deepthroat1468623923 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 nejspíš se chystá nove DLC rebelion pack že by dalši DLC zadarmo? spekuluje se o přidání rasy pheonix Rasa Phoenix? Co to je za blbost? Citovat
seth123 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 informace mam z http://masseffect.herniweb.cz/news/341-druhe-multiplayer-dlc-rebellion-pack pročital jsem jejich forum a lidi zpekuluji že by to mohly byt protheani vzhledem k tomu že dlc s javikem je from ashes třeba to budou vypěstovani protheani :D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 No tak kdo jinej by to byl, ale proč to kódový označení :) Jinak na Vorchu se těšim ale jestli budu mít takový štěstí s těma packama jako doposud tak se ho asi nedočkám :) Citovat
seth123 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 na soucasne DLC si nemozu stezovat mam skoro vse co jsem chtel :) az na asari justicaru ale toz toto DLC uz mne nejak nezajima do 15.5 to stejne nevydaji a po vydani D3 mne ostatni hry nezajimaji aspon 2 roky a jinak dneska probehl update hra se uz neseka pri spusteni MP a hlavne packy nestoji prachy Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 No já dostal Asari Justicar kterou sem vůbec nechtěl a pak už niíkoho. Ale hlavně že mam deset brokovnic který vůbec nepoužívám a každou aspoň na páýtym levlu :) Mě zas nezajímá Diablo, nechápu proč je kolem toho takovej humbuk, co na tom kdo vidí :) Citovat
seth123 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 celkem mne prekvapil geth eng s geth zbranema(ma k nim bonus dmg) je fakt sado maso :D a krogan vanguard je taky prdel ja nechapu treba humbuk okolo COD a BF Citovat
headhot Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 tak jsem si tedka o vikendu udelal pres 25 hodin casu a konecne se dostal na uplne konec ME3 (moje hrani narusilo Risen 2 a pak diablo 3) Dneska vecer mne ceka velke finale od ktereho nevim co mam ocekavat. Uz ted jsem nasrany,ze nektere me oblibene postavy museli umrit, loading a ruzne moznosti stejne nepomohli. No uvidime Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Kdo ti umřel? Já nasranej nebyl spíš sem na ně byl hrdej, všichni umřel pro něco většího. Citovat
headhot Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Kdo ti umřel?Já nasranej nebyl spíš sem na ně byl hrdej, všichni umřel pro něco většího. profesor Modin,ale ten musel umrit,jinak to neslo,ale Tali mne sere nejvic. Sundala si masku a proste se zabila i kdyz jsem pro ni skocil neslo ji zachranit. A chvili pote Legion. Hlavni problem vidim v tom,ze mi chybi dve mise (vim to kvuli trofejim), takze mozna byla chyba nekde na zacatku,ze jsem nesel na rannoch drive. Jinak jsem to hral jako v ME2, delal naprosto vsechno a snazil se udelat vsechny questy a podobne. Citovat
headhot Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 tak vcera konecne pokorena za necelych 32 hodin (nakonec jsem mel opravdu vsechny questy,mission a max kladnou reputaci a renegades taky hodno vysoko). Po zaverecnem konci, a videnem konci po titulkach musim rici,ze nechapu stiznosti na ten konec. Dopadnul jsem presne jako mi nejblizsi kamaradi, obetoval se pro velkou vec a zustal v legendach. K naproste spokojenosti mi stacilo,ze Liara a Garrus prezili, o ostatnich nakonci uz nebyla zminka,ale to nevadi. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2012 Něco zajímavého se může stát na E3 konferenci Nintenda http://www.zing.cz/novinky/12102/spoji-shepard-sily-s-nintendem Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2012 Oznámeno datum Extended Cut DLC. 26. června pro 360 a 4. července pro PS3. http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-22-mass-effect-3-extended-cut-dlc-release-date-announced Citovat
