canava Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 tak to i záchrana princezny v super mario bros byla víc EPIC ! :D mass effect se mi líbí svojí tématikou ale to je tak všechno.. hrál jsem dvojku ale nedohrál jsem to, protože to byla nuda.. a tenhle konec to dokazuje :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Konec je výbornej, jen tam chybí klasickej boss, kterýho musíš ustřílet jako v jedničce nebo ve dvojce, což podle mě vůbec neni na škodu. Mass Effect je série který chce dát chvíli čas než tě začne bavit, pokud to překonáš tak se ti královsky odvděčí. Kam ses v tý dvojce dostal? Citovat
canava Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 no nějakou zdlouhavou bitku s bossem bych taky nechtěl.. ale to že ten boss vyleze z poza rohu, dvakrát tě sejme a nic se ti nestane a to ještě k tomu už jen tak tak chodíš.. a ty ho pak sundáš jednou střelou do hlavy je podle mě dost chabý... ale nevím co téhle scéně předcházelo, vypadá to že tam spadli s nějakou vesmírnou lodí nebo tak něco.. každopádně věřím že se ti hra líbila, není vyloženě špatná jen mi nepadla do oka což je škoda, mám rád hry s ufonama apod. :D Citovat
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Ja zjistil, ze mi vyhovuje, kdyz tam radsi neni zadny boss, nez kdyz to nejsou vylozene dobri bossove, nekteri hodne cpani nasilim..... Konec trojky me bavil..... Ale to video epic, velmi pobavilo :) Jinak doporucuju vsem gamesovsky special trilogie mass effect, celkem zajimave pobaveni nad celou serii, z mnoha uhlu :) A sem tam i nejaky dobry joke, jako ten s koncem a barvosleposti :D no nějakou zdlouhavou bitku s bossem bych taky nechtěl.. ale to že ten boss vyleze z poza rohu, dvakrát tě sejme a nic se ti nestane a to ještě k tomu už jen tak tak chodíš.. a ty ho pak sundáš jednou střelou do hlavy je podle mě dost chabý... ale nevím co téhle scéně předcházelo, vypadá to že tam spadli s nějakou vesmírnou lodí nebo tak něco.. každopádně věřím že se ti hra líbila, není vyloženě špatná jen mi nepadla do oka což je škoda, mám rád hry s ufonama apod. :D To video je prdel, zadny boss tam proste neni, tohle je vpodstate jen posledni zabity nepritel :) Citovat
canava Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 tak proč to neřeknete hned ! :D takže to co píšou v tom videu není pravda ?? co jsem pochytil tak tam psali cosi že od jedničky tě sere nějakej týpek a připravoval se na souboj s tebou a bla bla.. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Ne je to jen vtip, recese a docela povedené meme :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2012 Něco o Extended Cut DLC http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-11-mass-effect-3-extended-cut-adds-player-personalisation-to-endings Citovat
seth123 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2012 hmm 11.4 a dlc nikde :( svine ale na US store uz je Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2012 Já už ho mam asi půl hoďky stažený, hned sem dostal Justicar :) Ale radši bych Getha/Batariana Citovat
seth123 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2012 toz ja se dival tak pred 2 hodinama a nebylo jeste :( ani ME3 tam nebylo coz mi bylo nejaky divny a jaka je? .) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2012 Já biotiky moc nemusim, ale ta hlavní schopnost co Justicar má je výborná, přidává do hry taktickej týmovej prvek. Taková bublina která snižuje damage a zrychluje dobíjení shieldů. Hrál sem taky tu novou mapu na Menae a moc se mi líbí Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2012 "Analýza" konce ME3 http://www.eurogamer.cz/articles/analyza-mass-effect-3-a-jeho-nestastny-konec Teda když se tak dívám na komentářena eurogameru a fórech tak přijde že sem asi jeden z posledních fanoušků co na Mass Effect po konci trojky nezanevřel :) dokonce sem na něj dostal ještě větší chuť a doobjednal si zbylý knížky a komiksy. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2012 "Analýza" konce ME3 http://www.eurogamer.cz/articles/analyza-mass-effect-3-a-jeho-nestastny-konecTeda když se tak dívám na komentářena eurogameru a fórech tak přijde že sem asi jeden z posledních fanoušků co na Mass Effect po konci trojky nezanevřel :) dokonce sem na něj dostal ještě větší chuť a doobjednal si zbylý knížky a komiksy. Nejsi sam, je nach vic ;) Teda alespon dva....ted me hrozne mrzi, ze nebyla nejaka "epic" edice se soskou Sheparda, treba i v poze z coveru ME3 ;) Jinak clanek zajimavy, ale zasadne s nim nesouhlasim a je tezce prustrelny :) Ale ty odkazy "pod carou" potesili :) Citovat
