany nebo Gethy, protože PEACE možnost nebyla možná, ale jinak jsem vůbec ani trochu neumíral. Hrál jsem z klasickou postavou, Soldierem. K tomu DLC aneb že je to zbytečně, tak to možná i trochu souhlasim, ale stejně pak vyjdou další DLC, které si rozhodně hodlám koupit, takže bych rád začal právě s tím From Ashes. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Krogan Soldiera nebo nějakého rare Krogana, možná sentinel ted nevím jsem si taky včera odemkl, pak ho půjdu ještě zkusit, jinak DeSi prosimtě nehatuj, stejně xbox sekce her jsou o dost mrtvější jak tady takže tady to aspon uvidí víc lidí :D Těch 20 hodin bylo opravdu hop skok, spíš to bylo ale 22 hodin, ještě jsem totiž loadoval savy abych zjistil jestli je lepší mít na straně SPOILER!!!! Quariany nebo Gethy, protože PEACE možnost nebyla možná, ale jinak jsem vůbec ani trochu neumíral. Hrál jsem z klasickou postavou, Soldierem. Nehatuju, jen rikam ze zrovna ty bys to jako xbox hrac mohl prdnout do xbox sekce......tam je to tema dokonce uz i vetsi a diskutuje se tam castejc (ikdyz posledni dobou mi to tu prijde mrtvy vsude), takze reci o tom ze to uvidi vic lidi jsou dost zcestny ;) Jinak jakozto celkem dlouhodoby clen fora bys mohl vedet jak oznacit spoiler, takhle si to clovek snadno precte a prece bys nechctel vsechny ty lidi pripravit o ty skvele a napinave moznosti volby ;) Jinak predpokladam ze s dvaceti hodinama si neplnil moc SQ, mas splnene vsechny ty pribehove SQ kde se potkas se starymi sm? Citovat
seth123 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Deepe no :) turiana sentinela jsem hral na tech armor + overload, warp jen 1 bod ale krogan sentinel je opravdu prdel :) nahodis tech armor na max protec(strasne dulezity) 40% + nahodis rage(dulezite hodit uz po druhem melee killu) no a na bronze das phantoma na 1 hit :D i drell adept je celkem dobry ale moc malo shield a hp M3-Predator :) nejlepší zbran malem jsem na to zapomnel pokud zapomenete udelat sq tu akademii tak se potkate z jackem v predposledni misi na te cerberus zakladne a zabijete ji Citovat
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 WTF? Kdes to vzal na youtube jsem to nenasel :) A prijde mi to dost nelogicke :) Citovat
seth123 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 ne na youtube ale stalo se mi to ve hre, citadelou jsem si zavrel q v akademii, desi myslis ze cerberus chce v grimsom akademi vyvrazdit vsechny? to by bylo nelogicke :) raci naverbuje nejelepsi lidske biotiky :) If the player does not complete the Grissom Academy: Emergency Evacuation mission in time (either completing three other major missions first or completing Priority: The Citadel II, whichever comes first), then Jack will appear as a Phantom in the mission Priority: Cerberus Headquarters. She is no different from any other Phantom, except in that she utters her trademark threats and taunts during the fight. http://masseffect.wikia.com/wiki/Phantom je to uplne dole :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 A když ve dvojce prodáte Legiona Cerberusu tak se s nim taky potkáte... ale už nebude tak přátelskej :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.