DeSmond Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2012 No konecne se vytahli s oficialnim datem, uz jsem cekal, ze na to zapomneli :D Citovat
valis1 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2012 kolik stala N7 edice když vyšla? Citovat
seth123 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2012 ja ji na originalkych bral za 1800+posta Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 Dohral uz nekdo ten Extended Cut? Co na to rikate? Ja jestli se kvuli tomu ted mam odtrhnout od Skyrimu :) Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 Já to jako nehrál vůbec ale pokud jsem to dobře pochopil tak jediné co to dělá je to že to přidá jednu scénku, konce jsou upravené, je tam jeden konec navíc a tot vše. Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 To jsem cetl taky, ale jde mi o dojmy, ktere ty ocividne nemas ;) Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 Očividně nemam,...... Když je tam skoro vše stejné tak to nemusíš ani hrát a stačí se kouknout na youtube omg. Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2012 A proc bych to mel delat? (Uz jen protoze, ze to chci videt v kontextu hry a na hezky ve vyskoem rozliseni na sve tv). Navic neodpovidas na mou otazku, zas jen delas rozumbradu, clovek se na neco zepta a ty odpovidas aniz bys na to mel pravo, omg :) Chci subjektivni nazory, protoze to cos tu napsal ty znam znam uz jen ze dvou duvodu, umim googlit a ctu pravdielne dost webu o hrach ;) Neber si to ze na tebe zas utocim, jen mel tvuj prispevekpro me nulovou hodnotu ;) Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 Že nemam právo odpovídat? Nejsme snad v demokratické, volné zemi? Není tohle snad forum aneb věc k tomuto sloužící? Přemejšlej než napíšeš takovou ******** omfg... Citovat
preteq Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 tyhle flame mě vždycky baví:) Neřešte kraviny, projděte se na vzduchu a bude klídek:) Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 Že nemam právo odpovídat? Nejsme snad v demokratické, volné zemi? Není tohle snad forum aneb věc k tomuto sloužící? Přemejšlej než napíšeš takovou ******** omfg... Vis jak jsem to myslel tak ze sebe nedelej jeste vetsiho blbecka, chtel jsem znat dojmy a tys ty nemel, takze tvoje odpovbed mi byla na nic. Tecka. Jestli to nechapes je mi to lito.... Nikdo to teda nehral? Citovat
rockyzz Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 Omg ty jsi vážně blbec, dojmy mam a to jelikož jsem to vše viděl na VG, hrát to ani nemusim když tam není co hrát, jediné co přibylo jsou tedy videa... Tak to pochop! Citovat
DeSmond Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 Prosim te nenazyvej me blbcem, ja vim ze za obrazovkou se lehce hraje na vlekeho pana, ale me vazne nevyhovuje, ze mi rozmazleny usmrkanec nazavy blbcem. Jinak k tomu, naprosto zbytecna hadka, ja chtel vedet dojmy, tys ocividne nemel. Ted uz je asi mas (takze misto dalsi nadavek a podobnych veci bych ocenil ,dkyby ses o ne podelil). To ze jsou to jen videa vim, dokonce jsem to i psal, takze nevim jestli ctes jen kazde druhe slovo v postu nebo jak to mas.....to jen k memu pochopeni ;) Takze jestli jsem se te jakkoliv dotknul tak se omlouvam, ale chtel jsem znat dojmy mistnich hracu a tys mi na to odepsal vicemene "vygooglitelne" prvke extended cutu (ktere znam). Doufam ze proto chapes zbytecnost toho prispevku. Pokud nechapes vznik tohohle zbytecneho sporu nebo me chces dal urazet, tak prosim do PM ;) Ja uz se tu nehodlam hadat o kravine a prosit tak o ban, chci jen znat nejaky podelany nazory na to DLC, jestli vubec ma cenu se na to obtezovat a jestli to vubec nejakym zpusobem vyslyselo fanousky, respektive jak to citi lidi kterym to pred tim nevyhovovalo.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.