seth123 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 ten konec se dnesni populaci nelibi z jednoho duvodu a tim je ze se nad nim musi aspon trosku premyslet zkousel nekdo mit EDI sebou a znicit AI v galaxii, by mne zajimalo jestli nakonci vyjde z lodi Citovat
DeSmond Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 Co jsem videl ve videich, tak nevyjde ;) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2012 Další analýza konce, tentokrát spíše z obsahové stránky http://games.tiscali.cz/tema/filosofovani-o-mass-effect-aneb-motivy-ktere-nejsou-videt-59070 A musim říct, že bych se pod ní klidně podepsal, naprosto se vším souhlasím. A ještě něco nad čim už od dvojky přemejšlim, zajímavý propojení Mass Effect a reálnýho světa, co řikáte :) http://masseffect.answers.wikia.com/wiki/Do_you_think_the_reapers_killed_off_the_dinosours Citovat
seth123 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 první celkem slusný clanek ale je to v dlouhem napsane to co jsem ja napsal o par radku nahore lidem se nechce premyslet ti dinosauri uz nejdou :( Citovat
Nanaki Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 lidem se nechce premyslet Vždycky mě rozesměje tenhle argument. A vždy ze sebe pisatel udělá maximálně vola. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 Vždycky mě rozesměje tenhle argument. A vždy ze sebe pisatel udělá maximálně vola. Ale já s nim musím souhlasit. Konec ME3 je poměrně složitý a vyžaduje nějaký čas než ho člověk vstřebá a plně pochopí. A ne každému se do toho chce. Citovat
Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 Další analýza konce, tentokrát spíše z obsahové stránkyhttp://games.tiscali.cz/tema/filosof...ou-videt-59070 A musim říct, že bych se pod ní klidně podepsal, naprosto se vším souhlasím. Tak stím musím souhlasit dokonale to popsal Citovat
Nanaki Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 Ale já s nim musím souhlasit. Konec ME3 je poměrně složitý a vyžaduje nějaký čas než ho člověk vstřebá a plně pochopí. A ne každému se do toho chce. Nechci se hádt o konci, hru jsem nehrál, byť z toho, co jsem přečetl asi vím, kde je onen problém. Ale to nechme. Podobná argumentace je vždy špatná. Vždy. Lidi zase nejsou tak hloupí a většinou onu věc chápou. Jen s ním prostě nesouhlasí. Dobře to ukazují komentáře, kdy opravdu valná většina lidí ví, o čem mluví. Shazovat jejich názor s tím, že jsou hloupí je dost ubohé. Je ovšem zajímavé, že jsem zatím neslyšel, proč je ten konec (je jedno jaký) vlastně tak dobrý. Většinou se kritika kritiků omezuje na lakonické "jsi ♥♥♥♥♥". Citovat
seth123 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 nanaki kde vidis ze jsem psal ze je nekdo hloupi? liny clovek neznamena nutne hloupy clovek a nechtit premyslet je pouze lenost ne blbost Citovat
Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 Já třeba nenadavam nikumu kazdy ma vlastni pocity z hrani tehle hodne povedene trilogie a mne se konec libi konecne to neni ja sem hrdina ja to preziju a vsechny zachranim atd.(a vsichni zily stastne az do smrti blabla)konecne hra z realnym koncem muj nazor;) Citovat
Nanaki Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2012 nanaki kde vidis ze jsem psal ze je nekdo hloupi? liny clovek neznamena nutne hloupy clovek a nechtit premyslet je pouze lenost ne blbost Liný nebo hloupý, to je fuk. Pořád se k někomu chováš s despektem jen proto, že si dovolí mít jiný názor. Já třeba nenadavam nikumu kazdy ma vlastni pocity z hrani tehle hodne povedene trilogie a mne se konec libi konecne to neni ja sem hrdina ja to preziju a vsechny zachranim atd.(a vsichni zily stastne az do smrti blabla)konecne hra z realnym koncem muj nazor Zde můžeme diskutovat, jak moc reálný konec pravdu je. Když jsem ho pročetl, přišlo mi, že logických kiksů je tam docela dost. A to u série, jako je tahle je dost divné. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.